Právě je 2. srpen 2026 09:39

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Depositphotos - upload

Nahrával jste teď někdo na Deposit? FTP klient mi hlásí, že mají plný disk a mám zkusit později, to se mi ještě nestalo.
Read more : Depositphotos - upload | Zobrazení : 58138 | Odpovědi : 57 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Výplata na Fotolii

Ahoj!
Neviete ako je to u Fotolii s výplatou? Čakám na svoju prvú výplatu v tejto fotobanke.
Neviete kedy posielajú peniaze? Požiadavku na vyplatenie som poslal 29.9. - na PayPal, ale doteraz mi peniaze neprišli.

V zozname "My Credits" je oranžová bodka s textom:
"2013-09-29 Credit transformation with Paypal -50 Receipt"

Posielajú vždy ten istý deň v mesiaci, alebo to závisí od toho kedy som o to požiadal?
Read more : Výplata na Fotolii | Zobrazení : 32527 | Odpovědi : 25 | Fórum : Fotolia

Colourbox

Dnes ma na Colourboxe privítala celkom príjemná správa. Konečne sa rozhodli oceňovať Single downloads rozdielne než subscriptions. Píšu, že za Single download teraz autor získa až 1,9 € !
Tak buď už zistili, že sa nemôžu stále chovať ako zlodeji, alebo na čelo ich vedenia zasadol Santa Claus. :lol: No..., pokiaľ by tých "singloviek" bola aspoň polovica z celkového, mesačného počtu downloadov, tak by sa Colourbox mohol ...
Read more : Colourbox | Zobrazení : 20741 | Odpovědi : 28 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

sRGB nebo Adobe RGB

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jaký používáte při focení barevný profil, zda sRGB nebo Adobe RGB. Já mám nastavený adobe, ale mám takový problém, že po nahráni fotky na fotolii vypadají barvy trochu odlišně na thumbnailu oproti obrazu v prohlížeči nebo lightroomu, tak jsem špekuloval jestli nemůže být zádrhel tady v tom.

Děkuji :D
Read more : sRGB nebo Adobe RGB | Zobrazení : 7556 | Odpovědi : 9 | Fórum : O focení

FineArtAmerica

Dobrý den,

najde se někdo, kdo vysvětlí, jak funguje FineArtAmerica? Exkluzivita, ceny, atd... Díky
Read more : FineArtAmerica | Zobrazení : 41059 | Odpovědi : 28 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

Reálný měsíční výdělek

Jaký je Váš reálný měsíční výdělek z fotobanky? Popř. v kolika fotobankách vystavujete a jak velké máte portfolio? Otázka je jasná, myslím že reálný výdělek je to, co zajímá většinu z nás. Tak se podělte.

Jsem teprve začátečník s 15ti vektory na Fotolii a nevím jestli pokračovat dál, po dvou týdnech 1 views a 0 download :D po dnešním brouzdání po shutterstocku a dalších, mě chytla ...
Read more : Reálný měsíční výdělek | Zobrazení : 69325 | Odpovědi : 68 | Fórum : Diskuse pro nováčky

123rf - máte tu vôbec predaje?

cca od januára som tu nahral nejakých 200 fotiek, ked si pozriem svoje portfólio, mám tam
Profile Views : 50 times
no zatial žiadny predaj. Teraz neviem, či su moje fotky tak nezaujimavé, alebo nemam niečo nastavené aby sa predávali, .....
Read more : 123rf - máte tu vôbec predaje? | Zobrazení : 144005 | Odpovědi : 190 | Fórum : 123rf

Výplata

Dobrý den, na 123RF musím o výplatu žádat, nebo při dosažení limitu peníze posílají automaticky? Děkuji
Read more : Výplata | Zobrazení : 45350 | Odpovědi : 20 | Fórum : 123rf

Upload na více fotobank

Cca půl roku používám pro hromadný upload pro fotobanky, kam přispívám stránky www.lightburner.com. Fungují na principu přístupu FTP, tedy nahraju fotky pouze na jedno FTP, kde poté přes jejich stránky tyto fotky jedním kliknutím vyexpeduji na všechny fotobanky (kromě ALAMY a ISTOCKu). Odpadá mi tedy otrocké přihlašování na všechny FTP servery samostatně... Není to závratné ušetření času při uploadu, ale nějaký čas mi to již pošetřilo ...
Read more : Upload na více fotobank | Zobrazení : 22988 | Odpovědi : 26 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

PIXTA

Ahoj,

chtěl jsem se vás zepat, hlavně především těch, co již přispívají svou troškou i na PIXTU, jak se vám tam daří? Kolik cca máte prodejů a v jakých velikostech obrázků ?

Za sebe mohu říct, že mě nejvíce štve limit uploadu 100 fotek/ilustrací měsíčně. To pro celkový upload celého portfolia není moc přívětivé. Již uploaduju 7 měsíc a to ještě není celé portfolio uploadnuté.. Celkem vzato, jsem možná co se týče prodejů, čekal více. ...
Read more : PIXTA | Zobrazení : 84624 | Odpovědi : 83 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1307 • Celkem členů 854