+Ubu Mbekele, +zdenat5 | Hodnocení: +2 |
+shalom3, +zdenat5 | Hodnocení: +2 |
Hodnocení: 0 |
PandaWild píše:Captcha vychází z předpokladu, že člověk je chytřejší než robot. To už brzy přestane platit.
+zdenat5 | Hodnocení: +1 |
Je to tajné - ale na druhé straně totiž sedí malý ufonek se štětečkem. A to i u lokálního generátoru - ten nejede bez připojení přes net, to že se zahřívá grafická karta je jen divadlo na oko, ve skutečnosti to jde do Ufonské vesmírné stanice. Je to logické, snad si nikdo nemyslí že nějaká matice float čísel umí namalovat obrázek. ... Tohle podezření jsem měl už když jsem začal používat DeepL translator, protože překlady samostatných vět či výrazů vždy zapadaly do kontextu, aniž překladač mohl vědět kde to chci použít.zdenat5 píše:Připadá mi, že - mimo jiné - si AI u obrázků pamatuje styl zadavatele promptu. Zkusila sem zadat jen název - např. Pegas, Harpie apod.. Vygenerovala mi docela přesně můj styl, přitom mám zkušenost v tom, že se občas v galerii objeví můj prompt od jiného zadavatele - výsledek ale vypadá úplně jinak. To by znamenalo, že rozsah AI je víc než značný . ChatGPT zatím nechávám u ledu - jazyková bariéra pro značný rozsah mých info , ale ze zvědavosti bych se do toho pustit měla. Nakonec všichni budeme mít svoji AI.
+Bananaboy, +Ubu Mbekele, +shalom3, +zdenat5 | Hodnocení: +4 |
shalom3 píše:A co se týká těch CAPTHA - nebylo by na čase je zavést i tady na fóru, aby to bylo víc in a cool? Co když tady už taky píše příspěvky umělá inteligence?
+PandaWild, +Ubu Mbekele, +zdenat5 | Hodnocení: +3 |
+shalom3, +zdenat5 | Hodnocení: +2 |
+PandaWild, +Ubu Mbekele, +ivusakzkrabice, +zdenat5 | Hodnocení: +4 |
+PandaWild, +shalom3, +zdenat5 | Hodnocení: +3 |
+zdenat5 | Hodnocení: +1 |
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.