od gisbern » 11. listopad 2023 09:07
Ja bych jeste chvilku vydrzel. Mame samozrejme spoustu moznosti se vrhnout na zahranicni fora, kde aktualne resej, jestli si vybrat Paypal / revolut apod.... Nebo injektovat fora ruznych financnich instituci. Me to jeste nepresahlo 30 dni, i kdyz se k tomu kvapem blizim, taky jsem si neposlal prave malo. A jak tu nekdo psal ze se to neda dobre dohledat, tak to teda IMHO neni pravda, vsechny vracene platby v sobe maji DLE SEPA predpisu ucet na ktery to melo jit a zpetny ucet. A vyfiltrovat z nich platby , ktere se vratily z MBank a ktere z KB, lze dohledat pri trose trpelivosti okamzite. Protoze PAYPAL neni bankovni instituce, KB, ani MBank s nim moc asi komunikovat nebude. Jedina cesta je komunikace PAYPAL ---> Unicredit, protoze to jsou jejich klienti, az potom UNICREDIT --> koncove banky. A jestli to paypal zacal resit az po kumulaci vice nasranych, muze byt ted opravdu nekde v pocatku komunikace s UNICREDIT. Opravdu se mi nechce verit ze by nevratili x vracenych mil. zpet.... Co mi porad vrta hlavou je, ze v dashboardu PP platby se rozsvitil priznak (platba dokoncena), coz ukazuje spise na to, ze to maji nastavene na doruceni do UNICREDIT a dal uz to nesleduji. Takze chyba opravdu muze byt u nasledneho prevodu UNICREDIT...