Právě je 18. červen 2026 10:23

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

nový monitor

Ahoj, chtěl bych vybrat nový monitor na práci.

Celkem se mi libí https://www.mironet.cz/3752quot-dell-u3821dw-ultrasharp-stribrna-led-3840x1600-ips-219-5ms-10001-300cdm2-hdmidpusb-c-3ynbd+dp464997/

Jen si nejsem jistý v pár bodech:

- nemá 4K, dell má jeste bratricka 40" s nejakym 5k rozlisenim (chtel bych sirsi plochu) ale nevim jestli je to koukatelne v 1:1, nechci pouzivat zadne meritka apod. Jaké máte PPI / rozliseni ku uhlopricce na monitorech pri praci aby to bylo unosne bez zvetsovani meritka?

- barevne prostory - moc casto je neresim, ...
Read more : nový monitor | Zobrazení : 5753 | Odpovědi : 7 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Fotobanky z pohledu začátečníka

Ahoj, na fotobankách jsem nováčkem, začal jsem teprve v Prosinci. Snažím se přidávat převážně fotky z cest, krajiny, přírodu a jídlo. S prodeji to docela vázne a tak mě napadá zdali to má vůbec smysl ? :roll: Jak to vidíte vy jako zkušení fotobankéři, vyplatí se to, nebo už ujel vlak ? Když vezmu čas strávený focením, úpravou fotek, popisováním klíčových slov, mám pocit že víc ...
Read more : Fotobanky z pohledu začátečníka | Zobrazení : 20043 | Odpovědi : 18 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Vkladani videa+popisy

Zdravim, jsem na bance novy prosel jsem testem fotek ale nemohu dohledat jak pridat videa, kdyz kliknu na pridat obsah, objevi se jen okno, pridat foto,ilustrace nebo audio, video ne.
A jeste me zajima, mam dost videi i fotek ceske krajiny, mam popisovat vse v Cestine nebo jen ENG?
diky
Read more : Vkladani videa+popisy | Zobrazení : 17694 | Odpovědi : 15 | Fórum : 123rf

Aplikace Adobe?

Ahoj všichni, prosím, jsem začátečník, mám účet na SS a na Adobe, u SS jsem začala využívat i aplikaci na mobilu (Contributor) a u Adobe nic takového nemůžu najít. Má Adobe nějakou aplikaci k nahrávání fotek a videí? Děkuji moc, Karolína
Read more : Aplikace Adobe? | Zobrazení : 6139 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Jaky program pouzit na webdesign v soucasne dobe

Kdyz uz se tady probiralo vytvareni webovych stranek, tak by me zajimalo v jakem programu vytvarite graficky navrh webovych stranek. Driv jsem delal web designera – navrhl stranku v photoshopu a pak nakodoval ruco v Dreamveaweru sablony. Doba pekne pokrocila a jak tak koukam, docela mi ujel vlak. Dnes pry je lepsi na grafiku Sketch, Figma nebo Adobe XD. Co je na tom pravdy, nebo mate jine doporuceni? Neco mi rika, ze predavat grafiku v ...
Read more : Jaky program pouzit na webdesign v soucasne dobe | Zobrazení : 5150 | Odpovědi : 0 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Oddělovač, znak, pro 2 keywords na DS

Zdravím,
Vídám i na Dreamstime spojená klíčová slova, dokonce mimo abecední řazení, spojená jsou upřednostněná.
např. school borders, paint borders, tube paint, ... a následují jednotlivé pojmy.

Odděluji čárkou, (někde funguje středník) na Adobe Stock drží tak jak je uvedu.
Jaký znak,či "fintu" mám používat?

Díky za rady! Stále se učím :? :lol:
Hanka
Read more : Oddělovač, znak, pro 2 keywords na DS | Zobrazení : 7993 | Odpovědi : 7 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Pořadí fotobank 2020

Zdravím,
rok 2020 je u konce a tak proč neukázat, jak nám dopadlo pořadí výdělků. A že to byl rok plný změn..pro mě změn k horšímu :D

1. Adobe 35,21%
2. SS 31,61%
3. Istock 23,14%
4. Dreamstime 3,45%
5. 123rf 1,52%
6. Bigstock 1,22%
7. Deposit. 1,1%
8. Cantstock 0,81%
9. Vectorstock 0,31%
10. Pond5 0,23%
11. Alamy 0,17%

První velký úpadek byl na Istocku ...
Read more : Pořadí fotobank 2020 | Zobrazení : 14331 | Odpovědi : 21 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Stock by Pixlr

Stock by Pixlr
Zakládám nové téma -původně z lenivosti přidáno k 500 PX PRODEJ FOTOGRAFIÍ- tím došlo k omylům. Znovu opakuji to základní.
Znáte někdo?
došel mi email :
Ahoj Zdenko, naše stránka Freebies potřebuje tvůj dotek. Měli byste zájem
Při procházení jsme narazili na vaše portfolio a jsme rádi do vaší kreativity! Chceme, aby vaše
práce byla také na naší stránce Freebies na skladě Pixlr, to je, pokud máte nějaký obsah nazbyt? (Opravdu doufáme, ...
Read more : Stock by Pixlr | Zobrazení : 6568 | Odpovědi : 3 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Kompletní zrušení portfolia

Má někdo zkušenost se zrušením portfolia u stock společností.
Mám účty i u menších fotobanek jako je CanStock, Pixta, atp. a za pět let mi vydělali jen pár centů. Rád bych u nich kompletně zrušil portfolia, aby mé fotografie byly dostupné pouze u těch větších, kde se prodávají. Ideální, kdyby mi i těch pár centů vyplatili, ale to bych chtěl asi moc. Řešil někdo něco podobného???
Read more : Kompletní zrušení portfolia | Zobrazení : 7733 | Odpovědi : 5 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818