Spadam uz do tech, kteri by meli mit nejspis zaslanou castku znovu po 30 workdays automaticky, jak nekdo uvadel vynatek z TOS. Oh wait, ale moje banka ma predcisli
| Hodnocení: 0 |
radim82 píše:Jestli máte Reference SEPA čísla převodů tak určitě bych reklamaci v Unicredit podal. Já pořád na ně od Paypalu čekám. Nějak mi je nechtějí poslat.
Soir píše:Nyní jsem se díval na PayPal a mám tam vrácenou částku od mBank dne 9.11. Takže dne 7.10. odesláno na mBank a 9.11. vráceno. Sice byla celková částka o 200 Kč snížena (poplatek, jiný kurz, jiný důvod). Toto již neřeším. Už jsem se s celkovou částkou pomalu začal loučit a poplatek beru jako cennou zkušenost, že do mBank už posílat nikdy nebudu a odeslané částky budu posílat v nízkých peněžních dávkách, třeba každý den, ale až po zjištění obdržení v cílové bance. Přeji vám, ať vám to také úspěšně skončí.
Soir píše:Nyní jsem se díval na PayPal a mám tam vrácenou částku od mBank dne 9.11. Takže dne 7.10. odesláno na mBank a 9.11. vráceno.
Navstevnik_3 píše:Soir / muzu se zeptat jake komplet kroky jsi provedl a v jakem poctu?
Me prijde, ze uz jsem udelal dost a porad bez vysledku
Jinak gratulace k vyreseni (a ticha zavist)
Soir píše:Navstevnik_3 píše:Soir / muzu se zeptat jake komplet kroky jsi provedl a v jakem poctu?
Me prijde, ze uz jsem udelal dost a porad bez vysledku
Jinak gratulace k vyreseni (a ticha zavist)
1. Žádost o prověření transakce ze strany mBank v uvedeném období, kdy mělo dojít k dokončení transakce do banky
2. Kontaktování písemně asistenta přes stránky PayPal a sdělení problému, několik urgencí, pak od asistenta PayPal přišel link, na který jsem poslal výpis z mBank, že částka nepřišla
3. Trpělivost a čekání, že se to vyřeší
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.