Právě je 18. červen 2026 08:06

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Daňový formulář

Dobrý den, už nějaký čas bojuju s daňovými formuláři u vícero fotobank. Můj problém tkví v tom, že žiju již nějakou dobu v Německu, ale stále mám trvalý pobyt v ČR. Když ale zadám pravdivě do formuláře „trvalý pobyt v ČR“ a poštovní adresu Německo, je formulář zamítnut, z důvodu neshody adres ve formuláři a v profilu. V profilu mám obě adresy (poštovní a trvalý pobyt) uvedeny stejně. Zkráceně řečeno, jsem daňový rezident Německa, ale ...
Read more : Daňový formulář | Zobrazení : 4940 | Odpovědi : 0 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Neznámé microstock stránky

Zdravím,
chtěl bych se zeptat zda-li nemáte nějaké informace ohledně stránek vecteezy, stockerwill a photocase? :) Stačí mi jaký je upload, bezpečnost, výdělkem na úrovni Bigstock (tedy pár dolarů měsíčně - 2x ročně výplata třeba 30 dolarů:) ) nebo jsou to úplně k ničemu pokusy...
Read more : Neznámé microstock stránky | Zobrazení : 8642 | Odpovědi : 7 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Schválené fotky na SS

Ahoj, před 5ti dny jsem na shuterstock nahrál nějaké fotky, které mi byly schváleny. Ale ani po 5ti dnech je nemám v portfoliu ani se mi nezvýšil počet fotek v portfoliu. Zajímavé je na tom že fotek jsem nahrál více a s jinými nemám problém, další den jsem nahrával další fotky a tam opět, některé schválené mám v portofilu a některé ne. SS píše že může trvat až 3 dny než se fotky zobrazí jinde ...
Read more : Schválené fotky na SS | Zobrazení : 7626 | Odpovědi : 7 | Fórum : Shutterstock

Shutterstock - Jak probíhá kontrola?

Dobrý den,
ráda bych se zeptala těch, co mají již s fotobankou zkušenosti.
Když vložím mnou pořízené fotografie či grafické výtvory na Shutterstock, jak potom oni kontrolují to, že člověk, co si mojí fotografii koupí se standardní licencí - tedy za minimum, nepoužívá moje fotografie například k tisku na různé produkty a měl by tedy správně mít speciální licenci?

Nebo jak tohle na Shutterstocku funguje? To je pouze v mém zájmu s kontrolovat, jestli náhodou ...
Read more : Shutterstock - Jak probíhá kontrola? | Zobrazení : 9441 | Odpovědi : 9 | Fórum : Shutterstock

Karta Payoneer

Ahojte, ako je to s platobnou kartou Payoneer? Vyčítal som nejaký 3 percentný poplatok pri platbe, ale teraz neviem či ja platím ten poplatok alebo obchodník? dakujem
Read more : Karta Payoneer | Zobrazení : 2862 | Odpovědi : 0 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Nástroj pro IPTC

Už několik let pro IPTC používám nástroj PhotoStock (http://fotobanky.cz/photostock-editace-iptc) ale pozslední dobou je nějakej línej a začíná zlobit (přešel jsem na Win10). navíc autor ho už 8 let neaktualizoval... tak mě napadlo, že se poohlédnu po jiném řešení a zajímalo by mě, co používáte vy. Jde mi čistě o Windows aplikaci pro pohodlnou editaci (zápis) IPTC. Tedy něco, kde budu procházet mezi obrázky a snadno budu měnit IPTC, bude ...
Read more : Nástroj pro IPTC | Zobrazení : 21885 | Odpovědi : 17 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Sell the rights

Prišla mi ponuka o odkúpenie fotky, no netuším aku cenu pýtať.
https://www.dreamstime.com/professional ... e198735382
Read more : Sell the rights | Zobrazení : 7147 | Odpovědi : 1 | Fórum : Dreamstime

Delete Image

Nezistil som ako zmažem fotku z Bigstocku? či im to treba napisať na nejaký mail?
Read more : Delete Image | Zobrazení : 5934 | Odpovědi : 2 | Fórum : Bigstock

Adobe Bridge.

Ahojte. Synovi chcem dať robiť tagovanie a popisy na fotkách a nainštaloval si do jeho MACu AdobeBridge CC 2019. No keď otvorím /File Info/ tak nejde vôbec kliknúť do koloniek na popisy či kľúčové slová. Dáka rada by bodla dakujem.
Read more : Adobe Bridge. | Zobrazení : 8513 | Odpovědi : 7 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

FineArtAmerica - groups

Kdyby někdo chtěl nabídnout na FAA samolepky (nový produkt), tak jsem fofrem založila skupinu. Rychle, než to najdou a zahltěj známý firmy. :-D
https://fineartamerica.com/groups/stick ... b=overview
Read more : FineArtAmerica - groups | Zobrazení : 8483 | Odpovědi : 9 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818