Adobe stock / Fotolia

Re: Adobe stock / Fotolia

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. duben 2024 20:34

shalom3 píše:
ivusakzkrabice píše:Zřejmě už do AS chodí nejen obrázky od AI, ale i samotná AI :)
Dnes jsem se musela odhalit, že jsem naštěstí stále jen člověk :)

Jo, milá zlatá, to Ti dneska nikdo hned tak neuvěří, nemusíš být člověk, můžeš být také jen AI. Leda - AI je tak korektní, že zásadně nepoužívá sprostá slova :lol: .

Nejsem AI, třeba zrovna před chvílí jsem podle tvého parametru AI určitě nebyla :)
+shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +2
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod navstevnik » 10. květen 2024 13:42

Tohle se objevilo mi v Adobe účtu nahoře, nabízejí 100 dol. za to když bych nahrál pro trénováné AI 100-150 videí s tématem Farm animals. Ach bože jak ponižující, natáčet prasátka a krávy, dostat 100 dol. a pokračovat v bídných a klesajících prodejích. Naštěstí nemám čas a ani chuť :(
https://helpx.adobe.com/stock/contributor/help/mission--video-clips-of-farm-animals.html
Hodnocení: 0
navstevnik

IP: 213.226.240.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ubu Mbekele » 10. květen 2024 15:14

navstevnik píše:Tohle se objevilo mi v Adobe účtu nahoře, nabízejí 100 dol. za to když bych nahrál pro trénováné AI 100-150 videí s tématem Farm animals. Ach bože jak ponižující, natáčet prasátka a krávy, dostat 100 dol. a pokračovat v bídných a klesajících prodejích. Naštěstí nemám čas a ani chuť :(
https://helpx.adobe.com/stock/contributor/help/mission--video-clips-of-farm-animals.html

Jak se to vezme. Přistoupil jsem na jejich hru a natočil za cca 2hod 122 videí s požadovanou tématikou. Odeslal jsem to rovnou z karty. Vzhledem k tomu, že pro "modely" nemusím nikam jezdit, náklady s tím nemám žádné, to není tak špatný výdělek. Posledně mi splněná výzva přinesla i nějaké postrčení prodejů. Možná ty poslušné kontributory na chvilku zvýhodní, stejně jako to dělá už dávno Šutr. Když chci hrát na trubku, musím do ní foukat... ;) Celkově to teď není tak špatné...
+zdenat5 Hodnocení: +1
Ubu Mbekele

Reputace: +160

Příspěvekod navstevnik » 11. květen 2024 21:43

Ubu Mbekele píše:
navstevnik píše:Tohle se objevilo mi v Adobe účtu nahoře, nabízejí 100 dol. za to když bych nahrál pro trénováné AI 100-150 videí s tématem Farm animals. Ach bože jak ponižující, natáčet prasátka a krávy, dostat 100 dol. a pokračovat v bídných a klesajících prodejích. Naštěstí nemám čas a ani chuť :(

Jak se to vezme. Přistoupil jsem na jejich hru a natočil za cca 2hod 122 videí s požadovanou tématikou. Odeslal jsem to rovnou z karty. Vzhledem k tomu, že pro "modely" nemusím nikam jezdit, náklady s tím nemám žádné, to není tak špatný výdělek. Posledně mi splněná výzva přinesla i nějaké postrčení prodejů. Možná ty poslušné kontributory na chvilku zvýhodní, stejně jako to dělá už dávno Šutr. Když chci hrát na trubku, musím do ní foukat... ;) Celkově to teď není tak špatné...

Měl si pravdu, nebylo to tak zlý a prachy jsou pořád potřeba. Nikam mezi prasata jsem nejel, soused má 9 slepic, tak jsem zoomoval přes plot, natočil za dva dny přes 100 videí, nazval jsem je Bio slepice na malé farmě, za 2 hodiny to schválili a hned poslali 100 doláčů :) Díky za povzbuzení.
+PandaWild, +Ubu Mbekele, +zdenat5 Hodnocení: +3
navstevnik

IP: 213.226.240.1xx

Příspěvekod Bananaboy » 11. květen 2024 22:42

To môže poslať každý, alebo len ten, komu sa zobrazí tá správa v profile? Pretože ja mám skvelé možnosti na natočenie farmárskych zvierat. Doma mám 6 polochcíplích sliepok, ktoré už nenesú vajcia, tak by boli ešte aspoň na nejaký úžitok. Na lúke za mestom kam chodím na prechádzky sú každý deň kravy, ovce, kozy, osly, kone. Lenže mne do profilu žiadna správa neprišla. :(
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Ubu Mbekele » 12. květen 2024 07:08

Výzvu posílají selektivně, podle toho co máš v portfoliu, nebo si myslí, že umíš. Už jsem pár výzev splnil a vždy se to celkem vyplatilo. Dobytek je v mém portfoliu spíš vzácnost, ale asi nějak odečetli mé bydliště, kousek od hromady hnoje... :mrgreen: Na horní liště je záložka missions, měl bys tam mít seznam možných misí. Upozornění taky někdy zavěsí do zeleného proužku na titulce.
+zdenat5 Hodnocení: +1
Ubu Mbekele

Reputace: +160

Příspěvekod Painter » 12. květen 2024 08:21

Ubu Mbekele píše:...Na horní liště je záložka missions...

Nějak marně hledám. Má to být u "Ováldacího panelu, Odeslané soubory" atd. v té hlavní liště nahoře?
Painter

IP: 178.255.168.xx

Příspěvekod PandaWild » 12. květen 2024 08:21

V profilu ani emailu také nic nemám, ale nemusí se to vyhledávat spíš aktivně, v jejich helpu? https://helpx.adobe.com/stock/contribut ... ngles.html
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Bananaboy » 12. květen 2024 10:13

Skúsil som kliknúť na ten odkaz UPLOAD, ktorý je v tomto linku:
https://helpx.adobe.com/stock/contribut ... imals.html
a objavilo sa mi

Kód: Vybrat vše
code: 113

Takže asi máme smolu. :(