shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Jakysinka » 7. červen 2017 05:51

Ravennka píše:To schvalovani za minutu od nahrani je ted nova norma? :shock:

Mě to vůbec nevadí, je to lepší, než to bylo předtím kdy schvalovali 1x za týden :lol:
Hodnocení: 0
Jakysinka

Reputace: +14

Příspěvekod Bananaboy » 7. červen 2017 06:12

To mi nevadí. Mne ale z poslednej, v nedeľu nahranej, 20 kusovej dávky, 15 kusov spracovali (14 prijali, 1 vyhodili) a zvyšných 5 kusov tam stále stojí. Asi na ne zabudli. To by ma celkom zaujímalo aký majú systém, keď niektoré súbory od jedného kontribútora nahrané v rovnaký čas schvália za pár minút a niektoré tam nechajú stáť už tretí deň bez povšimnutia.
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Fug4s » 7. červen 2017 06:41

Bananaboy píše:

To mi nevadí. Mne ale z poslednej, v nedeľu nahranej, 20 kusovej dávky, 15 kusov spracovali (14 prijali, 1 vyhodili) a zvyšných 5 kusov tam stále stojí. Asi na ne zabudli. To by ma celkom zaujímalo aký majú systém, keď niektoré súbory od jedného kontribútora nahrané v rovnaký čas schvália za pár minút a niektoré tam nechajú stáť už tretí deň bez povšimnutia.

měl jsem to samý. Jen mi tam zůstaly viset 3. Tak jsem 2 smazal nahrál znova, jeden schválili a jeden tam zas zůstal. :)
Fug4s

Reputace: +40

Příspěvekod ivusakzkrabice » 7. červen 2017 07:10

Jakysinka píše:Ahojky, možná už tady ten dotaz někde byl, ale při přesáhnutí 500 dolarů na SS, tak by se měly zvýšit zisky za 1 obrázek, chápu to správně? Nebo jsem to alespoň vyčetla tady:

https://submit.shutterstock.com/payouts?language=en

Dnes ráno jsem přesáhla za svůj fotobankový život 500 dolarů, ale zisky za obrázky se mi nějak nezvýšily :roll: Neví někdo, kde je zase problém?

Dej vědět, až ti prodeje zvýší, nebo jak si to případně řešila, mě pětsetidolarová hranice DOUFÁM čeká už příští měsíc 8-)
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Jakysinka » 7. červen 2017 09:39

ivusakzkrabice píše:
Jakysinka píše:Ahojky, možná už tady ten dotaz někde byl, ale při přesáhnutí 500 dolarů na SS, tak by se měly zvýšit zisky za 1 obrázek, chápu to správně? Nebo jsem to alespoň vyčetla tady:

https://submit.shutterstock.com/payouts?language=en

Dnes ráno jsem přesáhla za svůj fotobankový život 500 dolarů, ale zisky za obrázky se mi nějak nezvýšily :roll: Neví někdo, kde je zase problém?

Dej vědět, až ti prodeje zvýší, nebo jak si to případně řešila, mě pětsetidolarová hranice DOUFÁM čeká už příští měsíc 8-)

Včera večer mi došel email, že mi to zvyšují, akorát ty prodeje, co byly přes den, tak za stejné peníze jako pod 500 dolarovou hranicí.
+Baldion, +ivusakzkrabice Hodnocení: +2
Jakysinka

Reputace: +14

Příspěvekod Ravennka » 7. červen 2017 12:23

Protože se to klopí o "půlnoci" - resp prostě až od dalšího dne ;)
+Baldion, +ivusakzkrabice Hodnocení: +2
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod PandaWild » 7. červen 2017 13:21

Jejich půlnoc je v 6 hodin ráno našeho času.
+Ravennka Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod ivusakzkrabice » 8. červen 2017 05:46

Fug4s píše:měl jsem to samý. Jen mi tam zůstaly viset 3. Tak jsem 2 smazal nahrál znova, jeden schválili a jeden tam zas zůstal. :)

Já se na to vykašlala a neřešila to a ejhle po cca pěti dnech mi z takto visících 14ti zbyly jen 2 :)
člověk to s tou investicí času so šutru nemám moc přehánět ;)
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Bananaboy » 8. červen 2017 06:01

ivusakzkrabice píše:
Fug4s píše:měl jsem to samý. Jen mi tam zůstaly viset 3. Tak jsem 2 smazal nahrál znova, jeden schválili a jeden tam zas zůstal. :)

Já se na to vykašlala a neřešila to a ejhle po cca pěti dnech mi z takto visících 14ti zbyly jen 2 :)
člověk to s tou investicí času so šutru nemám moc přehánět ;)

Tak som to tiež nijak neriešil a napokon mi tých zvyšných 5 vektorov včera večer schválili. Ale aj tak je ten ich systém schvaľovania hodne divný.
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Fug4s » 8. červen 2017 06:04

No myslel jsem že se to tam nějak špatně nahrálo nebo něco. Tak jsem ty 2 vektorty přehrál stálo to asi 1 minutu. Ale asi jsem se opravdu unáhlil, protože už mi schválili i vektor, který jsem znova nenahrával.
Edit: Já spíš nechápu na tom jejich schvalování, že mi jednou vezmou například ilustraci vesmíru, a pak druhou stejnou, která je jen v jiný barvě vyhodí že tam mám mít v názvu nebo keywordech 3D rendering. Navíc je to dělaný ve 2D. Stejně tak jako mi přijmou 2 barevný verze kola štěstí a u 3tí mi napíšou že je tam trademark (nejspíš Wheel of fortune) ale u dvou předtím jim to nevadilo. :o
Fug4s

Reputace: +40

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock