Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. listopad 2023 21:21

To vypadá, že jedou metodou LIFO, co to tak pozoruju, tak ti, co měli problém jako první stále asi většinou čekají. Tak hlavně ať dorazí chybějící peníze všem! Držím pěsti.
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Ubu Mbekele » 20. listopad 2023 20:19

Funguje vám posílání peněz z Depositphotos? Stejně jako ztracené peníze na Paypalu se mi to nedaří vyřešit... :evil: Možná je za obojím chaos (zlodějna) na Paypalu.
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Reputace: 0

Příspěvekod kac » 20. listopad 2023 22:07

dostal nekdo nove zpatky penize? na paypal foru uz vyplatili nekoho z 17.10.
ja teda stale nic, bohuzel, stejny kecy jako vzdy :( u me se to teda prehouplo na ten mesic uz

ale transakci s 200 stovkama mi vratili hned, nepochopim.
kac

IP: 2a02:8308:294:e800:7119:c32d:f618:efxx

Příspěvekod navstevnik4 » 20. listopad 2023 22:07

Teď mi přišel mail z UniCredit bank, vypadá to že Paypal konečně dostane informaci že peníze nedošly:

Dobrý den,
informujeme Vás, že UniCredit Bank je v tomto případě jako zprostředkující banka.
Na základě Vašeho podnětu jsme ale vyslali požadavek na našeho korespondenta s žádostí na PayPal o prověření a o nové zaslání platby. Současně doporučujeme, aby jste se obrátil přímo na PayPal v případě, že nebyl Vás účet u mBank kreditován.
navstevnik4

IP: 213.226.240.1xx

Příspěvekod gisbern » 21. listopad 2023 08:19

Ahojte. Platba 17.10 mi prisla take, pak jsem reklamoval jeste nejake pozdejsi, testovaci, ty zatim neprisly, ale cert je vezmi...

Jinak jsem take psal do UNICREDIT na reklamacni. Na rozdil od KB se mi venovali, dokonce zavolala zpet nejaka pani, se kterou jsem problem asi 10 minut rozebiral a prislibila plnou podporu v reseni (byl jsem v tom namocenej za dost $$$$ ) Celkove v Unicredit (alespon za me) predvedli velice pekny pristup, i kdyz nejsem jejich klientem.

Komu to jeste neprislo - otravovat na PAYPAL chatu dokolecka, poslete jim vypis z uctu za uvedene obdobi. Porad jsem presvedceny o tom, ze paypal si nehodla penize nechat, akorat proste to bude trvat, u kazdeho individualne. A delaji to napreskacku, ale vypada t, ze i trochu chronologicky. Na paypal foru uz vyplatili i jednoho chudaka, ktery to tam mel pres 60! dni... ale nakonec to dostal.

Jinak platby do KB uz opet fungují, testovano vcera, dnes na uctu.
gisbern

IP: 185.137.144xx

Příspěvekod JJA » 21. listopad 2023 12:20

Čekám na dva výběry do KB z 9.10. Kontaktoval jsem jak KB, tak 3x PP - tam mi nakonec sdělili, že nejsem jediný z ČR, kdo tento problém má a že už ho řeší - to bylo před týdnem. Zatím mi peníze nedošly ani na účet, ani zpět na PP.
JJA

IP: 89.24.51.xx

Příspěvekod Denny » 21. listopad 2023 12:48

Dnes jsem znovu psal na Paypal support a odpovědeli, že na tom pracují, že kontaktovali KB a čekají na jejich odpověď. Z KB prý platbu zatím vrácenu nemají, jesli a až ji budou mít, tak bude připsána na můj Paypal účet. Jinak KB jsem ohledně této transakce kontaktoval dvakrát a k ničemu to nebylo (platbu jsme nedohledali, kontaktuje Paypal, případně dodejte oficiální potvrzení o provedení platby).
Denny

IP: 94.142.239.1xx

Příspěvekod gisbern » 21. listopad 2023 13:28

Tedy nevím, jestli to může mít nějakou souvislost, ale vratili mi platbu na PP asi 4 dny poté, co jsem znovu psal na KB, ať mi dohledají platbu a ve stejný den ješte na UNICREDIT, kde jsem jim posílal vytištěno potvrzení withdrawal z PP v osudný den a prosil je o pomoc ....
gisbern

IP: 185.137.144xx

Příspěvekod vfoto » 21. listopad 2023 14:16

Ubu Mbekele píše:Funguje vám posílání peněz z Depositphotos? Stejně jako ztracené peníze na Paypalu se mi to nedaří vyřešit... :evil: Možná je za obojím chaos (zlodějna) na Paypalu.

Z Depositphotos jsem vybíral peníze 1.11. a 8.11. dorazily na PayPal.
vfoto

Příspěvekod vfoto » 21. listopad 2023 14:23

Mám stejný problém se 2 transakcemi do mBanky. Na PayPal podporu jsem psal 3x a pokaždé je odpověď počkejte několik dní, dáme vám vědět e-mailem.

Známý měl taky problém s jednou transakci a tu mu vrátili 16.11. Vrátili mu ji den poté, co psal o problému Unicredit bance, ale odpověď od nich zatím nedostal (může být shoda náhod).

Moje banka kvůli chybějícímu předčíslí měla vrátit platbu zpět. Vzhledem k tomu, že se problém vyskytl u dvou bank, peníze se asi neztratili v mBance ani KB.
Takže buď se ztratili někde v Unicredit bance, že je nepřipsali zpět na účet PayPalu a tak si PayPal myslí, že je naše banka stále nevrátila, anebo je Unicredit PayPalu vrátil, ale PayPal tyto vrácené platby neumí přiřadit zpět k našim PayPal účtům.

Jak to tady čtu (a podle informací od známého) z odpovědí PayPalu to vypadá, že se jim tyto platby nevrátily a zkouší je trasovat.

Vy, co už máte platbu vracenou, komunikovali jste nějak s Unicredit bankou?
vfoto

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse