shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Bananaboy » 5. březen 2025 13:31

shalom3 píše:Naprostá pravda, začala jsem teď trochu s Pinterestem, který se celkem změnil za posledních asi 5 let, co jsem tam nebyla. Píše se o tom, že se posunul mezi významné marketingové nástroje. Dala jsem tam nějaké piny, zobrazení narůstá, ale že by někdo přešel na cílový web, to tedy ne. Budou to tedy velké časové dotace, než člověk jen zjistí, co a jak prezentovat. Zatím ani nevím, jak je reklama placená apod. Ani samotné ovládání mi zatím není moc jasné,

Ja som začal písať blog a plánujem ho v budúcnosti monetizovať, takže momentálne riešim sociálne siete na propagáciu. Už mám založený nový X, Instagram, YouTube, TikTok a Pinterest a zrovna ten Pinterest sa mi zdá najviac použiteľný na marketing. Ak môžem doporučiť, tak Pinterest účet si prepni na "Business", tak sa zadarmo dostaneš k dobrým marketingovým nástrojom, ako napríklad Pinterest Trends a Keyword Research Tool.
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1056

Příspěvekod m.p. » 7. březen 2025 07:41

Když už to na Šutru rozesrali, a nefunguje ani našeptávač klíčových slov, proč na úvodní stránku dávají tu blbou ženskou s tím gestem zalomené ruky?
m.p.

IP: 185.224.112.xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 12. březen 2025 18:37

Tu tam dali asi kvůli multikulturní korektnosti. Nápis zni Zákazníci čím dál více vyhledávají velikonoční obsah! a ona tím gestem ukazuje, že na Velikonoce zvysoka.... ;) Tedy ještě - ono to není ženská, ale transgender, abychom byli ještě korektnější.
+Ubu Mbekele Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1140

Příspěvekod Ubu Mbekele » 12. březen 2025 22:38

shalom3 píše:Tu tam dali asi kvůli multikulturní korektnosti. Nápis zni Zákazníci čím dál více vyhledávají velikonoční obsah! a ona tím gestem ukazuje, že na Velikonoce zvysoka.... ;) Tedy ještě - ono to není ženská, ale transgender, abychom byli ještě korektnější.

Třeba je to jinak. Woke už v USA mele z posledního, karta se obrací. Místo duhových pochodů budeme fotit a natáčet pochody v bílých kápích a hořící kříže. Grafici budou vymýšlet nové podoby KKK. Místo BLM a poklekání, budeme inscenovat řezání černochů klackem. Doba se mění a fotobankéř musí umět pružně změnit téma. :mrgreen:
+Marian, +Marsan, +shalom3 Hodnocení: +3
Ubu Mbekele

Reputace: +104

Příspěvekod zdenat5 » 16. duben 2025 15:23

Došel mi email- Co zase je tohle ? Definitivní odrbávačka :roll:
New Unlimited Download Subscription: What that means for you

Dear Shutterstock Contributor,

Starting today, your Shutterstock account has been included in a small Contributor pilot group that will power the launch of our new "Unlimited Download Subscription" - an offering designed to capture an emerging market of individual users. As part of this pilot group, you will be the first to benefit from this additional licensing opportunity, while your content will continue to be available across the Shutterstock library for all customers to license.

What is Unlimited Licensing and how does it benefit you?
What is Unlimited?: Shutterstock Unlimited is a subscription service for individual customers, offering them the chance to license digital assets for a fixed monthly fee. Only select contributors are invited, which ensures a high-quality selection of content for customers while giving you more visibility in the marketplace.

Subscriber Share model: With Shutterstock Unlimited, you’ll earn based on a "Subscriber Share" revenue model. 50% of net subscription revenue is shared among contributors, with your share determined by the value your content brings to each subscriber. The more essential your assets are to them, the more you earn. See here for more information.

Tracking Earnings: Unlimited earnings is a monthly subscription plan and your payments can be found under "Subscriptions" on our Earning Summary.

Opt-in/Opt-out: Your account has been automatically opted in and customers will begin purchasing subscriptions in a few weeks. We have added an option in the contributor account settings so you can easily manage your Unlimited subscription options, allowing you full control over your participation.

Our ultimate goal with the Unlimited Download Subscription is to build a sustainable, thriving marketplace where you can continue to succeed over the long term. We’re excited to have you as part of this journey! For more information, please check out this support center FAQ.
+Bananaboy Hodnocení: +1
zdenat5

Reputace: +140

Příspěvekod Bananaboy » 16. duben 2025 15:54

To prišlo aj mne. Trochu mi zalichotilo, že ma po 14 rokoch na Shutterstocku konečne vybrali do nejakej malej skupiny kontribútorov. Aspoň na chvíľu som sa cítil ako celebrita. :D Ale zdá sa, že to poslali plošne všetkým.

Napíšem to takto...
Vždy, keď Shutterstock prišiel s niečím novým a úžasným, tak to stálo za [CENZÚROVANÉ :lol: ].
+shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +2
Bananaboy

Reputace: +1056

Příspěvekod zdenat5 » 16. duben 2025 16:06

Přesně tak :cry:
+Bananaboy Hodnocení: +1
zdenat5

Příspěvekod TomasK » 16. duben 2025 16:30

Nejspis to odrbavacka bude, uz proto, ze to nejspis poslali vazne vsem. Je to podobne jako u iStocku, ktery ted rozesila e-mail s tim, aby „vybrani“ prispevovatele presli na exklusivitu. Mimochodem mail uz mi prisel snad 3x. Mozna to ma oboji nejakou souvislost o ktere jeste nevime :|
TomasK

Reputace: +13

Příspěvekod Ubu Mbekele » 16. duben 2025 19:28

Není to pro všechny. Na mne se vykašlali.... :mrgreen: Nic jsem nedostal. Patrně se to týká vektorů, kterých moc nemám.
Ubu Mbekele

Reputace: +104

Příspěvekod zdenat5 » 17. duben 2025 07:46

No tak budou odrbávat vektory třeba u 123RF mám zatím 10 prodejů po 0,063$ a na VectorStocku dokonce asi 20 po 0,05$- připadám si jako charita - nebo blb :cry:
+shalom3 Hodnocení: +1
zdenat5

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock