shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Bananaboy » 5. březen 2025 13:31

shalom3 píše:Naprostá pravda, začala jsem teď trochu s Pinterestem, který se celkem změnil za posledních asi 5 let, co jsem tam nebyla. Píše se o tom, že se posunul mezi významné marketingové nástroje. Dala jsem tam nějaké piny, zobrazení narůstá, ale že by někdo přešel na cílový web, to tedy ne. Budou to tedy velké časové dotace, než člověk jen zjistí, co a jak prezentovat. Zatím ani nevím, jak je reklama placená apod. Ani samotné ovládání mi zatím není moc jasné,

Ja som začal písať blog a plánujem ho v budúcnosti monetizovať, takže momentálne riešim sociálne siete na propagáciu. Už mám založený nový X, Instagram, YouTube, TikTok a Pinterest a zrovna ten Pinterest sa mi zdá najviac použiteľný na marketing. Ak môžem doporučiť, tak Pinterest účet si prepni na "Business", tak sa zadarmo dostaneš k dobrým marketingovým nástrojom, ako napríklad Pinterest Trends a Keyword Research Tool.
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1053

Příspěvekod m.p. » 7. březen 2025 07:41

Když už to na Šutru rozesrali, a nefunguje ani našeptávač klíčových slov, proč na úvodní stránku dávají tu blbou ženskou s tím gestem zalomené ruky?
Hodnocení: 0
m.p.

IP: 185.224.112.xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » včera, 18:37

Tu tam dali asi kvůli multikulturní korektnosti. Nápis zni Zákazníci čím dál více vyhledávají velikonoční obsah! a ona tím gestem ukazuje, že na Velikonoce zvysoka.... ;) Tedy ještě - ono to není ženská, ale transgender, abychom byli ještě korektnější.
+Ubu Mbekele Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1136

Příspěvekod Ubu Mbekele » včera, 22:38

shalom3 píše:Tu tam dali asi kvůli multikulturní korektnosti. Nápis zni Zákazníci čím dál více vyhledávají velikonoční obsah! a ona tím gestem ukazuje, že na Velikonoce zvysoka.... ;) Tedy ještě - ono to není ženská, ale transgender, abychom byli ještě korektnější.

Třeba je to jinak. Woke už v USA mele z posledního, karta se obrací. Místo duhových pochodů budeme fotit a natáčet pochody v bílých kápích a hořící kříže. Grafici budou vymýšlet nové podoby KKK. Místo BLM a poklekání, budeme inscenovat řezání černochů klackem. Doba se mění a fotobankéř musí umět pružně změnit téma. :mrgreen:
+shalom3 Hodnocení: +1
Ubu Mbekele

Reputace: +95

Předchozí

Zpět na Shutterstock