shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Host » 16. červen 2017 17:31

tlamic píše:Taky vám poslední dobou berou ale úplně všechno a během pár vteřin? (myslím fotky) Honza

Tak to je přesně okamžik pro novou challenge. 100kusů denně??? Co vy na to? (sériové snímání má už dnes každý foťák) Když už přestávají dodávat i kontributoři z rozvojových zemí, tak by třeba čecho-slováci mohli být v něčem první. Teda asi ne ve výdělku, ale v pilnosti určitě... :lol:
Hodnocení: 0
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. červen 2017 05:39

tlamic píše:Taky vám poslední dobou berou ale úplně všechno a během pár vteřin? (myslím fotky) Honza

tak to mám jinou zkušenost, koukají mi i do portfolia a vyhazují, co jim přijde podobné.. asi budu muset průběžně obměňovat keywordy..
+Baldion Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Baldion » 18. červen 2017 08:09

ivusakzkrabice píše:tak to mám jinou zkušenost, koukají mi i do portfolia a vyhazují, co jim přijde podobné.. asi budu muset průběžně obměňovat keywordy..

Taky se mi to už dvakrát stalo a celkem mě tím zaskočili. Na druhý pokus to ale vzali bez komentáře :)
+ivusakzkrabice Hodnocení: +1
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod Bananaboy » 18. červen 2017 09:36

Mne sa to stalo zrovna teraz. Posielal som 20 kusovú dávku. Mám taký zvyk, že 20 kusovú dávku spracúvam a odosielam v 5 kusových balíčkoch. Prvé tri 5 kusové balíčky boli schválené okamžite. Už som sa začal radovať ako to ide dnes dobre a bezproblémovo. Štvrtý balíček tam ale ostal vysieť. Medzi tým sa asi stihli editori vystriedať a zasadol tam nejaký Pyjus Čůrus, ktorý mi z toho posledného 5 kusového balíčku hneď 3 kusy vyhodil pre podobnosť s obrázkami ktoré už mám v portfóliu. Takže dnešný výsledok 17 prijatých a 3 vyhodené. A to môžem byť rád, že ten magor nedostal do pazúrov všetky štyri balíčky, pretože to boli skoro samé recyklácie a dopadol by som určite ešte horšie.
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. červen 2017 13:49

Baldion píše:
ivusakzkrabice píše:tak to mám jinou zkušenost, koukají mi i do portfolia a vyhazují, co jim přijde podobné.. asi budu muset průběžně obměňovat keywordy..

Taky se mi to už dvakrát stalo a celkem mě tím zaskočili. Na druhý pokus to ale vzali bez komentáře :)

Tak v tomhle případě sem se obávala to tam nahrávat znova :-)
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Baldion » 18. červen 2017 14:17

ivusakzkrabice píše:Tak v tomhle případě sem se obávala to tam nahrávat znova :-)

Rozumím, já jsem taky pár dní váhal, ale pak u mě zvítězila chtivost po penězích :lol:
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod alzbeti » 21. červen 2017 07:22

ja som nad opakovaným nahraním nikdy neváhala ... a v niektorých fotobankách som si ich tým tak trošku vychovala ..... ked oni vracajú, vracám im to aj ja až kym to nevezmu :D ... teraz to už radšej zoberú hned (prevažne) :D
alzbeti

Reputace: +10

Příspěvekod shalom3 » 22. červen 2017 13:57

Tak možná vymysleli na Shutru konečně nějakou rozumnou podporu pro vyhledávání - viz https://www.shutterstock.com/support/ar ... st?l=en_US
Akorát chybka, že ta ikonka je tak nenápadná a asi ji dost lidí přehlédne, no a když si na ni zvyknou, tak to určitě zase bude předěláno. Teoreticky by to mohlo dopomoci k tomu, aby si zákazník koupil více obrázků najednou.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Host » 22. červen 2017 14:35

shalom3 píše:Tak možná vymysleli na Shutru konečně nějakou rozumnou podporu pro vyhledávání - viz https://www.shutterstock.com/support/ar ... st?l=en_US
Akorát chybka, že ta ikonka je tak nenápadná a asi ji dost lidí přehlédne, no a když si na ni zvyknou, tak to určitě zase bude předěláno. Teoreticky by to mohlo dopomoci k tomu, aby si zákazník koupil více obrázků najednou.

Tonoucí se stébla chytá... Nesystémový chaos, rušení toho co fungovalo (followers). Zavádění nového tlačítka, které nahrazuje dříve správné (dávno tomu) zobrazování tématicky podobných obrázků od stejného autora pod vybraným dílem. Ať už jdou do pr... :x :evil:
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 22. červen 2017 17:06

Dnes mě překvapilo v rozhraní tlačítko "sdílej ref link, dostaneš jánevimkolik usd za nového zákazníka" nebo tak nějak - a nemám z toho dobrý pocit, protože přesně takové příznaky měl konec Pixmacu.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock