Ravennka píše:To schvalovani za minutu od nahrani je ted nova norma?
Mě to vůbec nevadí, je to lepší, než to bylo předtím kdy schvalovali 1x za týden
| Hodnocení: 0 |
Bananaboy píše:Ravennka píše:To schvalovani za minutu od nahrani je ted nova norma?
To mi nevadí. Mne ale z poslednej, v nedeľu nahranej, 20 kusovej dávky, 15 kusov spracovali (14 prijali, 1 vyhodili) a zvyšných 5 kusov tam stále stojí. Asi na ne zabudli. To by ma celkom zaujímalo aký majú systém, keď niektoré súbory od jedného kontribútora nahrané v rovnaký čas schvália za pár minút a niektoré tam nechajú stáť už tretí deň bez povšimnutia.
Jakysinka píše:Ahojky, možná už tady ten dotaz někde byl, ale při přesáhnutí 500 dolarů na SS, tak by se měly zvýšit zisky za 1 obrázek, chápu to správně? Nebo jsem to alespoň vyčetla tady:
https://submit.shutterstock.com/payouts?language=en
Dnes ráno jsem přesáhla za svůj fotobankový život 500 dolarů, ale zisky za obrázky se mi nějak nezvýšilyNeví někdo, kde je zase problém?
ivusakzkrabice píše:Jakysinka píše:Ahojky, možná už tady ten dotaz někde byl, ale při přesáhnutí 500 dolarů na SS, tak by se měly zvýšit zisky za 1 obrázek, chápu to správně? Nebo jsem to alespoň vyčetla tady:
https://submit.shutterstock.com/payouts?language=en
Dnes ráno jsem přesáhla za svůj fotobankový život 500 dolarů, ale zisky za obrázky se mi nějak nezvýšilyNeví někdo, kde je zase problém?
Dej vědět, až ti prodeje zvýší, nebo jak si to případně řešila, mě pětsetidolarová hranice DOUFÁM čeká už příští měsíc
| +Baldion, +ivusakzkrabice | Hodnocení: +2 |
| +Baldion, +ivusakzkrabice | Hodnocení: +2 |
Fug4s píše:měl jsem to samý. Jen mi tam zůstaly viset 3. Tak jsem 2 smazal nahrál znova, jeden schválili a jeden tam zas zůstal.
ivusakzkrabice píše:Fug4s píše:měl jsem to samý. Jen mi tam zůstaly viset 3. Tak jsem 2 smazal nahrál znova, jeden schválili a jeden tam zas zůstal.
Já se na to vykašlala a neřešila to a ejhle po cca pěti dnech mi z takto visících 14ti zbyly jen 2![]()
člověk to s tou investicí času so šutru nemám moc přehánět
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.