Ešte pred necelým rokom som tu Posters celkom chválil aj ja, ale potom ma oje...babrali o peniaze a zrušili mi účet predávajúceho. Prepáčte za výraz, ale sú to HAJZLI!
Čo sa stalo?
Na Posters som začal nahrávať až v októbri, čo je v podstate posledná štvrtina roku. Dalo sa zadarmo nahrať už len 25 obrázkov (nie 50 ako píšeš, pretože aj v počte free obrázkov už znížili limit). Normálne som tam predával a predaje boli dobré. Zavedenie 1 € paušálu nepotešilo, ale budiž, taká je doba. Čo ma nahnevalo je, že mi na konci roku prišiel od nich e-mail, že mi rušia účet predávajúceho z dôvodu, že som nedosiahol na 30 € limit v predajoch (mal som tam zarobené len okolo 27 €). Pritom o nejakých podmienkach, že musím do konca roku zarobiť určitú sumu som sa na ich stránke nikde nedočítal. Takže “paráda”! Účet zrušili a peniaze si samozrejme nechali. Skvelé mafiánske praktiky. To nahnevá hlavne, keď mi chýbalo do toho ich zrejme z prsta vycucaného limitu len 3 €!

Takže varovanie odo mňa... Buď sa na Posters neregistrujte, alebo ak sa tam zaregistrujete, tak to urobte na začiatku roku, aby ste do konca roku splnili nejaké ich stupídne limity. Ale zrejme sa nikde nedozviete, aký ten konkrétny limit je, takže nie je zaručené, že keď tam zarobíte za rok hoci aj 990 €, že vám na konci roku nepošlú e-mail s textom “Ľutujeme, ale do konca roku ste nezarobili 1000 €, tak Vám rušíme účet” a peniaze si nechajú.
Ja som vás varoval.