Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 7. červen 2020 20:42

Bananaboy píše:Na facebooku jeden kontribútor napísal, že zajtra v pondelok vypne portfólio so 441 000 fotkami! Údajne už ich pár tisíc zmazal. Podarilo sa mi nájsť jeho portfólio na Shutterstocku a fakt, už ich má "len" 438 028.
Ja sa do fotiek moc nevyznám, tak vy fotografi sami posúďte, či je to kvalitný autor, alebo nie. Ale vypnúť 441 000 fotografií, to je fakt sila.
Tu je jeho portfólio:
https://www.shutterstock.com/g/jackf

Nevypne, příjímám sázky.
+ivusakzkrabice Hodnocení: +1
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Host » 7. červen 2020 20:45

castyhost píše:bude mit mesicne vetsi tisice USD, presto si to muze dovolit vypnout

je to zajjimave

bude zajimave ho sledovat https://www.shutterstock.com/g/jackf

Vůbec nemusí mít zisk. Vzhledem k platbám modelům, GDPR a dalším nákladům ho současné změny mohou dostat do hlubokého prodělku.
Vypnutí portfolia pro něj může být za určitých okolností osvobozením... :|
Hodnocení: 0
Host

IP: 85.163.114.xx

Reputace: 0

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 7. červen 2020 20:54

Host píše:
castyhost píše:bude mit mesicne vetsi tisice USD, presto si to muze dovolit vypnout

je to zajjimave

bude zajimave ho sledovat https://www.shutterstock.com/g/jackf

Vůbec nemusí mít zisk. Vzhledem k platbám modelům, GDPR a dalším nákladům ho současné změny mohou dostat do hlubokého prodělku.
Vypnutí portfolia pro něj může být za určitých okolností osvobozením... :|

Sebevražda je také ve své podstatě osvobození. :mrgreen:
Ty náklady jsou přece jednorázové, ty už má za sebou (nebo se platí modelům za počet stažení?)
Teď už nemusí nic dělat a ještě léta to ponese nezanedbatelný zisk - nebo mi něco uniklo?
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Návštěvník » 7. červen 2020 20:59

https://www.shutterstock.com/g/jackf?sort=newest Sovět žije převážně v České republice, má dobré vztahy s jednou plzeňskou prodejnou zbraní, sídlící na Doubravce, patrně pere nelegální peníze, zdroj obživy má úplně jinde než na fotobankách... To, jen tak po chvilce v jeho portfoliu a pár dotazech na strejdu gůgla...
Návštěvník

Příspěvekod Bananaboy » 7. červen 2020 21:12

A našiel si toho správneho? Pretože tento žije už 7 rokov v Španielsku a hodne cestuje po svete. O tak veľké portfólio sa mu musí určite niekto starať. Zrejme zamestnáva nejakých popisovačov a nahrávačov na fotobanky.
+Dusan Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod GreatWhite » 7. červen 2020 21:16

FILIMONOV IAKOV is located in BADALONA, Spain and is part of the Photographic Services Industry. FILIMONOV IAKOV has 1 employees at this location and generates $71,000 in sales (USD).
+Bananaboy Hodnocení: +1
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod Návštěvník » 7. červen 2020 21:17

Bananaboy píše:A našiel si toho správneho? Pretože tento žije už 7 rokov v Španielsku a hodne cestuje po svete. O tak veľké portfólio sa mu musí určite niekto starať. Zrejme zamestnáva nejakých popisovačov a nahrávačov na fotobanky.

Znám ho osobně a bohužel máme společné lokace i modely... ;)
https://www.shutterstock.com/video/clip ... iew-church Tohle apod. je příklad, že ho zisk na fotobankách zase až tak nezajímá. Podobně hloupý popis a klíčová slova má i u značné části ostatních souborů... Opravdu nemá nebetyčné zisky... ;)
Rusáci jsou snad ještě horší než trpaslíci... ;)
Návštěvník

Příspěvekod Dusan » 7. červen 2020 21:28

Návštěvník píše:Znám ho osobně a bohužel máme společné lokace i modely... ;)
https://www.shutterstock.com/video/clip ... iew-church Tohle apod. je příklad, že ho zisk na fotobankách zase až tak nezajímá. Podobně hloupý popis a klíčová slova má i u značné části ostatních souborů... Opravdu nemá nebetyčné zisky... ;)

Prosím tě poradil by si mi, kde hledáš ty modely? Nebo neposkytl by jsi mi nějaký kontakt?
Chtěl bych obměnit své stávající modely (většinou se jedná o známé) a nevím kde najít nové.
Docela by mě zajímaly informace, třeba za kolik fotíte atd. Klidně mi napiš i PM rád bych si s někým podobným vyměnil informace. ;)
Dusan

Reputace: +61

Příspěvekod Návštěvník » 7. červen 2020 21:36

Dusan píše:
Návštěvník píše:Znám ho osobně a bohužel máme společné lokace i modely... ;)

Prosím tě poradil by si mi, kde hledáš ty modely? Nebo neposkytl by jsi mi nějaký kontakt?
Chtěl bych obměnit své stávající modely (většinou se jedná o známé) a nevím kde najít nové.
Docela by mě zajímaly informace, třeba za kolik fotíte atd. Klidně mi napiš i PM rád bych si s někým podobným vyměnil informace. ;)

S modely postupně končím. Informace s kým a za kolik jsou opravdu důvěrné. Dřív to často bývalo TFP, nebo barter TFXY... :) Dnes se mi už nechce nikomu platit. Příkladem práce s modely mohou být staré inzeráty Jindřichohradeckého studia Candybox.
+Dusan Hodnocení: +1
Návštěvník

Příspěvekod Dusan » 7. červen 2020 21:54

Návštěvník píše:S modely postupně končím. Informace s kým a za kolik jsou opravdu důvěrné. Dřív to často bývalo TFP, nebo barter TFXY... :) Dnes se mi už nechce nikomu platit. Příkladem práce s modely mohou být staré inzeráty Jindřichohradeckého studia Candybox.

Chápu, proto se to blbě hledá. Já tedy modelům platil a poměrně i slušně, ale právě proto jsem asi nikdy nefotil velké skupiny. :D Já právě pro Shutter už za těch 10centů asi taky fotit s modely nebudu, ale pořád přemýšlím nad ostatními variantami. Candybox jsem občas sledoval, styl fotek se mi moc nelíbil, mám raději daylight, ale v ČR rozhodně patřil k těm větším. Pak nějak rychle skončil..
Fakt se nechceš ozvat, aspoň z nějakého fake účtu? :D Ani nepotřebuju jména a konakty, jen bych rád pokecal o zkušenostech. Když by si chtěl vyměnit najaké zkušnosti napiš mi prosím na dusan.motej@seznam.cz (to je taky fake :D )
Dusan

Reputace: +61

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock