Adobe stock / Fotolia

Re: Adobe stock / Fotolia

Příspěvekod joncko » 11. říjen 2024 19:07

Pavson píše:
Ubu Mbekele píše:
Pavson píše:Zdravím máte někdo zkušenost s Bezplatná sbírka Adobe Stock. Mohu tan nominovat položky za 17 352 US$ Vesměj jsou to videa která se nikdy neprodala.. Má to smysl to nominovat? Máte někdo zkušenost?

Určitě se to vyplatí, vždy z balíku vyhodím soubory s více prodeji a zbytek jim nechám.

a jaká je úspěšnost? kolik Vám vybrali z várky.. já mám přes 2400 položek k nominaci.. i kdyby z toho vybrali jen 1/4 tak je to krásný výdělek..

toto by aj mňa zaujímalo... už som párkrát nominoval, ale mám pocit že vždy vybrali iba pár percent z nominovaných videí. Neviem to však presne lebo si nepamätám koľko súborov som nominoval. Každopádne tentokrát mi dali možnosť nominovať oveľa viac videí ako to bolo predtým, takže je možné že chcú databázu "free colection" videa o dosť rozšíriť.
Hodnocení: 0
joncko

Reputace: +26

Příspěvekod Fauren » 11. říjen 2024 19:21

má tam cenu hodit vše, stejně vyberou tak 2-5%.. :)
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod shalom3 » 11. říjen 2024 21:16

Určitě tam nechám vše, už proto, že na Adobe se mi moc videí neprodalo. V předchozích výběrech pustili tak 2-3 kusy, ale nebylo jich v nominaci tolik. Může to napomoci ke zviditelnění, pokud si někdo video stáhne, tak nahlédne i do portfolia a možná něco koupí.
+Ubu Mbekele, +zdenat5 Hodnocení: +2
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Louda » 12. říjen 2024 10:22

Nenašel jsem nikde, nějaké specifikace minimální pro ty AI/ML fotografie/videa.
Jenom, že to nepožadují nijak upravovat. Ale je tam nějaký požadavek na minimální velikost a preferovaný formát?
Ale mohl jsem to přehlédnout, je na tom někdo jinak?
Louda

Reputace: +11

Příspěvekod Ubu Mbekele » 12. říjen 2024 11:57

Louda píše:Nenašel jsem nikde, nějaké specifikace minimální pro ty AI/ML fotografie/videa.
Jenom, že to nepožadují nijak upravovat. Ale je tam nějaký požadavek na minimální velikost a preferovaný formát?
Ale mohl jsem to přehlédnout, je na tom někdo jinak?

U každé mise jsou velmi podrobné specifikace. Stačí kliknout na odkaz v řádku If you want to participate, first review this Mission's Content Brief
+zdenat5 Hodnocení: +1
Ubu Mbekele

Reputace: +160

Příspěvekod Louda » 12. říjen 2024 13:07

Prohlížel jsem ty specifikace ještě jednou, ale nenašel jsem to tam. Tedy alespoň u těch zvířat, co teď aktuálně je aktivní.
Louda

Reputace: +11

Příspěvekod Ubu Mbekele » 12. říjen 2024 13:47

Louda píše:Prohlížel jsem ty specifikace ještě jednou, ale nenašel jsem to tam. Tedy alespoň u těch zvířat, co teď aktuálně je aktivní.

Od zvířat jsem ten řádek zkopíroval. Patrně máte nějaký individuálně nastavený rébus, jen pro vás. Propozice všem ostatním posílají. Asi vám nezbývá než rezignovat. Tapetovat to tady nebudu.
Ubu Mbekele

Reputace: +160

Příspěvekod Egeris » 25. říjen 2024 09:04

Začínám mít pocit, že AS už trošku hrabe :lol:

Výstřižek.jpg
Výstřižek.jpg (85.98 KiB) Zobrazeno 1855 krát
+Fauren, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +3
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod shalom3 » 25. říjen 2024 16:43

Mno, těch popisů obrázků mě napadá vícero. Ale - není to náhodou namířené proti LGBTXYZ+ komunitě? :mrgreen: Taky to nevyhovuje etnické korektnosti, mělo by tam být tmavé tělo. Nebo ne, to by mohlo urážet africké etnikum. Váš MUDr. Chocholoušek
+zdenat5 Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod admin » 25. říjen 2024 21:04

S tím ověřováním, že jsem člověk - vždycky jsem tam jak blbec popisoval, co je na obrázku v angličtině. Pak jsem se jednou naštval a napsal to tam česky a prošlo to ... no a od té doby tam píšu už jen dajsklf asdlkjfjasdklfjask fjsdakfjsdak fjadsjkdfhjaskhf sjadhfbasdjfheiruůghj alfdg
A funguje to taky. Tak to máte takovej tip :) Prostě jen tam musíte mačkat nějaké klávesy...
+ivusakzkrabice, +zdenat5 Hodnocení: +2
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia