Ravennka píše:ivusakzkrabice píše:Jj, ten má super kousky, ještě koukni na Ravennku, tam taky ráda koukám, třeba se časem naučím kreslit i něco jiného než cynického kocoura a soba![]()
Proboha svatýho, na moje recykláty, ikony, výcvaky ze zahrady a 1000 a 1 abstraktní pozadí?![]()
Na tu já taky koukám. Skoro každej den odpoledne si udělám kafe a kolečko kdo má co novýho.
Vektory jsem zkoušel taky, ale asi jsem na to šel špatně. K iPadu jsem si koupil tužku, která je úplně ale úplně na h*vno, tak jsem si koupil druhou, která je trochu lepší. Koupil jsem výbornou aplikaci (https://graphic.com/ipad/ - je verze jak pro tablet tak pro Mac, mám obě) a jal se tvořit, no tvořit
Teď došly fotky, venku je hnusně, práce je moc tak budu nejspíš po večerech zkoušet něco matlat. Hlavně klid, já opravdu nepředstavuju konkurenci
A když už jsem to nakousnul, v čem malujete? Používáte grafickej tablet, myslím takovou tu placku s tužkou. Já jsem objednal, myslel jsem hlavně na retušování a maskování ve fotošopě že to bude bezva ale pak mi došlo, že jsem se mohl víc zamyslet a možná koupit něco většího, třeba na to čmárání. Přece nemalujete myší, nebo jo? I když ty vektory vlastně proč ne. Na iPadu to jde asi dobře, kdyby byly schopnosti a nápady, myslím že fakt dobrý.