Hodnocení: 0 |
Pavson píše:Zkoušel jste někdo tento nástroj recraft.ai .. totální masakr generuje to vectory v super kvalitě.. Bohužel
shalom3 píše:Mně není jasné, jak by se to poznalo. Zvlášť pokud bych ten vektor nějakým způsobem poupravila, změnila barvy atd. Leda snad, že by někde uvnitř těch dat byla nějaká ukrytá informace. Osobně bych po tomto nástroji asi nesáhla, protože kreslení vektorů mne baví, je to kreativní, ale zadat příkazový řádek a koukat, co z toho vyleze, to už mne nějak moc nechytá. Ale pro zajímavost ten nástroj vyzkouším. Jde také o to, zda pracuje správně technicky - některé vektory vyhazovali např. kvůli neuzavřeným cestám apod.
+shalom3 | Hodnocení: +1 |
Návštěvník píše:Možná to ze zvědavosti vyzkouším, ale dokud fotobanky nekrachnou, budu kreslit vektory, protože se mi to líbí. Fakt je, že jako důchodka tím zaplňuji volný čas - k tomu si pouštím audioknihy a večer nějaký ten film. Občas nějakou svoji práci najdu na internetu na prodávaných předmětech, tak to přece k něčemu posloužilo. Byl to příjemný přivýdělek, který evidentně končí /únor byl katastrofální/,ale chápu to spíš jako tvůrčí záležitost - a to mi AI dát nemůže.
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.