ivusakzkrabice píše:Laborec425 píše:Jako to, že se výše odměn snížila mě docela štve. Mám prodeje místo za 0,33 nyní za 0,10.
Ale spíš by mě zajímalo, proč všechny fotky, které vkládám NEjsou přijmuty? Vložím 50 fotografií a vše zamítnou. Druhý den dalších 50 fotek a vše zamítnou. To se děje všem nebo jenom mě?
Někdo tu měl teorii, že už vlastně ani fotky nepotřebujou, takže možná to nebude fotkama, ale šutroštokem.. Nahrávám minimálně, často se mi stává i u nových věcí "similar content" i když kolikrát podobnou fotku ve svém portfoliu nemám.. Asi už si všimli, že pole máků jim tam stačí tisíckrát od jiných autorů, tak to od daších už nevezmou.
Vidím to jednoduše. Shutterstock je prostě nakrmený na mnoho let dopředu. Může vyhodit většinu inspektorů a výrazně zeštíhllit firmu. 90% autorů kteří končí mu nijak neublíží a jenom ho to zbaví zátěže na posuzování fotografií. Některá portfolia mají desítky skoro stejných fotografií Nabrali příšerně moc shitů a teď jim to došlo. Technicky kvalitní fotografii udělá dnes každý s trochou nadsázky i kvalitním mobilem a fotografií na světě přibývají miliony denně. Před třiceti lety jsem dostával za fotku v časopise 30 dolarů, dnes je plno lidí šťastných, když vidí svou fotku vytištěnou v časopise zadarmo a technika jim dnes umožňuje vstupovat i do disciplin, které dříve dělalo jen pár lidí, třeba makro. Bude hůř