Adobe stock / Fotolia

Re: Adobe stock / Fotolia

Příspěvekod Ubu Mbekele » 2. prosinec 2025 22:32

Tak teď mi přišla opravdu "hustá" mise. Posvátné předměty na posvátných místech. Kostely, mešity, kaple, hřbitovy apod. Odebírat předměty a fotit je izolovaně. Už se vidím jak přehrabuji hostie, přestavuji svícny, přehazuji roucha atd., nebo něco na ten způsob v synagoze,nebo mešitě. To celé za 168 USD. Ta hovada nemají respekt před ničím. Property release na psí boudu je nezbytný, ale u misí je zřejmě povoleno cokoliv.
Hodnocení: 0
Ubu Mbekele

Reputace: +159

Příspěvekod shalom3 » 2. prosinec 2025 23:32

To z toho bude pan farář, rabín nebo imám odvázaný, až mu někdo bude v kostele - mešitě - synagoze stěhovat svaté relikvie - to snad aby pak nechali svatostánek znovu vysvětit. :lol:
+Ubu Mbekele Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Ibrahim » 3. prosinec 2025 09:33

V Německu a dalších "demokratických" zemích se již Vánoce neslaví a kostely jsou v úpadku. Tam si naboženské relikvie můžete vzít domů na focení a nikdo si toho ani nevšimne.
+Marsan, +Ubu Mbekele, +shalom3 Hodnocení: +3
Ibrahim

IP: 51.159.226.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod m.p. » 11. prosinec 2025 14:46

Slyšel jsem, že za kanálem už používají místo Christmas už jenom korektní - winter holidays. :cry: :cry: :cry:
m.p.

IP: 185.224.112.xx

Příspěvekod shalom3 » 11. prosinec 2025 16:47

m.p. píše:Slyšel jsem, že za kanálem už používají místo Christmas už jenom korektní - winter holidays. :cry: :cry: :cry:

To také není úplně korektní, co když některé národy mají hlavní svátky v létě? :mrgreen: Slovíčko winter by je mohlo ponížit. :?
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Dusan » 19. prosinec 2025 11:36

Je tu někdo kdo ještě přidává? :D

Já jsem celý rok byl líný a přidal jsem jen 10 fotek. Pak jsem si řekl, že kvůli tomu jak rozdává Adobe ty licence na software, že se hecnu a splním ten loňský limit přidat 150 fotek nebo 50 videíí. Prodejů mám dost, tam to mám splněno už dávno. S fotkama to je docela dřina, ale s videama to vypadá že to stihnu Taky mě zajímá, jestli to bude mít ještě nějaký vliv, když přidám větší množství po hodně dlouhé době. ;)
Dusan

Reputace: +61

Příspěvekod Navstevnik_4 » 19. prosinec 2025 15:04

Ahoj, udelal jsem to uplne stejne, cely rok nic a nakonec jsem tam navalil ten limit.
Zacal jsem behem listopadu, v prosinci hotove.

Zajimave ze behem nahravani a schvalovani byl propad prodeju -50%, ale uz nedelam zadne zavery, myslim, ze je to jen takovy dobeh, uz jsem se stim vnitrne smiril :)

Mel jsem strach ze schvalovacu, jestli prokouknou ten efekt, obsah jsem opravdu neresil a daval tam i fotky z mobilu z prochazky....
+Dusan Hodnocení: +1
Navstevnik_4

IP: 188.122.208.2xx

Příspěvekod Dusan » 19. prosinec 2025 15:34

Navstevnik_4 píše:Ahoj, udelal jsem to uplne stejne, cely rok nic a nakonec jsem tam navalil ten limit.
Zacal jsem behem listopadu, v prosinci hotove.

Zajimave ze behem nahravani a schvalovani byl propad prodeju -50%, ale uz nedelam zadne zavery, myslim, ze je to jen takovy dobeh, uz jsem se stim vnitrne smiril :)

Mel jsem strach ze schvalovacu, jestli prokouknou ten efekt, obsah jsem opravdu neresil a daval tam i fotky z mobilu z prochazky....

Jj taky to plním lehce slabším obsahem, hodně jedu z archivu. Stejně co teď co nahraju přes vánoce nejspíš zapadne v davu. Jen si říkám aby nás nevypekli navýšením limitu :D

Co se týče toho propadu prodejů, taky mi to tak připadalo, už dřív když jsem nahrával jako bych ztratil dobré pozice.
Dusan

Reputace: +61

Příspěvekod Ubu Mbekele » 19. prosinec 2025 17:03

Ten pokles prodejů při trochu vétším nahrávání je hodně starý fígl proti spamerům ještě z dob Fotolie. Při pravidelném, nahrávání do deseti souborů, se to dřív moc neprojevovalo. Teď na nahrávání kašlu, jen občas tam nahrnu rovnou z disku nějaké soubory bez úprav. Mobil jim musí stačit. Omalovánky z Ťamťungu jsou víc než dostatečné.
+Dusan Hodnocení: +1
Ubu Mbekele

Reputace: +159

Příspěvekod Marian » 12. únor 2026 10:41

Ahojte, uz ste dostali Bonusovy KOD na bezplatny Photography plan na rok 2026?
Mne v decembri 2025 nejaky naskocil, ale bol neplatny, zrejme to bol este z minuleho roku. A ked som pisal minuly tyzden na podporu, tak mi odpisali, ze Bonusove Kody pre prispievatelov na rok 2026 este neboli oznamene. Mate niekto viac informacii co sa deje?
Marian

Reputace: +28

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia