Paypal

Jste na fotobankách noví? Pište sem, pokud se chcete zeptat na ty nejzákladnější věci, potřebujete poradit, nebo se jen přivítat s místní komunitou.

Re: Paypal

Příspěvekod IM_foto » 7. únor 2016 20:39

anik píše:
IM_foto píše: Pokud chceš, můžu ti email s odesilatelem PayPalu poslat :)

Tak co, poslal jsi ten mail, co bylo údajně tak snadné odeslat? Nic mi nepřišlo....

Mel jsem lepsi veci na praci. Neduverivi lide jsou mi vlastne blizci, ale tohle hranici s hlouposti. Napsal jsem ti to ja, napsal ti to Panda - programator, a ty porad polemizujes. Ani nejsi schopna napsat dotaz do google a overit si to... :roll:

Tady mas online generator, posli si mejl sama.
https://emkei.cz/
Hodnocení: 0
IM_foto

Reputace: +26

Příspěvekod anik » 7. únor 2016 20:47

IM_foto píše:
anik píše:
IM_foto píše: Pokud chceš, můžu ti email s odesilatelem PayPalu poslat :)

Tak co, poslal jsi ten mail, co bylo údajně tak snadné odeslat? Nic mi nepřišlo....

Mel jsem lepsi veci na praci. Neduverivi lide jsou mi vlastne blizci, ale tohle hranici s hlouposti. Napsal jsem ti to ja, napsal ti to Panda - programator, a ty porad polemizujes. Ani nejsi schopna napsat dotaz do google a overit si to... :roll:

Tady mas online generator, posli si mejl sama.
https://emkei.cz/

Tak to už je fakt sranda.. Vždyť jsi to navrhl ty sám, z ničeho nic, tak jsem jen odpověděla... opravdu toto... :roll: no, každý si z celé konverzace udělá obrázek. S tím, že email odeslaný z adresy Paypalu není 100% bezpečný jsi taky přišel ty, já jsem to nikde nepsala - naopak jsem psala, že podstatná věc je to oslovení a především samotný obsah mailu. Což ostatně zmiňuje i Paypal na konci skoro každé zprávy. Ani jsem neměla reagovat, protože ty tu píšeš dlouhodobě arogantně,urážíš lidi a teď vidím, že ani nejsi schopný dodržet, co jsi sám navrhnul...
anik

Reputace: +3

Příspěvekod IM_foto » 7. únor 2016 21:53

anik píše:S tím, že email odeslaný z adresy Paypalu není 100% bezpečný jsi taky přišel ty

V tom mas pravdu, omlouvam se.
+anik Hodnocení: +1
IM_foto

Příspěvekod anik » 7. únor 2016 22:02

Já nevím, proč to tak hrotíš a musíš hned začínat s "hraničením s hloupostí". Neměla jsem potřebu nic googlovat, já jsem ti věřila, hned jak jsi to řekl, jen se mi zdálo, že to nemůže být tak snadné a když sám navrhneš, že pošleš mail, který bude vypadat jako z oficiální paypalovské adresy, tak jsem byla prostě zvědavá, jestli to přes ten zmiňovaný filtr projde nebo ne. Dokonce jsem (jako blbec) na ten mail opravdu čekala. Takže spíš důvěřivá než nedůvěřivá. Tak tedy nic no...
anik

Příspěvekod shalom3 » 7. únor 2016 22:04

Ale no tak, děťátka. Hádáte se úplně zbytečně, když přijde nějaký mail z Paypalu nebo banky, tak je nejlepší se na to vykašlat, přihlásit se přímo do účtu a přesvědčit se, co se děje. Rádoby bankovní maily jsou přece už hodně stará a profláknutá záležitost. Místo hádání pak nakreslit raději nějaký pěkný obrázek nebo něco vyfotit :D
+IM_foto, +PandaWild, +Ravennka, +admin, +ahas, +anik, +soim Hodnocení: +7
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod IM_foto » 7. únor 2016 22:12

anik
Tohle ti prijde jako veta cloveka ktery druhemu veri? Navic je vtipne ze zrovna po tehle vete poukazujes na me charakterove vady ;)
anik píše:Tak co, poslal jsi ten mail, co bylo údajně tak snadné odeslat? Nic mi nepřišlo....

