Hodnocení: 0 |
+Ubu Mbekele, +zdenat5 | Hodnocení: +2 |
laiknovy píše:Zdravím zdejší fotobankéře a jiné podivné existence. Měl bych jeden vlezlý dotaz, na který se asi nikomu nebude moc chtít odpovídat, ale přesto ho sem vložím. Poslední statistiky na tomto webu jsou naneštěstí z roku 2017, takže již dost neaktuální. Kolik průměrných fotek by zhruba člověk musel mít dejme tomu na Adobestocku (což se jeví jako jedna z posledních snad ještě relevantních fotobank), aby mu to vyneslo takových 10 tisíc korun měsíčně? Jaký je váš odhad? Předem dík za přečtení i případnou odpověď.
+zdenat5 | Hodnocení: +1 |
+zdenat5 | Hodnocení: +1 |
laiknovy píše:...Ale jako firma je Adobe z morálního hlediska celkem odpad. Kdo ví, co provedou, pokud budou mít monopol na fotobanky. Pro přispěvatele to asi nic moc dobrého nebude.
+Egeris, +zdenat5 | Hodnocení: +2 |
Ubu Mbekele píše:laiknovy píše:...Ale jako firma je Adobe z morálního hlediska celkem odpad. Kdo ví, co provedou, pokud budou mít monopol na fotobanky. Pro přispěvatele to asi nic moc dobrého nebude.
Marxistický pohled na ponikání... :D Asi také jsem jako firma "z morálního hlediska odpad"... Vůbec mi to nevadí :mrgreen: Vždyť nikdo nikoho nenutí něco do fotobank strkat. Pěstujte kaktusy a hrajte piškvorky, vážený.
laiknovy píše:Ubu Mbekele píše:laiknovy píše:...Ale jako firma je Adobe z morálního hlediska celkem odpad. Kdo ví, co provedou, pokud budou mít monopol na fotobanky. Pro přispěvatele to asi nic moc dobrého nebude.
Marxistický pohled na ponikání... Asi také jsem jako firma "z morálního hlediska odpad"... Vůbec mi to nevadí Vždyť nikdo nikoho nenutí něco do fotobank strkat. Pěstujte kaktusy a hrajte piškvorky, vážený.
Obávám se, že jsi mne špatně pochopil, nebo jsem se možná nejasně vyjádřil, takže ti tvá urážlivá slova prominu . Netvrdím, že Adobe je z morálního hlediska odpad, protože je firma, ale z toho důvodu, jak se chová. Mluvím například o těchto (https://diit.cz/clanek/usa-zaluji-adobe ... predplatne) kauzách. Věřím, že mi právo na vlastní názor zakazovat nebudete, soudruhu.
+Ubu Mbekele | Hodnocení: +1 |
zdenat5 píše:laiknovy píše:Ubu Mbekele píše:laiknovy píše:...Ale jako firma je Adobe z morálního hlediska celkem odpad. Kdo ví, co provedou, pokud budou mít monopol na fotobanky. Pro přispěvatele to asi nic moc dobrého nebude.
Marxistický pohled na ponikání... :D Asi také jsem jako firma "z morálního hlediska odpad"... Vůbec mi to nevadí :mrgreen: Vždyť nikdo nikoho nenutí něco do fotobank strkat. Pěstujte kaktusy a hrajte piškvorky, vážený.
Obávám se, že jsi mne špatně pochopil, nebo jsem se možná nejasně vyjádřil, takže ti tvá urážlivá slova prominu :-). Netvrdím, že Adobe je z morálního hlediska odpad, protože je firma, ale z toho důvodu, jak se chová. Mluvím například o těchto (https://diit.cz/clanek/usa-zaluji-adobe ... predplatne) kauzách. Věřím, že mi právo na vlastní názor zakazovat nebudete, soudruhu.
Pane - raději Vám budu vykat - netahejte sem tohle - to tu nikdy nebylo - ještě přitáhněte putina :evil:
-zdenat5 | Hodnocení: -1 |
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.