shalom3 píše:Tak to je tedy katastrofa, s takovými fotkami, jaké máš. U mne byl na Shutru v únoru sice jeden mimořádný prodej za 6 USD, jinak také ty desetníky za vektory a pětadvacetníky za videa. Trochu lepší je jen Adobe.
U me je Adobe celkem v pohode, tam se mi casto prodavaji rozsirene licence, v pohode je i iStock. Ale to co predvadi Shutterstock ... jako by po spojeni s Getty, prestali kompletne prodeje na Shutteru a zacalo se prodavat jen pres Getty. Ostatne jestli Shutter uplne zanikne, bude to sice mrzet pro to co prinasel kontributorum drive, ale za ty zmeny k partnerum co udelali, bezcenne prodeje, nulovani levelu a dalsi optimalizace na jejich zisk a odirani contributoru jim to docela preju. Narust prijmu u Adobe a mirny narust u iStock mi to snad trochu vynahradi.
Asi je ale pomalu cas udelat si vlastni katalog fotek a primy prodej u sebe na webu a nebo zacnu uvazovat o Exkluzivite u Adobe nebo Getty.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online