Undeaa píše:Dobre diky za reakci,hodne me ted ai pohltila takze jsem toho plny a vidim v tom extremni potencial a hledam monetizaci,urcite tam nekde je. Napriklad velmi casto se objevi a rychle zmizi appka na konkretni upravy fotoportretu-naposledy to byla barbie appka aby clovek vypadal jak barbie a predtim treba postarsovaci appka. Lidi to maji radi a myslim ze I ochotni zaplatit za podobnou sluzbu.
Skúsil si Fiverr? Pred niekoľkými mesiacmi tam vznikla služba "AI Artist". Ja som to pozeral asi tak pred dvomi mesiacmi a už vtedy tam bolo strašne veľa AI umelcov. Keď tam pozerám teraz, tak vidím "18,955 services available", čo je úplne šialené. Nechápem, ako tam niekto môže dostať vôbec nejakú zakázku. Takže to platí asi ako všade. Kto prvý príde a urobí si meno, tak tomu sa darí. Predpokladám, že zákazníci si vyberajú autora hlavne podľa "best selling" hodnotenia a najviac predávajú tí, ktorí tam boli prví.
Mňa to lákalo vyskúšať, ale asi by som nemal nervy na vybavovanie sa so zákazníkmi. Aj tie ceny za službu sú väčšinou okolo 15 USD, takže by musel mať autor veľmi veľa zákaziek, aby ho to uživilo.