shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod ivusakzkrabice » 11. květen 2020 13:11

Marsan píše:jj všichni indové asi chytli nějaký virus... "This content is too similar..." řeší asi způsobem: "na téhle fotce je taky jídlo..." buď se tím v karanténě baví, nebo Ss nasadil ostrý kurz :lol: :lol: :lol:

Při koronaviru je prý typické, že člověk ztratí čich a pokud ti pak jídlo na obrázcích nevoní stejně, tak ho prostě vyhodí :D :lol:
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod ivusakzkrabice » 11. květen 2020 13:12

Ale s tim similar contentem me už fakt neskutečně serou..
+Marsan Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Příspěvekod Marsan » 11. květen 2020 14:19

ivusakzkrabice píše:Ale s tim similar contentem me už fakt neskutečně serou..

jj přesně... brali mi 99,9 % poslední dva roky... teď ať nahraji cokoliv tak je tam jednou "similar contentem" prostě plní normu
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod Host » 11. květen 2020 14:37

Proti "similar" pomáhá taktika, kdy nahrajete všechno co máte najednou. Oklíčujete to, uložíte a ke schválení postupně posíláte ve skupinkách, kde je např. žirafa, letadlo, rohlík a tlustá modelka s rouškou. Projde všechno. Jen to chce trochu trpělivosti a přemýšlení při odesílání. ;)
Host

IP: 85.163.114.xx

Reputace: 0

Příspěvekod PandaWild » 11. květen 2020 15:57

Host píše:...kde je např. žirafa, letadlo, rohlík a tlustá modelka s rouškou. Projde všechno....
Zkouším si to vizualizovat ... no nevím, asi by to neprošlo :shock: :? :cry:

fat_model.jpg
fat_model.jpg (59.92 KiB) Zobrazeno 2533 krát
+Bananaboy, +Berunin, +Egeris, +Marsan, +ivusakzkrabice, +shalom3, +tape Hodnocení: +7
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Marsan » 11. květen 2020 16:50

PandaWild píše:
Host píše:...kde je např. žirafa, letadlo, rohlík a tlustá modelka s rouškou. Projde všechno....
Zkouším si to vizualizovat ... no nevím, asi by to neprošlo :shock: :? :cry:

fat_model.jpg

Pando... kvůli Tobě teď musím čistit klávesnici a monitor od kafe :lol: :lol: :lol: :lol:
+Berunin Hodnocení: +1
Marsan

Příspěvekod Marsan » 11. květen 2020 16:51

Host píše:Proti "similar" pomáhá taktika, kdy nahrajete všechno co máte najednou. Oklíčujete to, uložíte a ke schválení postupně posíláte ve skupinkách, kde je např. žirafa, letadlo, rohlík a tlustá modelka s rouškou. Projde všechno. Jen to chce trochu trpělivosti a přemýšlení při odesílání. ;)

jj dříve jsem to tak dělával, ale rozmlsalo mě to jak teď procházelo 8-) :lol:
Marsan

Příspěvekod ivusakzkrabice » 11. květen 2020 18:03

Já to tak páchám, dávám fakt různé fotky, přesto je u mě furt něco similar content.. prostě mají novej tým indů a nový koště dobře mete a pak už na to taky budou dlabat, takže to nahraju třeba za dva tři měsíce, jen mě to u některých kousků sakra mrzí, že to nejde teď..
ivusakzkrabice

Příspěvekod Marsan » 11. květen 2020 19:05

ivusakzkrabice píše:Já to tak páchám, dávám fakt různé fotky, přesto je u mě furt něco similar content.. prostě mají novej tým indů a nový koště dobře mete a pak už na to taky budou dlabat, takže to nahraju třeba za dva tři měsíce, jen mě to u některých kousků sakra mrzí, že to nejde teď..

indové mají pamatováka... zkusil jsem tam nahrát později znovu a vrátili mi to... a pak ještě jednou i když jsem změnil popis.. radši jsem přestal riskovat :?
Marsan

Příspěvekod Jirik » 11. květen 2020 20:15

Hlavně, že mám docela často v jejich iphone aplikaci připomínku přidejte více podobných obrázků, přidáno do seznamu oblíbených a když přidám podobné obrázky tak "similar content". Tak co vlastně chtějí.... ?
+zdenat5 Hodnocení: +1
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock