Adobe stock / Fotolia

Re: Adobe stock / Fotolia

Příspěvekod Ubu Mbekele » 18. srpen 2025 13:16

Jak vám jdou mise? Musím se pochlubit. Nám se dnes povedlo mistrovské dílo. Schválili mi typický český oběd, sušené chrousty s pivem :D Daným objektem byly sušené švetky s hřebíčkem, které korpulentní modelka s mohutným říháním jedla, plivajíce hřebíček, alias chroustí končetiny okolo, zapíjeje je žlutou tekutinou :mrgreen: Tak se nedivte až vás těmi chrousty budou jednoho dne v LDN robotické ošetřovatelky krmit :mrgreen: Zase nás to baví, jen ať sypou další mise :D
+shalom3 Hodnocení: +1
Ubu Mbekele

Reputace: +160

Příspěvekod Lízátko » 18. srpen 2025 18:48

Mise nic moc. Taky jsem natáčel s pěknou modelkou, ale nebylo to jídlo. Zepředu, zprava, zleva a zhora. Tolik poloh a oni to zamítli. Tolik práce, kolik jsem do toho vložil a oni to neocenili. Oba dva jsem se u toho opravdu zapotili a peníze žádné. Aspoň mám, z toho, tam dole dobrý pocit.
Hodnocení: 0
Lízátko

IP: 51.158.36.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 19. srpen 2025 00:10

Dobré komentáře :lol: :lol:
Dneska zas poslali nominaci na vektory zdarma - vybrali mi jich celých pět. Dříve mi z nominovaných cca 40 ks vybrali obvykle tak tři, za tohoto stavu vyberou zřejmě jen zlomek vektoru :lol: za zlomek centu :lol:
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Ubu Mbekele » 19. srpen 2025 10:23

Lízátko píše:Mise nic moc. Taky jsem natáčel s pěknou modelkou, ale nebylo to jídlo. Zepředu, zprava, zleva a zhora. Tolik poloh a oni to zamítli. Tolik práce, kolik jsem do toho vložil a oni to neocenili. Oba dva jsem se u toho opravdu zapotili a peníze žádné. Aspoň mám, z toho, tam dole dobrý pocit.

Já vím. To jsou ty denní činnosti se zvukem a bez obličeje, se zaměřením na dolní partie těla. Jednu misi mi už přijali. Zbývá jich ještě devět. Termín je do pátku a já blbec najal na vaření a konzumaci jídla prostorově výraznou paní s kvalitami Saudkových modelů. Představa, že bych měl do pátku ty denní činnosti stihnout natočit ještě děvětkrát se zvuky a v různých polohách, mne v mém věku docela děsí... :mrgreen:
Ubu Mbekele

Příspěvekod Painter » 19. srpen 2025 16:05

Ubu Mbekele píše:Jak vám jdou mise? ... :D

Nahrál jsem outdoor a indoor objekty ale ty video mise co tam teď dali ani nevím jestli se vyplatí. Jako natáčet 50 s příběhem, nebo 100 fotek kde to také musí mít přiběh zapojit se do toho druhá osoba a pak nedejbože to neschválí. Navíc na to davají čím dál míň času, jak kdyby snad chtěli aby si člověk vybral jen něco a neposílal vše.
Painter

IP: 109.164.50.xx

Příspěvekod navst » 19. srpen 2025 16:53

Opět chtějí do Free sekce nějaké obrázky 104 ks a zase za 4 dol. na rok nebo 10 dol.napořád. Minule jsem dal na rok a nic nevzali ale vydržím a dám zase na rok :)
navst

IP: 213.226.240.1xx

Příspěvekod Ubu Mbekele » 20. srpen 2025 08:49

Painter píše:
Ubu Mbekele píše:Jak vám jdou mise? ... :D

Nahrál jsem outdoor a indoor objekty ale ty video mise co tam teď dali ani nevím jestli se vyplatí. Jako natáčet 50 s příběhem, nebo 100 fotek kde to také musí mít přiběh zapojit se do toho druhá osoba a pak nedejbože to neschválí. Navíc na to davají čím dál míň času, jak kdyby snad chtěli aby si člověk vybral jen něco a neposílal vše.

Mám i spoustu jiných video misí, které se podle mne vyplatí. Jsou zaměřené na zvuky a točí se pohodově, všechno obratem schvalují. Většinu točím mobilem. Užijeme si kopec srandy a ty peníze se taky hodí. Ty příběhové mise už dali podruhé a za lepší peníze. Taky jsem jich pár natočil. Schvalují je teď problémů. Asi vyměnili indické kontrolory za nějaké mírnější. Termíny jsou opravdu šibeniční. Holt nestihnu úplně všechno.
Ubu Mbekele

Příspěvekod ivusakzkrabice » 20. srpen 2025 19:43

Já měla jen indoor misi a ted tam mám pouze nějaké:

photos Mission Character Consistency V2
Create a narrative-based series of 100 horizontal images capturing the daily life of a main model using step-by-step action to show real routines and activities. Once the main model's storyline is established, you must introduce secondary model(s) to show complex interaction and add depth to the story.
Assets for this Mission require releases.
Volume: Upload 100 to 100 assets per submission. Up to 6 submissions | Used: 0

Ani podle popisu v přiloženém souboru jsem nepochopila, co vůbec chtějí, takže ted na to prdím. To že jsem tehdy neměla i to outdoor mě mrzí, mohly bejt kačky, ty indoor už jsem dosta vyčerpala v předchozích dvou.. ale zas mi teda vzali všechno a nic nevyhodili, přitom jsem měla pocit, že je to už těžká nouze :)
ivusakzkrabice

Reputace: +751

Příspěvekod Pavson » 16. září 2025 16:02

Adobe oznámilo že zítra 17.září rozdá bonusy za firefly.. minulej rok to dělalo krásnoiu částku jsem zvědav kolik to bude teď
+TomasK, +joncko Hodnocení: +2
Pavson

IP: 109.81.80.xx

Příspěvekod navst » 16. září 2025 20:00

Dneska je v Dashboard tenhle odkaz,přeložený kousek dole, takže zítra přijde platba za Firefly, to jsem zvědav jestli vůbec něco bude ?

"Dnes také oznamujeme naši třetí bonusovou platbu pro přispěvatele Firefly, která přispěvatelům zaplatí za veškerý obsah, který byl v uplynulém roce zpřístupněn pro trénování našich modelů umělé inteligence Firefly. Tyto platby budou přispěvatelům k dispozici zítra na portálu pro přispěvatele."
navst

IP: 213.226.240.1xx

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia