| Hodnocení: 0 |
ledinka píše:Jak to tak ctu, tak vetsina, co nenahrava k vektorovym verzim navic i rastrovou, tak delaji spis proto, ze nevedeli, ze to jde, nebo se jim tam rastrova verze uz nahravat nechce. Ale je tu fakt nekdo, kdo tam ty rastrove verze nedava opravdu z nejakeho duvodu, ze by bylo prodejne horsi pro vektorove verze ci portfolio celkove?
Ravennka píše:Proč z lenosti...? Každý není grafik, aby měl nějaký program na vektory... někdo si tam koupí obrázek, fikne ho do wordu a uděla si leták... a co by dělal s vektorem? =)
(to je příklad, ale smysl je snad jasný)
mistra píše:Lidi, takže se dají prodávat obrázky i jen v JPG ?
Já malovat neumím, jen fotím, ale vždycky jsem měl z diskusí tady pocit, že obrázky výhradně jen v tom EPS (pro mě jen Bůh ví, co to je).
Občas si něco nakreslím na tabletu, tak bych třeba zkusil, co svět na to.
Lenka píše:mistra píše:Lidi, takže se dají prodávat obrázky i jen v JPG ?
Já malovat neumím, jen fotím, ale vždycky jsem měl z diskusí tady pocit, že obrázky výhradně jen v tom EPS (pro mě jen Bůh ví, co to je).
Občas si něco nakreslím na tabletu, tak bych třeba zkusil, co svět na to.
Tak já prodávám většinu obrázků (kreslených) jen v jpg. Je to z toho důvodu, že je dělám v Inkscape a ten produkuje ten formát eps v dost neuspokojivé podobě - a nativní formát svg bere snad jen pixmac. V 123RF se mi prodávaj i starší věci, což jsou čistý bitmapy, dělaný v Gimpu. Takže jde to, né že né.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.