Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod zdenat5 » 20. prosinec 2023 20:28

admin píše:
zdenat5 píše:Mám prosbu o radu .Po třech měsících v nemocnici - srdce hyn :? - začínám znovu kreslit. Ne pro výdělek - to je bída, ale zaměstnává mne to a baví mne to, taky se chci věnovat umělé inteligenci. Fyzickou aktivitu nezvládám. Jsem ale oslabená nejen fyzicky, ale i přiblblá. Potřebovala bych poradit jak v Illustratoru CS5 nastavit eraser na ořez ve tvaru obdélníku - pro ořez seamless textury.
Domnívala sem se, že to je Shift+E, ale nepřepne se mi to, asi to je jinak - dlouho sem to nedělala. Udělat textury je jednodušší než něco úplně nového. Admin už tady jednou poradil, ale nemůžu to najít. Dík za radu.

Já neořezávám, dávám jen masku. A nebo se to dělá přes Path Finder, nějaký ten mód, ale z hlavy nevím který.

Děkuju. Ono to bylo v r. 2015 - ale přišla sem na to - musí se držet Shift, ale ještě tam něco u toho bude. :roll:
Hodnocení: 0
zdenat5

Reputace: +136

Příspěvekod PandaWild » 31. březen 2024 11:53

Když už fotobanky nevydělávají, tak alespoň občas ještě využiju své dřívější výtvory k jiným účelům. :D Picopad Song: https://www.youtube.com/watch?v=AgQXCw2uNpc
+Bananaboy, +Marsan, +Pedro, +zdenat5 Hodnocení: +4
PandaWild

Reputace: +1964

Příspěvekod zdenat5 » 31. březen 2024 14:47

PandaWild píše:Když už fotobanky nevydělávají, tak alespoň občas ještě využiju své dřívější výtvory k jiným účelům. :D Picopad Song: https://www.youtube.com/watch?v=AgQXCw2uNpc

Moc pěkný :!: :!: :!:
+PandaWild Hodnocení: +1
zdenat5

Reputace: +136

Příspěvekod Bananaboy » 10. duben 2024 20:41

Tiež prispejem jednou pesničkou. Trochu mi hráblo a dal som sa na tvorbu pesničiek a videoklipov k nim, keďže na nás fotobanky kašlú. Pesnička je inšpirovaná hudobným štýlom Depeche Mode. Snáď je to aspoň trochu poznať. :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=YoF8q_GgbFs
+PandaWild, +TomasK, +hypotekyfidler.cz, +zdenat5 Hodnocení: +4
Bananaboy

Reputace: +1042

Příspěvekod navstevnik » 11. duben 2024 13:17

Chlapi ty písničky super, taky pořád přemýšlím, čím se bavit potom co je s fotobankama konec. Aktuálně se snažím na Shuttru smazat třetinu portfolia a vysledovat co to udělá :D
navstevnik

IP: 213.226.240.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 11. duben 2024 15:59

Hele, to je výborný, Depešáci jak vyšitý. Můžu se zeptat v čem jsi to dělal?
hypotekyfidler.cz

Reputace: +336

Příspěvekod Ubu Mbekele » 11. duben 2024 19:20

navstevnik píše:Chlapi ty písničky super, taky pořád přemýšlím, čím se bavit potom co je s fotobankama konec. Aktuálně se snažím na Shuttru smazat třetinu portfolia a vysledovat co to udělá :D

To má být pokus jestli začnou prosit abys nemazal ten zbytek??? U mne se teď fotobanky celkem rozjely a duben zatím vypadá jakoby chtěl nahradit bídu minulých měsíců. Na Šutru hýbou s algoritmem, takže jsou velké výkyvy v počtech a typu prodaných souborů, ale celkem se prodává. Určitě bych nic nemazal... ;)
+zdenat5 Hodnocení: +1
Ubu Mbekele

Reputace: +80

Příspěvekod admin » 12. duben 2024 10:48

Ubu Mbekele píše:
navstevnik píše:Chlapi ty písničky super, taky pořád přemýšlím, čím se bavit potom co je s fotobankama konec. Aktuálně se snažím na Shuttru smazat třetinu portfolia a vysledovat co to udělá :D

To má být pokus jestli začnou prosit abys nemazal ten zbytek??? U mne se teď fotobanky celkem rozjely a duben zatím vypadá jakoby chtěl nahradit bídu minulých měsíců. Na Šutru hýbou s algoritmem, takže jsou velké výkyvy v počtech a typu prodaných souborů, ale celkem se prodává. Určitě bych nic nemazal... ;)

Taky mi mazání přijde kontraproduktivní. Když už se s tím člověk dělal, tak je nelepší to tam nechat, ať to tam ještě něco vydělá...
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +569

Příspěvekod PandaWild » 12. duben 2024 17:37

Tak ještě si přisadím, můj největší obrazově-hudební výtvor, kompozice vytvořená za pomocí AI, s vesmírnou fantazijní sci-fi tématikou. Dalo to týden práce (generování stovky GB dat), a to jsem přitom intenzivně využíval materiály co mám na fotobanky. Doporučuji použít sluchátka nebo reprobedny s dobrým přednesem basových tónů, skladba používá podvědomou infrazvukovou alfa modulaci. Skladba má 21 minut.

https://www.youtube.com/watch?v=-o7mmkbKB-k

Obrázek

Kdyby někoho napadla připomínka, že to má být pomalejší protože se to nedá sledovat, tak ne, přesně takhle to má být. :D
+Bananaboy, +zdenat5 Hodnocení: +2
PandaWild

Reputace: +1964

Příspěvekod ivusakzkrabice » 4. květen 2024 21:08

Hele, lidi, neblbněte s tou AI, nebo budeme mít problém se někam vůbec dostat jako lidi :D https://www.novinky.cz/clanek/internet- ... .seznam.cz
ivusakzkrabice

Reputace: +734

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse