Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod eeee » 15. listopad 2023 12:28

po pridani mbank uctu znovu do paypalu mi do 24h prislo 50centu na ucet
Hodnocení: 0
eeee

Reputace: +1

Příspěvekod Neznamy » 15. listopad 2023 17:25

Vyjádření od ČNB:
Česká národní banka však upozorňuje, že PayPal je lucemburskou společností s licencí úvěrové instituce, která v ČR poskytuje služby pouze přeshraničně. Je proto dohlížena nikoliv Českou národní bankou, ale lucemburskou Komisí pro dohled nad finančním sektorem (Commission de Surveillance du Secteur Financier - CSSF). Pokud máte pochybnosti o postupu společnosti PayPal, je třeba se obrátit na lucemburský orgán dohledu CSSF. Stížnosti lze podávat na těchto internetových stránkách (https://reclamations.apps.cssf.lu/index.html?language=en). CSSF rovněž vykonává funkci mimosoudního orgánu pro řešení sporů se spotřebiteli. Podněty pro mimosoudní řešení sporů lze CSSF podávat rovněž prostřednictvím jejích internetových stránek (https://www.cssf.lu/en/Document/request-for-out-of-court-complaint-resolution-with-the-cssf/).
Neznamy

Reputace: +58

Příspěvekod Ubu Mbekele » 15. listopad 2023 18:50

Paypal Tomáš stále dokola lže, že jsou v kontaktu s Komerční bankou a čekají až odpoví, přestože jsem jim poslal svoji komunikaci s Komerčkou, kde mi vysvětlují, že je Paypal kontaktovat nemůže (není bankovní instituce) i kdyby opravdu chtěl.

Thank you for contacting PayPal messaging, my name is Tomas, and I will be assisting you today. I understand from your message that you are contacting us in relation to missing withdrawal with ID xyz123456789.

Ubu, I have carefully reviewed your account and I can see that your issue is escalated to the technical team who is in contact with Komerční banka. We are aware of this problem and regret the inconvenience caused. Our technicians are working to solve this problem, once we will receive reply from the bank, we will contact you. We appreciate your patience and understanding. I understand that this isn't the outcome you'd have wished for, but I hope I was able to clarify this for you.

Thank you for contacting PayPal and for being a valued customer. I hope the information provided will help to resolve your issue. Thank you for your time and have a nice day. You may close the conversation by selecting End Message.
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ubu Mbekele » 15. listopad 2023 19:00

Neznamy píše:Vyjádření od ČNB:
Česká národní banka však upozorňuje, že PayPal je lucemburskou společností s licencí úvěrové instituce, která v ČR poskytuje služby pouze přeshraničně. Je proto dohlížena nikoliv Českou národní bankou, ale lucemburskou Komisí pro dohled nad finančním sektorem (Commission de Surveillance du Secteur Financier - CSSF). Pokud máte pochybnosti o postupu společnosti PayPal, je třeba se obrátit na lucemburský orgán dohledu CSSF. Stížnosti lze podávat na těchto internetových stránkách (https://reclamations.apps.cssf.lu/index.html?language=en). CSSF rovněž vykonává funkci mimosoudního orgánu pro řešení sporů se spotřebiteli. Podněty pro mimosoudní řešení sporů lze CSSF podávat rovněž prostřednictvím jejích internetových stránek (https://www.cssf.lu/en/Document/request-for-out-of-court-complaint-resolution-with-the-cssf/).

Tohle asi bohužel nemá šanci na úspěch, protože ze strany Paypalu nemáme v ruce žádný věrohodný dokument. Jen screeny komunikace a potvrzení odeslání platby z mailu. Nic z toho prý není v právním sporu použitelné. Komerčka je ochotná vystavit potvrzení, orazítkovat výpis z účtu.
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Příspěvekod shalom3 » 15. listopad 2023 19:30

Pro účely právního sporu jsou možná tyto podklady nedostatečné, ale pro podání stížnosti by platit mohly. Ono v cizině se moc na razítka prý nehraje, určitě ne v takové míře, jako u nás.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod kac » 15. listopad 2023 19:52

existuje tedy vubec nejaka ochrana pokud penize nedostanem?

ja teda doufam ze to opravdu vrati vsem kdyz uz i ty nejtezsi pripady co cekaly nejdyl ty prachy dostaly
u me support pise ze jenom na tom problemu pracuji, nic vic konkretniho-.
kac

IP: 2a02:8308:294:e800:6d03:4633:b70f:69xx

Příspěvekod TomasK » 16. listopad 2023 10:08

eeee píše:po pridani mbank uctu znovu do paypalu mi do 24h prislo 50centu na ucet

Takze pokud bych chtel znovu pouzivat u Paypalu mBank, tak ji musim odebrat a pak zas pridat? Aktualne jsem si na Paypal pridal Air Bank a testovaci platba dorazila hned druhy den.
TomasK

Reputace: +32

Příspěvekod eeee » 16. listopad 2023 15:45

TomasK píše:
eeee píše:po pridani mbank uctu znovu do paypalu mi do 24h prislo 50centu na ucet

Takze pokud bych chtel znovu pouzivat u Paypalu mBank, tak ji musim odebrat a pak zas pridat? Aktualne jsem si na Paypal pridal Air Bank a testovaci platba dorazila hned druhy den.

Ano, presne tak. Overeno mikroplatbou.
+TomasK Hodnocení: +1
eeee

Reputace: +1

Příspěvekod gisbern » 17. listopad 2023 20:04

Ahojte, dnes nekolika lidem dosly ztracene penize na PAYPAL ucet, vcetne me, (prevadeno 17teho oct.) Drzim palce !!!
+ivusakzkrabice Hodnocení: +1
gisbern

IP: 185.137.146.2xx

Příspěvekod Sagi » 18. listopad 2023 14:23

Gratuluji, já na vrácení platby ze 7.10. pořád ještě čekám.
Sagi

Reputace: +41

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse