Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod styna » 1. srpen 2023 18:50

Ahojte, nevíte co je to Pending actions u Paypalu? Snažím se zrušit nikdy nevyužívaný účet a hlásí mi to problém a ať se obrátím na Služby zákazníkům. Podpora PP radí ať si to zkontroluju (pending actions). Jde o probíhající peněžní transakci? Díky za odpověď.
Hodnocení: 0
styna

Reputace: +40

Příspěvekod PandaWild » 2. srpen 2023 11:41

Velmi hezky udělané video o mé hře Desktop Hry. :D https://www.youtube.com/watch?v=YgAWUgmGZtE
+Bananaboy, +Pedro Hodnocení: +2
PandaWild

Reputace: +1981

Příspěvekod admin » 6. srpen 2023 15:00

PandaWild píše:Velmi hezky udělané video o mé hře Desktop Hry. :D https://www.youtube.com/watch?v=YgAWUgmGZtE

To je tvůj program?! Já si na něj pamatuju, svého času jsem ho měl nainstalovaný a ničil svou plochu! To už bude tak 20 let!!!!
+Bananaboy, +PandaWild Hodnocení: +2
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +581

Příspěvekod Bananaboy » 6. srpen 2023 20:53

Áno, môže to byť zhruba 20 rokov. Viem to podľa toho, že som ním ničil plochu starého, 17 palcového CRT monitoru (od roku 2008 mám LCD). Mal som túto klasickú verziu a aj Vianočnú edíciu. Najviac sa tá hra páčila mojím dvom synovcom. Boli z nej úplne hotoví. Vtedy to boli malí chlapci, teraz už dospelí muži. Čas tak strašne letí. Ten starší ma nedávno urobil "dedkom", takže za pár rokov sa bude zase rozbíjať plocha s novou generáciou. :lol: :lol:
+PandaWild Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1047

Příspěvekod Egeris » 7. srpen 2023 06:44

PandaWild píše:Velmi hezky udělané video o mé hře Desktop Hry. :D https://www.youtube.com/watch?v=YgAWUgmGZtE

Ty jo, to si vzpomínám, jak jsem si s tímhle hrál ještě na základce. Otevřít na pc fotku učitelky a pak do ní mlátit kladivem, to byl skvělý pocit :lol:
+Bananaboy, +PandaWild Hodnocení: +2
Egeris

Reputace: +114

Příspěvekod Undeaa » 26. srpen 2023 17:28

Ahoj, prodava tu nekdo obrazky z midjourney? Pripadne napada nekoho jak zmarketovat napad na vytvareni obrazku na miru?kde se nabizet apod? spousta lidi si radeji zaplati cloveka na vytvoreni obrazku z midjourney nez aby se to pet minut ucili, napr jdou napasovat realne fotky obliceje na oblicej napr spongeboba nebo simpsonu, to si myslim ze pro spoustu lidi by mohl byt zajimavy napad na darek, neco jako kdyz date za darek karikaturu nebo podobne.
Diky za reakce
Simon
Undeaa

Reputace: +3

Příspěvekod PandaWild » 26. srpen 2023 18:32

Viděl bych to tak, že dnes je to všude tak silně zaplněné AI obrázky, že prodejnost rychle klesá k nule. Fotobanky se jim už začínají bránit, je mnoho serverů kde se dají tvořit zdarma a návody jak je snadno vytvářet na vlastním PC. Myslím že velmi rychle klesá šance dělat obrázky na míru, každý si buď takový najde na fotobance nebo si vyrobí, už to dnes zvládne snadno každý.
+sahar Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +1981

Příspěvekod Undeaa » 26. srpen 2023 19:14

Dobre diky za reakci,hodne me ted ai pohltila takze jsem toho plny a vidim v tom extremni potencial a hledam monetizaci,urcite tam nekde je. Napriklad velmi casto se objevi a rychle zmizi appka na konkretni upravy fotoportretu-naposledy to byla barbie appka aby clovek vypadal jak barbie a predtim treba postarsovaci appka. Lidi to maji radi a myslim ze I ochotni zaplatit za podobnou sluzbu.
Undeaa

Příspěvekod Bananaboy » 28. srpen 2023 19:51

Undeaa píše:Dobre diky za reakci,hodne me ted ai pohltila takze jsem toho plny a vidim v tom extremni potencial a hledam monetizaci,urcite tam nekde je. Napriklad velmi casto se objevi a rychle zmizi appka na konkretni upravy fotoportretu-naposledy to byla barbie appka aby clovek vypadal jak barbie a predtim treba postarsovaci appka. Lidi to maji radi a myslim ze I ochotni zaplatit za podobnou sluzbu.

Skúsil si Fiverr? Pred niekoľkými mesiacmi tam vznikla služba "AI Artist". Ja som to pozeral asi tak pred dvomi mesiacmi a už vtedy tam bolo strašne veľa AI umelcov. Keď tam pozerám teraz, tak vidím "18,955 services available", čo je úplne šialené. Nechápem, ako tam niekto môže dostať vôbec nejakú zakázku. Takže to platí asi ako všade. Kto prvý príde a urobí si meno, tak tomu sa darí. Predpokladám, že zákazníci si vyberajú autora hlavne podľa "best selling" hodnotenia a najviac predávajú tí, ktorí tam boli prví.
Mňa to lákalo vyskúšať, ale asi by som nemal nervy na vybavovanie sa so zákazníkmi. Aj tie ceny za službu sú väčšinou okolo 15 USD, takže by musel mať autor veľmi veľa zákaziek, aby ho to uživilo.
+PandaWild Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1047

Příspěvekod sahar » 1. září 2023 22:49

PandaWild píše:Viděl bych to tak, že dnes je to všude tak silně zaplněné AI obrázky, že prodejnost rychle klesá k nule. Fotobanky se jim už začínají bránit, je mnoho serverů kde se dají tvořit zdarma a návody jak je snadno vytvářet na vlastním PC. Myslím že velmi rychle klesá šance dělat obrázky na míru, každý si buď takový najde na fotobance nebo si vyrobí, už to dnes zvládne snadno každý.

Už to začalo :( Can Stock Photo ve zdůvodnění konce uvádí ... a nástup umělé inteligence znamená, že pomocí programů lze pomocí několika klíčových slov vytvářet úžasné obrázky zdarma. Pokles obchodu a rostoucí náklady k našemu velkému zklamání znemožnily provoz.

Je mi to líto. Mají pravdu, tak to dopadne časem všude. Na 123RF jsem zkusila po zadání 4 slov (santa, christmas, night sky) a do minuty vypadly 3 úžasné obrázky k prodeji za stažení. :/ njn....
sahar

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse