| Hodnocení: 0 |
| +ivusakzkrabice | Hodnocení: +1 |
PandaWild píše:Musíte to dělat jako jiní velkododavatelé - ne jednu trochu podobnou fotku, ale najednou stovky hodně podobných (skoro identických) fotek, pak se jim tím nechce zabývat a raději pustí všechno, bez kontroly.
| +Bananaboy | Hodnocení: +1 |
shalom3 píše:Co se týká similar content, tak s tím už jsem se na shutru dávno nesetkala. V jednotlivých dávkách míchám různorodé koktejly, odvozené obrázky a podobné záběry ponechávám stranou, takže je odešlu třeba až po několika měsících.

Bananaboy píše:shalom3 píše:Co se týká similar content, tak s tím už jsem se na shutru dávno nesetkala. V jednotlivých dávkách míchám různorodé koktejly, odvozené obrázky a podobné záběry ponechávám stranou, takže je odešlu třeba až po několika měsících.
Veď ja to robím presne tak isto. Nikdy nedávam rovnaké a ani podobné obrázky do jednej nahrávacej dávky. Vždy je to mix. Lenže horšie je, že oni asi pri schvalovaní pozerajú do portfólia, alebo majú na to nejaké "udělátko", ktoré zistí, že podobnú ilustráciu už v portfóliu mám. Keby vyhodili jednu ilustráciu z 20 kusovej dávky, tak by som to neriešil, ale mne vyhodili 4 a to už je dosť. Možno som mal len "šťastie" na nejakého, snaživého blbečka. Uvidím ako to dopadne pri ďalšom nahrávaní. Len sa proste bojím aby mi moc ilustrácií nevyhadzovali, pretože mám teraz pripravených zhruba 500 ilustrácií a dobré tri štvrtiny z nich sú recyklačky. Ak mi z nich 350 až 400 vyhodia, tak ma asi porazí!
Michal H. píše:Bananaboy píše:shalom3 píše: Mně momentálně každej den vyházej polovinu dávky a ty zamítnutý zatím nenahrávám znovu, spíš přemýšlím nad tím jestli na to maj nějakej porovnávač, nebo to je pořát ještě na lidech. Protože i když to jsou recyklace tak maj pořát prodejní potenciál, když původní obrázky nahrajem ve špatnou chvíli
| +Lenka | Hodnocení: +1 |
Michal H. píše:Poslední dobou taky řeším jak se vyhnout vyhazování za podobnost, protože co si budem říkat, aby se nám to trochu vyplatilo tak prostě recyklovat musíme. Mně momentálně každej den vyházej polovinu dávky a ty zamítnutý zatím nenahrávám znovu, spíš přemýšlím nad tím jestli na to maj nějakej porovnávač, nebo to je pořát ještě na lidech. Protože i když to jsou recyklace tak maj pořát prodejní potenciál, když původní obrázky nahrajem ve špatnou chvíli
| +PandaWild | Hodnocení: +1 |
| +Bananaboy | Hodnocení: +1 |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.