Tady to mas v tutorialu. Jako hra pro deti do 5 let...
http://www.w3schools.com/php/func_mail_mail.asp
IM_foto

Příspěvekod anik » 7. únor 2016 22:22

IM_foto píše:anik
Tohle ti prijde jako veta cloveka ktery druhemu veri? Navic je vtipne ze zrovna po tehle vete poukazujes na me charakterove vady ;)
anik píše:Tak co, poslal jsi ten mail, co bylo údajně tak snadné odeslat? Nic mi nepřišlo....

Tady to mas v tutorialu. Jako hra pro deti do 5 let...
http://www.w3schools.com/php/func_mail_mail.asp

To byl normální dotaz s malou stopou ironie, co se vztahovala jen k tomu, že ses na to vykašlal - opravdu nevím, proč si to sám navrhoval, nikdo to po tobě nechtěl. Tutorial pro děti do 5 let nepotřebuju, já nejsem ta, kdo tu rozdává červené puntíky, jak dítě ve školce. Ale tak pokračuj v tom... Co se týká arogance - píšeš tímhle stylem dlouhodobě. Nedivím se, že mají vlákna stovky shlédnutí, ale přispívají jen desítky lidí. Shalom má samozřejmě pravdu.
anik

Příspěvekod IM_foto » 7. únor 2016 22:32

anik píše:Tutorial pro děti do 5 let nepotřebuju

Tady se mylis asi nejvic. Ocividne by se ti hodil. Je potreba si uvedomit, ze forum je verejne a ctou to lidi nejen z fotobank apod. Siris bludy o nutnosti osloveni, rozpoznavani podle adresy apod. Ocividne o problematice nic nevis a uz uz hura pises verejne. Proto se s tebou moc neparu. Vsimni si ze ne vzdy jsem arogantni, v jinych pripadech jednam slusne a srespektem. Lidi jako ty me ale vytocit stale dokazou, coz je jen moje chyba.
IM_foto

Příspěvekod anik » 7. únor 2016 22:49

IM_foto píše:
anik píše:Tutorial pro děti do 5 let nepotřebuju

Tady se mylis asi nejvic. Ocividne by se ti hodil. Je potreba si uvedomit, ze forum je verejne a ctou to lidi nejen z fotobank apod. Siris bludy o nutnosti osloveni, rozpoznavani podle adresy apod. Ocividne o problematice nic nevis a uz uz hura pises verejne. Proto se s tebou moc neparu. Vsimni si ze ne vzdy jsem arogantni, v jinych pripadech jednam slusne a srespektem. Lidi jako ty me ale vytocit stale dokazou, coz je jen moje chyba.

"How do I know this is not a fake email?
An email really coming from PayPal will address you by your first and last names or your business name."

Z oficiálního mailu od Paypalu. Buď tak laskav a informuj Paypal, že veřejně šíří bludy. S tebou opravdu nemá cenu diskutovat, jen ukazuješ, že nejsi schopný slušně komunikovat a hraješ si na nějaké pářu/nepářu. Ano, fórum je veřejné a to, co tu píšeš a jakým způsobem jednáš, je opravdu pěkná vizitka. Každý si udělá názor sám.
anik

Příspěvekod IM_foto » 7. únor 2016 23:10

anik píše:"How do I know this is not a fake email?
An email really coming from PayPal will address you by your first and last names or your business name."
Z oficiálního mailu od Paypalu. Buď tak laskav a informuj Paypal, že veřejně šíří bludy.

No vida, já uvažuju samostatně, a tak mi dojde, že moje jméno není žádné tajemství. Pokud ode mně někdo bude chtít vylákat cokoli podvodným emailem napřímo, jméno si zjistí snadno.
IM_foto

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse pro nováčky