Výber peňazí z PayPal

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Výber peňazí z PayPal

Příspěvekod Fauren » 10. červen 2024 20:38

joncko píše:pokiaľ viem tak stačí mať zakúpenú jednu akciu alebo etf a už si považovaný za dlhodobého investora - tým pádom poplatok za aktivitu neplatíš...
Avšak momentálne mi v XTB zablokovali možnosť vkladať peniaze priamo z Paypalu, keďže som spravil pár vkladov a výberov bez toho aby som niečo investoval a asi im to prišlo podozrivé, takže to akurát riešim s podporou. Sám som zvedavý ako to dopadne a dúfam že mi Paypal prevod znovu aktivujú, keďže sa mi konverzia (výpalné) u Paypalu ani trochu nepáči - aktuálny rozdiel pri konverzii Paypal vs Revolut je skoro 4%.

Máte prípadne niekto skúsenosti s inými Brokermi, cez ktorých sa dajú posielať peniaze z Paypalu na Revolut bez konverzie a poplatkov?

Je to brutální extrém a hrozně mě to štve... nechápu prostě proč nejde poslat eura na eurový učet.. je to hnus co předvádí.. ale bohužel fotobanky nic jiného neznají
Hodnocení: 0
Fauren

Reputace: +64

Příspěvekod Petrpetr » 18. srpen 2024 15:18

Jak to dopadlo s tim zablokováním na xtb? Mám nyní podobný problém. Díky za info.

joncko píše:pokiaľ viem tak stačí mať zakúpenú jednu akciu alebo etf a už si považovaný za dlhodobého investora - tým pádom poplatok za aktivitu neplatíš...
Avšak momentálne mi v XTB zablokovali možnosť vkladať peniaze priamo z Paypalu, keďže som spravil pár vkladov a výberov bez toho aby som niečo investoval a asi im to prišlo podozrivé, takže to akurát riešim s podporou. Sám som zvedavý ako to dopadne a dúfam že mi Paypal prevod znovu aktivujú, keďže sa mi konverzia (výpalné) u Paypalu ani trochu nepáči - aktuálny rozdiel pri konverzii Paypal vs Revolut je skoro 4%.

Máte prípadne niekto skúsenosti s inými Brokermi, cez ktorých sa dajú posielať peniaze z Paypalu na Revolut bez konverzie a poplatkov?
Petrpetr

IP: 2a00:102a:4006:afcc:a1f3:350:4967:4axx

Reputace: 0

Příspěvekod joncko » 14. listopad 2024 12:05

Priamy vklad USD z paypal-u mi neobnovili. Využívať XTB ako prostredníka alebo na konverziu USD, bez investovanie nieje v súlade s ich predpismi. Je možné že keby som odzačiatku nejaké peniaze investoval, tak by to nebolo také nápadné a prešlo by mi to.

Používate niekto iných brokerov kde sa takéto prevody, prípdane konverzia USD fungujú??? prípadne ako robiť prevody tak aby to do budúcna neblokli???
joncko

Reputace: +15

Příspěvekod Ghjj » 15. listopad 2024 15:13

Objevile se wise, fungovaly prevody pul roku
Revolut
Xtb
atd
Za to vypalne 3,6% stavi Musk rakety a vsichni mu tleskaji
Udela cokoli, abx o tenhle prijem neprisel
I kyby za to mel fotobankam platit…