+ivusakzkrabice | Hodnocení: +1 |
PandaWild píše:Ale dá se to. S generátorem AI promptů se dají vygenerovat stovky AI obrázků denně. Pak se okeywordují hromadně dávky se stejným promptem. A na fotobanku se nahrávají dávky promíchaně (aby nevyhodili za podobnost). Tedy submitovat stovky AI obrázků denně není žádný problém.Bananaboy píše:...Preboha, veď viac obrázkov aj tak žiadny smteľník nedokáže za deň spracovať, popísať a okeywordovať.
Hodnocení: 0 |
Nejvyšší čas koupit si novou grafickou kartu a generovat u sebe na PC.Bananaboy píše:Závislosť na generovaní obrázkov sa šíri ako mor. Playground bol doteraz v pohode a dnes tam človek nemôže kľudne ani vygenerovať obrázok. Každú chvíľu chybová hláška "Our servers are currently overloaded. Please try again." Majú to preťažené. Dúfam, že kvôli tomu neznížia limity na počet vygenerovaných obrázkov. Budem mať absťák.
Firefly je super, ale žiaľ sa tam nesmú do promptu zadávať žiadne mená a ja tak strašne rád generujem hééééérečky.
Pozor na konkrétní názvy, Adobe nebere AI obrázky představující konkrétní místa, lidi nebo věci. Se Stable Diffusion jsem vygeneroval nejznámější města, ale pak jsem musel jejich popisky změnit na obecné názvy aby to vzali, a některé ani tak neprošly kvůli přílišné rozpoznatelnosti konkrétního místa.ivusakzkrabice píše:Ani s názvy několika měst jsem neuspěla, sice bez hlášky, ale hodí nějaké neznámé město. Ale pro začátek mi Firefly bude stačit. Tuším dobře, že tam existuje něco kam nahraju něco svého a pak si to instrukcemi upravuju? Hledám něco kam nahraju obrázky syna, převedu ho trochu do kresleného a udělám mu nástěnku s denními činnostmi. Jen zatím nevím jak
Fotobanky jistě brzy přejdou na AI vyhledávače, podobně jako na ně přecházejí webové vyhledávače. Vyhledávání bude podstatně snazší, budou se líp zadávat požadavky "lidštějším" způsobem popisu obsahu.admin píše:...Myslím, že největší problém fotobank v budoucnu bude filtrování - už dnes se na mnoha fotobankách nedá rozumně vyhledávat, co teprve až se tam nahrnou kvanta obrázků z AI...
PandaWild píše:Nejvyšší čas koupit si novou grafickou kartu a generovat u sebe na PC.
+PandaWild | Hodnocení: +1 |
ivusakzkrabice píše:Ani s názvy několika měst jsem neuspěla, sice bez hlášky, ale hodí nějaké neznámé město.
Když dám ve Stable vygenerovat krále, tak ve většině případů vygeneruje černocha. Nechápu kam na to chodí, to snad byli v 15. století všichni evropští králi černoši?Bananaboy píše:...A to musím ešte vždy do negative promptu napísať "no asian", lebo inak to z neznámeho dôvodu generuje Ortegu so šikmými očami, hoci ona má mexický pôvod.
Až keď tam napíšem to "no asian", až vtedy ju vygeneruje správne, takže toto človek fakt nepochopí z akých zdrojov AI čerpá.
+Bananaboy, +zdenat5 | Hodnocení: +2 |
Bananaboy píše:ivusakzkrabice píše:Tuším dobře, že tam existuje něco kam nahraju něco svého a pak si to instrukcemi upravuju? Hledám něco kam nahraju obrázky syna, převedu ho trochu do kresleného a udělám mu nástěnku s denními činnostmi. Jen zatím nevím jak
Nič také som u Firefly nenašiel, takže možnosť nahrať vlastnú foto zrejme neponúka. Čo je dosť zvláštne, pretože konkurenčné generátory ponúkajú službu nahratia vlastnej fotky úplne bežne. Ja to používam celkom často, keď chcem napríklad špecifickú pózu modelky z fotografie preniesť do generovaného obrázku.
+zdenat5 | Hodnocení: +1 |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.