Právě je 17. červen 2026 18:06

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Adobe Stock.

Ahojte, sice som na fotobankach už celkom no dnes mi na Adobe po velmi dlhom čase zamietli fotku, ale nenašiel som možnosť reagovat proti tomuto verdiktu, je to tam vôbec možné, alebo niečo prehliadam? Dakujem za každú radu.
Read more : Adobe Stock. | Zobrazení : 4013 | Odpovědi : 5 | Fórum : Fotolia

Exkluzivita na Dreamstime

Napsali mně z Dreamstime, jestli bych jeden snímek nechtěl změnit na exkluzivní a nastavit si cenu u něj pro tento případ.
Díval jsem se do smluvních podmínek zejména na tohle:
Tato licence poskytuje kupujícímu exkluzivitu, takže přispěvatel musí mít na paměti, že exkluzivní médium představují koncepty, modelky, garderoba a předmět, které poskytují jedinečné tvůrčí sdělení, a drobné odchylky na snímku (například odchylky v úhlu kamery, postoji modelky nebo gestu) neumožňují, aby se ostatní soubory lišily. ...
Read more : Exkluzivita na Dreamstime | Zobrazení : 5998 | Odpovědi : 4 | Fórum : Dreamstime

SD Karty

Dobrý den,
prosím vás chtěl bych se vás zeptat mám takový problém, normálně jsem fotil na 32g SD kartu od značky SanDisk, vzhledem k tomu, ale že jsem dostal nějaké větší zakázky tak jsem zakoupil 128g SanDisk a po pár týdnech používání s ní mám problémy. Pořád mi píše, že ji musím naformátovat a neukázalo fotky a někdy se soubory normálně načetly do počítače (používám čtečku, co je zabudovaná v ntb) nebo jsem použil takové ...
Read more : SD Karty | Zobrazení : 7612 | Odpovědi : 14 | Fórum : O focení

STAHOVÁNÍ VLASTNÍCH FOTOGRAFIÍ Z FOTOBANEK?

Ahoj,

jsem majitelem fotobanek ADOBE stock, shutterstock, depositephotos a dreamstime a rád bych si stáhl některé své fotografie. Nevíte, jest to některá z fotobanek umožňuje a případně kde?

děkuji, Jirka
Read more : STAHOVÁNÍ VLASTNÍCH FOTOGRAFIÍ Z FOTOBANEK? | Zobrazení : 3800 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Fotky pamiatok v stock photografií

Zdravím,

Prosím o radu skúsenejších prispievateľov. Rozmýšlam nadtým, že začnem prispievať do FB v 2022, ale informácie ktoré som zatiaľ našiel ma v princípe odrádzajú s tým vôbec začať :|

V prvom rade chcem povedať, že nie som "profesionálny fotograf" - som hobysta. Mám svoju DSLR, jeden objektív a statív :lol: žiadne domáce štúdio ani štúdiové osvetlenie. A preto ...
Read more : Fotky pamiatok v stock photografií | Zobrazení : 8293 | Odpovědi : 11 | Fórum : Diskuse pro nováčky

NUDITY Content.

Ahojte. Vrátili mi na revíziu pár fotiek s verdiktom:

Images of nudity, partial nudity, or adult content require this to be stated in the model release shoot description. This must be in place at the time the model signs and cannot be added afterwards. Please see this article for more information on how to correctly complete a model release.

Teraz neviem či to uviest do MR alebo do popisu fotky, alebo oboje. Ide o tuto ...
Read more : NUDITY Content. | Zobrazení : 3824 | Odpovědi : 1 | Fórum : iStock

Federal Central Tax Office (BZSt)

uz nekdo (uspesne) resil registraci na nemeckem Federal Central Tax Office (BZSt) ?
Read more : Federal Central Tax Office (BZSt) | Zobrazení : 6770 | Odpovědi : 4 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Shutterstock kupuje Pond5

Když nebudu vycházet z jásavého emailu, kdy píší o báječném spojení, ale z FAQ na https://help.pond5.com/hc/en-us/sections/6126870297229, tak dochází k převzetí Pond5 společností Shutterstock.

Co by na to? Taky jste tak "nadšení" jako já?

Sice ujišťují jak platí stejné dohody, že zatím budou značky oddělené a vyplácení bude probíhat samostatně. Ale já v tom vidím jasnou prohru pro přispěvovatele, když vidím kam a jak poslední roky Shuttestock směřuje.

Bigstock, který ...
Read more : Shutterstock kupuje Pond5 | Zobrazení : 17166 | Odpovědi : 25 | Fórum : Pond5

NEMOŽNOST VYBRAT PENÍZE Z PAYPALU

Dobrý den kolegové,
prosím vás stala se už někomu situace, že nemohl vybrat peníze z Paypalu? Mohu jen nakupovat v obchodech, ale poslat peníze do své banky ne. Snažím se zvýšit limity, ale i když poskytnu všechny informace, tak Paypal stále hlásí, že transakce neproběhla. Jejich podpora je tragická.

Člověku to tak nějak bere chuť cokoli pro foto-audio banky dělat, když mu stejně peníze nedorazí na účet. Nepotřebuji si neustále něco kupovat, ale i posílat ...
Read more : NEMOŽNOST VYBRAT PENÍZE Z PAYPALU | Zobrazení : 12749 | Odpovědi : 18 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Daně

Dobrý den,
Chtěl bych si založit účet u Shutterstock a mít to jako koníček a zkusit, jestli moje fotky se daji prodat. Zajímá mě, jak je to přesně s tím daněním, pracuji ve firmě a daně za mě platí firma, tak jeslti
je potřeba vyplňovat daňový formulář nebo není. Nebo formulář vyplnim, až přesáhnu nakou určitou částku za mesic(rok).
Děkuji za odpověď.
Read more : Daně | Zobrazení : 10091 | Odpovědi : 14 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48565 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817