Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod Ubu Mbekele » 20. říjen 2023 08:41

Stejně tomu celému moc nerozumím, protože ty peníze musí v unicredit bance na účtu paypalu přebývat a vykazovat chybu v účetnictví. Přece není možné aby tam měli takový bordel, kdy neví co je to za peníze. Někde v otázkách a odpovědích jsem našel, že peníze odeslané na špatnou adresu - účet automaticky vrací a mohou si účtovat poplatek za vrácení. Tak nechápu proč nevrátili peníze i v tomhle případě.
Hodnocení: 0
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 20. říjen 2023 08:54

Pokud byla chyba v předčíslí účtu, tak může být chyba i v dalších identifikátorech plateb, takže někde na Unicredit se možná kupí peníze bez dalších dat a ta chyba je v tuhle chvíli tak veliká, že asi ani neví komu peníze přišly a komu ne. Těmi kecy, doklady od bank, Ivany a indy okolo se jen snaží získat čas navíc k prohrabávání historie plateb.

Kdysi jeden známý v jedné velké firmě měl odměnit své zaměstnance, udělal si tabulku, každému dle zásluh přidělil tu tisíc, tu dvacettisíc, pak ještě pro vedení tabulku upravil a poslal. A ejhle po výplatách byl průser, při úpravě se mu totiž v excelu pomíchaly sloupečky a řádečky :lol:
ivusakzkrabice

Reputace: +751

Příspěvekod Hhhh » 20. říjen 2023 09:03

Vypada to hodne podivne, jako by byl napadeny transfer penez
Do vyreseni bych neprevadel, nebo max 1usd na jiny bank ucet na moje jmeno u jine banky
Hhhh

IP: 188.75.146xx

Příspěvekod Sagi » 20. říjen 2023 15:10

Dneska jim vypršela lhůta. Tak jsem si psala s Alanou a říkala, že už o tomto problému, který se týká převodu peněz u některých klientů mBank, vědí. Postihlo to vícero lidí. Prý na vyřešení usilovně pracují, ale nemůže mi říct, jak dlouho to bude trvat. Tak zatím tak (ale aspoň snad na tom už pracujou). ;)
Sagi

Reputace: +41

Příspěvekod shalom3 » 20. říjen 2023 17:42

Co si vzpomínám, s těmi bankovními účty s předčíslím bývaly vždy problémy. Ale vůbec mi nejde na rozum, jak je možné, že ty bankovní pohyby nejdou vysledovat okamžitě - v dnešní době, kdy je vše propojené přes sw běžící na serverech s neuvěřitelným výkonem. Představovala bych si, že by to měla být otázka maximálně několika minut. V tuzemských bankách obvykle, pokud se zadá špatné číslo účtu, tak platba přistane do druhého dne zpátky na účet odesílajícího.
Přijde mi pravděpodobné, že chyba je někde na straně Unicredit, protože zřejmě až tam se řeší přeposlání peněz na konkrétní koncový účet.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Navstevnik_3 » 21. říjen 2023 18:28

Tak dobry :) dneska se mi PP ozval:

Stav případu:Uzavřen
Případ byl uzavřen, protože transakce byla zpracována správně.Do 31. října 2023 7:37:44 SEČ se můžete proti výsledku tohoto případu Odvolat se proti výsledku.

takze parada, pro ne to konci tim, ze penize odeslo, ale ze to spatne vyplnili a penize se vrati odesilane bance, to je jim fuk. Ted zacinam byt konecne nervozni, protoze asi jednoduchy reseni nebude.

Zkousel nekdo kontaktova tu Unicredit banku kam se penize vraci?
Navstevnik_3

IP: 188.122.208.1xx

Příspěvekod Ubu Mbekele » 21. říjen 2023 20:36

Přes jaký kontakt tohle napsali? Poslal jsi jim výpis a vyjádření někoho z banky? Chce to určitě odvolání a zkusit i jiný způsob kontaktu. Mě se napoprvé taky snažil odbýt a nakonec mne donutil počkat 14 pracovních dní. Pokud by tohle byl nový standard paypalu, tak nevím jak dál...
Ubu Mbekele

Příspěvekod Ubu Mbekele » 21. říjen 2023 20:42

Unicredit banka neposkytuje vůbec žádné informace o účtech klientů. Paypal je její ķlient, my nejsme nic. Neřeknou nic ani o obecném postupu v tomto případě. Při opakování dotazu pohrozí nahlášením.
Ubu Mbekele

Příspěvekod navstevnik3 » 21. říjen 2023 21:04

Resim to pres reklamaci trasakce. Sice tam nemaj moznost jako ze to vubec neprislo, ale naklikl jsem to jako ze se neuskutecnila spravne - chybna castka a do poznamky jsem pospal ten problem.

Proti zamitnuti jsem se odvolal a poslal jim printscreen komunikace s KB. Kde mi presne popsali ten problem co udelal PP spatne a udelala KB, vic naservirovane to uz dostat nemuzou. Ta jejich prvni odpoved me prijde jako automat, mozna v druhem kole uz bude reagovat nekdo s mozkem.

Zajimalo by me na kom je technicky dukazni bremeno. My prece nemame jak fakticky dokazat ze nam penize neprisly skutecne. Takze jejich postoj chapu, to by mohl psat kazdy i kdyz to prislo. Ale kdyz jim i napisu kdy kam a kolik penez se jim z nepovedene transakce vratilo, tak by to snad meli zpracovat. Je to podlozene jasnymi fakty.

Dalsi postup vidim ze to napisu ja jejich forum, slusne jako dotaz na uzivatele s prosbou o radu.
A zitra zkusim ten chat se prekousat pres Ai a az tam bude nekdo zivy, tak budu doufat ze to bude konstruktivni. Vse radeji v textove podobe, chtel bych to mit evidovane, porad mi to prijde strasne absurdni situace.

Kdyby slo o par stovek tak me to nestoji za ten cas, ale tudle castku se mi jim proste nechce nechat ani nahodou.
navstevnik3

IP: 188.122.208.1xx

Příspěvekod Ubu Mbekele » 21. říjen 2023 21:12

Chat funguje jen ve všední dny, v jejich pracovní době. Snad to dobře dopadne.
Ubu Mbekele

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse