Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod thor83 » 6. září 2015 14:23

zkoušel sem nahrát to video z animeru na fotolii . video přijato ale když se podívám na náhled tak se mi to nějak seká ale ostaní videa mi jedou v poho . nevím jestli je problém u mě nebo se soubor poškodil nebo tak . Jak vám jede náhled plynule ? díky

https://eu.fotolia.com/id/90501570
Hodnocení: 0
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod Lenka » 6. září 2015 14:27

Přijde mi, že má něco s motorem. :lol:
Šacuju, že to bude mít na svědomí buďto unavenej počítač člověka, kterej na to kouká, nebo komprimace, kterou spáchali při vytváření náhledu. :geek:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod PandaWild » 6. září 2015 14:50

Náhledy na videa na Fotolii se vždy takhle trhavě přehrávají, to je něco špatně u nich (dlouhodobě). U jiných fotobank to bývá ok.

Koukám že jsi dobře vyřešil ten kouř z komínu z domku, plynule mizet, to je také dobré rozhýbání.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod thor83 » 6. září 2015 15:16

aha no to je pěkně na prd to snad ani nikdo nekoupí když se mu trhá náhled .-( . ten kouř sem dělal podobně jako u toho tutoriálu té tvojí lokomotivy . zkusím udělat ještě nějaká videa dneska sem kreslil další vectory nějaký autíčka stromy a baráčky ;)
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod PandaWild » 6. září 2015 15:22

Kupci to už běžně znají a počítají s tím. Videa se na Fotolii prodávají celkem stejně jako jinde, není to nějaký moc velký zádrhel. Proto Fotolia dává možnost stáhnout si náhled videa nebo obrázku - po stáhnutí lokálně v PC jede náhled už plynule. Spíš se tedy počítá s tím, že zájemce si zajímavou věc nejdříve stáhne, přes internet je jen takový hrubý náhled. A je docela možné, že to cukání je úmyslné - možná že to jsou jen jakoby krátké náhledy do animace, přeskakují se snímky aby to nezabralo moc stažených dat a nezatěžovalo server.
PandaWild

Příspěvekod Bananaboy » 6. září 2015 17:16

Tak zrovna mi prišiel e-mail z Dreamstime, že zákazník chce kúpiť práva k ilustrácii. Myslel som si, že ja nikdy nebudem mať také šťastie predať ilustráciu za veľké prachy. A hups! Už je to tu. :) Problém je, že sa jedná o ilustráciu, ktorá je šiesta najpredávanejšia na Shutterstocku, takže milý zákazník má smolu.

Mimochodom kto ste dostali podobný e-mail, tak sa chcem spýtať, či je nutné im odpovedať a kliknúť na to "Can't/won't eneble license", alebo len proste ten e-mail stačí ignorovať a oni sa dovtípia, že nemám záujem?
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod PandaWild » 6. září 2015 17:20

Asi bych na to kliknul kdybych to řešil, protože bych očekával, že jinak by opakovaně upomínali, mysleli by že jsem to nedostal. Nebo napadá Tě důvod proč neodpovědět?
PandaWild

Příspěvekod Bananaboy » 6. září 2015 17:36

PandaWild píše:Nebo napadá Tě důvod proč neodpovědět?

Síce je to oficiálny e-mail od Dreamstime, takže by mal byť kóšer, ale keď podržím myš nad tým odkazom, tak mi to v stavovom riadku ukáže strašne dlhú a podozrivú adresu. Ja ako typický "přizdisráč" nerád klikám na odkazy ktoré mi nie sú úplne jasné. Takže ak to odkliknutie nie je priamo nutné, tak by som to radšej nechal nech sa to nejak samo "vstrebe". :lol: Veď už to tu toľko ľudí riešilo na fóre, tak snáď niekto poradí.
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod host » 6. září 2015 18:06

Před cca dvěma lety přišel mail požadující potvrzení osobních údajů na Shutterstocku, jinak mi bude zrušen účet. Dodnes jsem to nepotvrdil a účet nezrušili... Různí lidé se zřejmě snaží vydělat různým způsobem... :roll:
host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Anika » 6. září 2015 18:10

Mě byl zrušen účet na ebay, který jsem nikdy nezakládala, a údaje ode mě chce potvrdit účet u applu, který jsem též nikdy neměla :lol:
Anika

Reputace: +248

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse