Paypal

Jste na fotobankách noví? Pište sem, pokud se chcete zeptat na ty nejzákladnější věci, potřebujete poradit, nebo se jen přivítat s místní komunitou.

Re: Paypal

Příspěvekod dnyvlt » 8. únor 2016 19:55

Je jasné, že se ten phishing dá udělat lépe nebo hůře. Na druhou stranu asi nemá cenu cílit na menšinové prohlížeče, protože nejvíc lidí kteří se nechají nachytat budou používat hodně rozšířený, pravděpodobně neaktualizovaný SW.

Spíš mě překvapuje, že někdo uvažuje, že by na mailu z neznámé adresy, který chce ověřovat přístupy, adresu, kreditky mohlo být něco pravdivého...
+artus Hodnocení: +1
dnyvlt

Reputace: +6

Příspěvekod Ravennka » 8. únor 2016 19:57

To máš tak... někdo pozná tohle, někdo umí perfektní svíčkovou, někdo je brilantní chemik, někdo uběhne maraton... ;)
+PandaWild, +dnyvlt, +soim Hodnocení: +3
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Anika » 8. únor 2016 19:58

Ale každý z těch klientů dostává ten samý kód, ne? A ten kód musí být tedy napsaný tak, aby všude vypadal, jak má, a pak je logické, že stačí stáhnou už vytvořený kód. Chápu, že je to s emaily obtížné, také nějaké newslettery občas kóduju, ale tohle už dostávám hotové a odladěné, ne?
Tedy pokud zkopíruju kód a formátování originálního emailu od paypalu, který už autoři odladili, měl by se zobrazit všude správně automaticky, ne? Nebo se různým klinetům posílá různé formátování? Já používám inline styly a tabulky (ano, pravěk :) )ale pořád stejný kód všem.

Teď si uvědomuji, že některé klienty si přidávají ještě své formátování, takže je možné, že nestáhnu ten origo kód, ale už doplněný...

Nechci se hádat, zajímá mě to.
Hodnocení: 0
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod dnyvlt » 8. únor 2016 20:12

Ano, každý z klientů dostává ten samý kód. Odesílací server nemá žádnou informaci (a principiálně ani mít nemůže) o poštovním klientovi příjemce. Odesilatel odešle email a ten se uloží na nějakém mail serveru a ten už odeslaný email si stáhneš pomocí nějakého programu nebo si ho prohlédneš v nějakém online klientovi. Jestli si někteří klienti přidávají nějaké formátování netuším.

Nevím jak se to řeší teď, ale před 10 lety jsme to řešili tak, že jsme zkoušeli výsledky v nejběžnějších prohlížečích, poštovních klientech, ...
+Bananaboy Hodnocení: +1
dnyvlt

Reputace: +6

Příspěvekod duben » 8. únor 2016 20:24

Kód odchází stejný, ale musíš mít verzi pro HTML, bez HTML, s obrázky, bez obrázků, záleží jak to odešleš, co je přesně v kódových hlavičkách.

To zkopírování by sice mohlo stačit, ale vzhledem k tomu jaký problém je občas i obyčejný text, který se jen špatně překóduje pro odeslání, tak bych to tak jasně neviděl.

Ušetří to spoustu práce, možná opravdsu všechnu. Ale stejně to pak chce otestovat na možné "jenomže tady to tak nefunguje". :)
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Anika » 8. únor 2016 20:32

Na to přidávání formátování jsem narazila, když jsem dělala svůj první emailový newsletter a v blažené neznalosti jsem to nakódovala jako stránku pomocí odstavců, divů a tak. Některé bloky kódu pak měly v prohlížeči (bylo tu seznamu) nějaké classy navíc, většinou se to projevilo jako mezery nad a pod nimi. U tabulek se to neděje.
Dík za odpovědi.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod YommY » 17. únor 2016 20:26

Nevíte někdo kde je teď na PayPalu vidět kolik mi chybí do limitu na příjem peněz?
Díky
YommY

IP: 178.255.168.xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 27. únor 2016 12:09

Dobrý den, dá se změnit u Paypal účtu propojený bankovní účet? Mám dva účty u jedné banky a chtěla bych k Paypalu připojit ten novější.
A též se připojuji k předchozí otázce - Nevíte někdo, kde je teď na PayPalu vidět, kolik mi chybí do limitu na výběr peněz?
Díky.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Miles » 2. květen 2016 15:28

Zdravím,

Napadla mě taková vychytávka, že si založím spořící účet v USD, převedu si dolary z PayPalu, počkám na výhodnější kurz a potom směním na koruny. Účet jsem si založil u Air Bank a když ho chci přidat do PayPallu, hle, píše to účet musí být v korunách: "Your bank account in Czech Republic must contain only Czech Koruny." Taky to tak máte? To od nich není hezký.
Petr
Miles

Reputace: +10

Příspěvekod Ravennka » 2. květen 2016 16:44

Pobavils, ale je to tak... to neobejdeš, do ČR budou posílat jenom CZK ;) Máš štígro, že Ti to neprošlo a pak by Ti při převodu paypal => air bank to šlo z USD na CZK (na PP) a pak znova na USD (u AB) :lol: to by byl teprv labůžo kurz :lol:
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse pro nováčky