Prosím vás potřebuju vaši radu. Už potřetí mi byly zamítnuty fotky na shutt které prošly úplně na všech fotobankach... Už nechápu v čem je problém. 1)popis všech vlajek v dané skupině 2)příklad jedné vlajky
Tohle je popis:
1)
2019 Hockey World Championship in Slovakia. This flags represented states who will playing in Group B on championship in ice hockey. Czech, Sweden, Norway, Latvia, Italy, Russia, Switzerland, Austria
2)
A Latvia flag on toothpick between two hockey pucks. A Latvia will playing on World cup in group B. 2019 Ice Hockey World Championship in Bratislava.
Slova: kosice; hockey; MS 2019; World Championship; World cup; hockey cup; tournament; winter; game; championship; sport; competition; professional; Slovakia; puck; hockey champion; division; winter sport; hockey puck; hockey stick; accessory; playing; skate; goal; champion; lifestyle; emotions; skill; arena; rink; referee; match; symbol; sign; banner; spectators; flag; bratislava; Stockholm; swedish flag; Sweden; scandinavian; equipment; stands; professional sport; skating rink; hockey helmet; sliding; ice-skating; muscular;
Otázka zní je tu nějaké slovo co by jim mohlo vadit? Už jsem vyhodil iihf nevím co by jim mohlo vadit :/ vždycky jsou dva puky a mezi tím vlajka.. na puku žádná značka není to jsem si nevšiml poprvé.. podruhé jsem vymazal iihf ale tedka už fakt nevím