Právě je 3. srpen 2026 10:46

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Fotobanky jako vedlejší OSVC

Dnes jsem cetl tenhle clanek na podnikatel.cz tak treba to nekdo zkusi:
https://www.podnikatel.cz/clanky/finta- ... -rok-2020/
Read more : Fotobanky jako vedlejší OSVC | Zobrazení : 3036 | Odpovědi : 0 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

najslabšie predaje

Tento mesiac som mal veľký prepad v predajoch. Aj 10 dní v kuse absolútne nič. Doteraz sa mi to ešte nestalo. Aj keď posledné 2 mesiace boli slabšie, také suchoty sú tu nezvyčajné. Doteraz bola 123fr moja 4. najlepšia fotobanka z desiatich kam prispievam. Niežeby by som čakal v tomto období nejaké zázraky, ale taká slabota ma aj tak zaskočila.
Read more : najslabšie predaje | Zobrazení : 9257 | Odpovědi : 4 | Fórum : 123rf

Žiadost o EIN - Online

Snažím sa dopátrať ako podať žiadosť o EIN number online, lebo som im posielal list v septembri a pravdepodobne sa niekde zamotal, lebo je už pomaly máj a odpoved niekde. Na telefon sa necítim tak pátram že by sa to malo dať poslať online ale narazil som asi na zlý odosielací formulár, lebo som zastal na čísle soc. poistenia, tak hľadám formulár pre cudzincov ale nedarí sa mi. našiel som len túto cestu: ...
Read more : Žiadost o EIN - Online | Zobrazení : 5238 | Odpovědi : 0 | Fórum : iStock

Daňový formulář

Dobrý den, už nějaký čas bojuju s daňovými formuláři u vícero fotobank. Můj problém tkví v tom, že žiju již nějakou dobu v Německu, ale stále mám trvalý pobyt v ČR. Když ale zadám pravdivě do formuláře „trvalý pobyt v ČR“ a poštovní adresu Německo, je formulář zamítnut, z důvodu neshody adres ve formuláři a v profilu. V profilu mám obě adresy (poštovní a trvalý pobyt) uvedeny stejně. Zkráceně řečeno, jsem daňový rezident Německa, ale ...
Read more : Daňový formulář | Zobrazení : 2881 | Odpovědi : 0 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Daňový formulář

Dobrý den, už nějaký čas bojuju s daňovými formuláři u vícero fotobank. Můj problém tkví v tom, že žiju již nějakou dobu v Německu, ale stále mám trvalý pobyt v ČR. Když ale zadám pravdivě do formuláře „trvalý pobyt v ČR“ a poštovní adresu Německo, je formulář zamítnut, z důvodu neshody adres ve formuláři a v profilu. V profilu mám obě adresy (poštovní a trvalý pobyt) uvedeny stejně. Zkráceně řečeno, jsem daňový rezident Německa, ale ...
Read more : Daňový formulář | Zobrazení : 4998 | Odpovědi : 0 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Neznámé microstock stránky

Zdravím,
chtěl bych se zeptat zda-li nemáte nějaké informace ohledně stránek vecteezy, stockerwill a photocase? :) Stačí mi jaký je upload, bezpečnost, výdělkem na úrovni Bigstock (tedy pár dolarů měsíčně - 2x ročně výplata třeba 30 dolarů:) ) nebo jsou to úplně k ničemu pokusy...
Read more : Neznámé microstock stránky | Zobrazení : 8851 | Odpovědi : 7 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Schválené fotky na SS

Ahoj, před 5ti dny jsem na shuterstock nahrál nějaké fotky, které mi byly schváleny. Ale ani po 5ti dnech je nemám v portfoliu ani se mi nezvýšil počet fotek v portfoliu. Zajímavé je na tom že fotek jsem nahrál více a s jinými nemám problém, další den jsem nahrával další fotky a tam opět, některé schválené mám v portofilu a některé ne. SS píše že může trvat až 3 dny než se fotky zobrazí jinde ...
Read more : Schválené fotky na SS | Zobrazení : 7860 | Odpovědi : 7 | Fórum : Shutterstock

Shutterstock - Jak probíhá kontrola?

Dobrý den,
ráda bych se zeptala těch, co mají již s fotobankou zkušenosti.
Když vložím mnou pořízené fotografie či grafické výtvory na Shutterstock, jak potom oni kontrolují to, že člověk, co si mojí fotografii koupí se standardní licencí - tedy za minimum, nepoužívá moje fotografie například k tisku na různé produkty a měl by tedy správně mít speciální licenci?

Nebo jak tohle na Shutterstocku funguje? To je pouze v mém zájmu s kontrolovat, jestli náhodou ...
Read more : Shutterstock - Jak probíhá kontrola? | Zobrazení : 9715 | Odpovědi : 9 | Fórum : Shutterstock

Karta Payoneer

Ahojte, ako je to s platobnou kartou Payoneer? Vyčítal som nejaký 3 percentný poplatok pri platbe, ale teraz neviem či ja platím ten poplatok alebo obchodník? dakujem
Read more : Karta Payoneer | Zobrazení : 2932 | Odpovědi : 0 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Nástroj pro IPTC

Už několik let pro IPTC používám nástroj PhotoStock (http://fotobanky.cz/photostock-editace-iptc) ale pozslední dobou je nějakej línej a začíná zlobit (přešel jsem na Win10). navíc autor ho už 8 let neaktualizoval... tak mě napadlo, že se poohlédnu po jiném řešení a zajímalo by mě, co používáte vy. Jde mi čistě o Windows aplikaci pro pohodlnou editaci (zápis) IPTC. Tedy něco, kde budu procházet mezi obrázky a snadno budu měnit IPTC, bude ...
Read more : Nástroj pro IPTC | Zobrazení : 22345 | Odpovědi : 17 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854