Právě je 18. červen 2026 10:17

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

zrušit účet

Dobrý den.Ráda bych zrušila účei a nevím jak na to.Ani nevím,že jsem u PayPalu zaregistrovaná.Poradíte mi jak to zrušit.Děkuji xen
Read more : zrušit účet | Zobrazení : 3883 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Začátek na fotobankach

Dobrý den, přemýšlím, že se založím na pár fotobankách a začnu přidávat nějaké fotky z dovolených, poradíte mi jaké fotobanky zvolit pro začátek a jen tak pomalu rozšiřovat portfoliem? Nějaké užitečné typy a rady do začátku? Co jste třeba zjistili až časem? V čem editovat, případně stříhat videa? Jaké fotky jsou teď trendy? Za každou radu budu vděčný. Děkuji.
Read more : Začátek na fotobankach | Zobrazení : 10455 | Odpovědi : 13 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Na jaké fotobanky přispívate?

Zdravím, chci se zeptat, jestli někdo přispíváte na tyhle fotobanky : Stocksy, Westend61, Cavani images, Offset, Fotolia a Creative Market? Případně, jak jdou prodeje. Děkuji.
Read more : Na jaké fotobanky přispívate? | Zobrazení : 3419 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

ingramportal.com dotaz - jaký styl fotek berou?

Ahoj, s fotobankami teprve začínáme, prosím o váš názor. Nahrávám fotky na 8 fotobank a schválení fotek je cca 85%. Teď pár dní zpět se mi podařilo registrovat na ingramportal, který sype fotky na další servery mezi které patří i Getty imag., Alamy a dalších cca 10 bank + má nějakých 120 partnerů.. Vybral jsem top 50 fotek a z nich schválili 9. Včera jsem fotil okurky :D ...
Read more : ingramportal.com dotaz - jaký styl fotek berou? | Zobrazení : 6881 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Alamy zmazať účet

Prosím o radu. Chcem si zmazat účet na Alamy, neviem prísť na to ako. Písala som aj na FAQ, ale odpoveď neprišla. Ďakujem.
Read more : Alamy zmazať účet | Zobrazení : 5653 | Odpovědi : 0 | Fórum : Macrostock fotobanky

Etsy

Ahoj,

je tady někdo, kdo má zkušenosti s prodejem na www etsy com ? Hlavně teda s daněním. Mají sídlo v Irsku. Původně to byla agentura na handmade produkty, asi něco jako u nás Fler, ale teď už je tam spoustu digitálních produktů, třeba mockupy. Ale to Irsko mě trochu vadí :-)
Read more : Etsy | Zobrazení : 8085 | Odpovědi : 9 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Zmizela klicova slova v Adobe Bridge

Nemate prosim nekdo zkusenost se zmizelyma klicovyma slovama v Adobe Bridge 2020?

2 dny upravuju meta data vcetne nazvu a popisku u stovek fotografii a u posledni fotografie mi zacal blbnout Bridge (neslo editoval klicova slova...), tak jsem resetoval a po restartu mely vsechny fotografie stejna klicova slova vcetne popisku.
Hledal jsem, kam se klicova slova ukladaji. Melo by to byt do souboru "Adobe Bridge Keywords.xml"
viz https://community.adobe.com/t5/bridge/missing-xml-keywords-file/td-p/10484209?page=1,
ale tam jsem je ulozene nenasel. Upravuju ...
Read more : Zmizela klicova slova v Adobe Bridge | Zobrazení : 7409 | Odpovědi : 1 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Adobe illustration

Ahoj všichni,
Rýsuje se mi možnost koupi Adobe illustartor CS6-retail licence, za pro mě i rozumné peníze. Licence by měla být nová.
Je něco na co bych si měl dát bacha před koupí? Tyhle verze se už přímo na Adobe koupit nedaji co?

Díky za reakci, přece jeno msjou v tom peníze a já jsem lajk :D

Koblihate
:ugeek: ...
Read more : Adobe illustration | Zobrazení : 2337 | Odpovědi : 0 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

zhodnocení změn na SS

Ahoj, tak uz je asi cas na zhodnoceni zmen v odmenach na SS. Tezko posuzovat celkovy vydelek, kdyz zaroven zasahl i koronavirus. Kazdopadne to jde dolu :(

RPI za cerven 2020: 0,57 ( 402C / 704 stazeni)
RPI za kveten 2020: 0,82 ( 539C / 655 stazeni) jen pro porovnani

trend za posledni rok:
Obrázek
Read more : zhodnocení změn na SS | Zobrazení : 31854 | Odpovědi : 30 | Fórum : Shutterstock

symbiostock - Own your own photography business

Symbiostock je pluggin pro vlasni fotobanku, je to prostredi ve kterem se daji prodavat i dila jinych autoru pripojenych v siti symbiostocku

tady uspesna majitelka Jo Ann Snover se 120k soubory (3TB??), bojkoter SS s puvodnim portfoliem c #249
https://www.digitalbristles.com/image-t ... rs-images/
Read more : symbiostock - Own your own photography business | Zobrazení : 33616 | Odpovědi : 32 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818