Právě je 17. červen 2026 23:12

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Demotix/Corbis přešel pod Getty, co s námi bude?

Tak jsem s odstupem času zjistil, že GettyImages koupili Corbis a tímpádem i Demotix (a prý i Veer). Nevím kolik dalších lidí tady přes tyhle dvě banky prodává nebo se o to aspoň pokoušelo. Každopádně by mne zajímalo co bude s fotkama/penězma co tam máme. A taky jestli se tím teď stáváme automaticky contributory Getty a kde najdeme info kam a jak teď nahrávat.
Read more : Demotix/Corbis přešel pod Getty, co s námi bude? | Zobrazení : 10064 | Odpovědi : 2 | Fórum : Macrostock fotobanky

Editace IPTC ve windows exploreru

Zdravím, funguje vám editace IPTC v nativním win prohlížeči souborů (průzkumník Windows)? Ať dělám co dělám změna se prostě neuloží. Změna se projevuje jen po dobu spuštěného PC, ale když ho restartuju, nebo když dám obrázek na fb tak tam změna není.

Používám speciální programy, ale nechci je spouštět a čekat až se vše načte když jsem našla chybu v jednom slově.
Read more : Editace IPTC ve windows exploreru | Zobrazení : 9205 | Odpovědi : 17 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Pomoc s vyplnením W-8BEN

Ahojte, som tu nová a vo vyhľadávaní mi nenašlo W-8BEN. Predala som dve fotky cez 500 px a až mi pošlú peniaze cez paypal, chcú odo mňa vyplniť tento formulár https://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fw8ben.pdf, nápoveda by mala byť tu: https://www.irs.gov/pub/irs-pdf/iw8ben.pdf. Keďže nie som nejaká zbehlá v angličtine, tak som v tom trochu dezorientovaná, osobné údaje som vyplnila, ale tie ostatné políčka neviem podľa čoho. Googliť som ...
Read more : Pomoc s vyplnením W-8BEN | Zobrazení : 2606 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Copyright

Zdravím, včera jsem nahrával fotku na Bigstock, která byla zamítnuta z důvodu světelnosti... Moc nechápu proč, protože jsem viděl víc světlejších fotek něž jsem měl já. Tak poté jsem světlá místa ztmavil a nevzalimi fotku z důvodu Image potentially infringes on another party’s intellectual property rights (e.g., someone else’s artwork is visible in the image or an object's design is protected by copyright) Snad mi poradíte :)
Read more : Copyright | Zobrazení : 10865 | Odpovědi : 3 | Fórum : Bigstock

Nejde mi nahrát fotky

Nejde mi nahrát na Shutterstock fotky (ty úplně první, na základě kterých se rozhoduje o přijetí). Nevím co dělám blbě. Prostě jsem je všechny naráz přetáhla do toho černého rámečku, ale místo aby se spustilo nějaké klasické "processing", tak se jenom objeví celá černá stránka a na ní první fotka. Nikde žádné tlačítko nebo něco, čím bych se dostala dál. Je to normální? Nebo to nechce komunikovat se starou Mozzilou?
Read more : Nejde mi nahrát fotky | Zobrazení : 3862 | Odpovědi : 5 | Fórum : Shutterstock

Hacknutý účet na Shutterstocku!

Dnes ráno sa mi stala nemilá udalosť. Po zapnutí PC mi na gmail prišiel e-mail od Shutterstocku, že došlo na mojom účte k zmene výplatnej e-mailovej adresy z mojej Paypal adresy na adresu svejskerber@mail.ru. Hneď mi bolo jasné, že sa mi niekto nabúral do účtu. Našťastie nebolo zmenené heslo, tak som sa dostal do administrácie, zmenil e-mail adresu zase na svoju a zmenil si heslo za nové a dúfam, že ...
Read more : Hacknutý účet na Shutterstocku! | Zobrazení : 29683 | Odpovědi : 60 | Fórum : Shutterstock

nevím co fotit

Ahoj, na fotobance jsem zatím chvíli a už mi dochazí nápady... Nevím vůbec co fotit jestli ma smysl fotit krajinu architekturu nebo jídlo nebo něco jiného... :/ Poradíte mi vy? co radí fotíte atd.? :) Díky
Read more : nevím co fotit | Zobrazení : 4751 | Odpovědi : 8 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Zmena občianskeho preukazu

Ahojte. Chcem sa spýtať. Pred nedávnom som menil občiansky. Musím ho znovu prefocovať a odosielať na fotobanky ako nový vymenený doklad? Dík ;)
Read more : Zmena občianskeho preukazu | Zobrazení : 2110 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Depositphotos zamitnuti

Zdravím daval jsem na fb Depositphotos fotky hlavně ovoce květ a psa s kočkou jako commercial nechápu proč mi to zamítli. Napsali že Důvod: The image is not suitable for commercial use. Nechápu...
Pokud vím tak komerční je že někdo si to může dát na webovky atd. a Redakční že si to vezme časopis nebo Televize... :/
Poradíte mi? :)
Read more : Depositphotos zamitnuti | Zobrazení : 3094 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Pozadí fotek

Chci se zeptat viděl jsem např. u jídel různá pozadí dřevo atd. :) chci se zeptat jak fotíte vy, máte třeba aspoň bilé plátno ? A dají se někde sehnat pozadí zdarma aby mi to fb vzala? :) díky
Read more : Pozadí fotek | Zobrazení : 3833 | Odpovědi : 6 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817