Právě je 3. srpen 2026 16:28

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

motion array

Zdravím kolektív, našla som na shutterstock fore odporučenie na fotobanku Motion Array. Máte niekto skúsenosť reálne vyzerá to maličkú fotobanku
Read more : motion array | Zobrazení : 4347 | Odpovědi : 0 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Podobné fotky, odeslat znovu zamítnutou jednu verzi fotky?

Ahoj,
jsem blbec, přehlédl jsem podobnost u dvou fotek a klasické odmítnutí "Podobný obsah". Každopádně odmítnutí je u obou fotek. Mám vyzkoušet odeslat jednu z nich znovu, nebo to nechat být a šoupat nohama, abych nenaštval Inda.
Díky moc.
Read more : Podobné fotky, odeslat znovu zamítnutou jednu verzi fotky? | Zobrazení : 6380 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Pracovní stůl pro práci u PC

Táta mi říkal ať se vždycky zamyslím, jak se k té či oné práci postavit (a nemyslel tím zády :D ). Tak jsem se konečně rozhoupal a koupil výškově polohovatelný rám a když jsem nepochodil u třech truhlářů, tak jsem si desku a vše potřebné udělal sám...
Zkoušel jsem proces i natáčet a možná k tomu něco i písnu vícero, tak pokud bude zájem, tak přidám ...
Read more : Pracovní stůl pro práci u PC | Zobrazení : 4599 | Odpovědi : 2 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Nejprodávanější fky/illustrace/videa na fotobankách.

Zdravím, existuje ještě u některé fotobanky možnost najít nejprodávanější kousky za nějakou poslední dobu?
Projížděla jsem fotobanky na kterých jsem a našla jsem starý článek od Petra Václavka, ale odkazy už jsou nefunkční.
Našla jsem "jen" nejhledanější klíčová slova - https://imstocker.com/en/blog/36-most-p ... words-2019
Read more : Nejprodávanější fky/illustrace/videa na fotobankách. | Zobrazení : 6012 | Odpovědi : 3 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

zobrazení

Zdravím, poradí mi prosím někdo, kde najdu počty zobrazení fotek?
Předem díky za odpověď.
Read more : zobrazení | Zobrazení : 20715 | Odpovědi : 14 | Fórum : Dreamstime

Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Taky už jste dostali ten "báječný" email od Shutterstocku, jak budou měnit systém provizí za prodané licence?

Já si tedy pohorším u fotek ze současných 28% na 25% a u videa z 30% na 15% ... ať už jdou do háje. Minimální prodeje, poslední dobou jen nejlevnější licence a ještě sníží provize a každý rok v červnu to všem resetují, aby se první prodeje všem počítali od 15%.

Dost mě vytočili.
Read more : Nové úrovně odměn u Shutterstocku | Zobrazení : 397599 | Odpovědi : 1247 | Fórum : Shutterstock

Retro loga

Nevite nekdo jak je to s pravy uziti retro log typu Atari, Commodore Sinclair (plakatech), ktere se pak prodavaji? Muzu je pouzit na grafikach a ty pak prodavat? Defakto by se jednalo o propagaci starych casu 80-90 leta.
Read more : Retro loga | Zobrazení : 6044 | Odpovědi : 8 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Blackbox nebo klasické nahrávání??

Čaute, začínám si více rozjíždět video portfolio. Jsem kameraman a mám spoustu záběrů, které se dají použít pro fotobanky.

Našel jsem možnost dávat videa na Blackbox. Mám tam zatím asi 100 videí. Nicméně, co myslíte? Je lepší nahrávat klasicky například na Shutter, Pond5, ... nebo právě přes Blackbox? Jde mi o to jestli má tradiční nahrávání nějakou výhodu oproti jednoduchosti Blackboxu, který to za mně nahraje na Shutterstock, Pond5, Adobe, a Storyblocks jedním kliknutím?
Read more : Blackbox nebo klasické nahrávání?? | Zobrazení : 7232 | Odpovědi : 9 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

coronavirus

Ahoj tak trochu dotaz pro admina, ale i ostatni tvurce:

hledal jsem nejaky element pro web na SS a nahodou narazil na Vase portfolio a vsiml jsem si ze jste pridaval celkem dost tematiky covid19: muzu se zeptat jestli je se to prodava? Prijde mi ze to ted pridava opravdu kazdy a zcela logicky, ale ma to vubec smysl a berou vse, nebo uz take vyhazuji?
Read more : coronavirus | Zobrazení : 2922 | Odpovědi : 2 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Minimální až nulové prodeje

Ahojte, už to tady bylo možná několikrát. Chtěl bych tu diskuzi trochu více rozvinout.

V portfoliu mám 1200 věcí (obrázků a vektorů)....Teď za poslední měsíc se snažím být více konzistetní a dle rad tady vás píšu snad lepší popisky fotek. Dál se pomocí stránky - https://dropstock.io snažím o lepší keywording. Otázka jestli klíčová slova dělám dobře....Když vezmu příklad. Vyfotím například těstoviny, napíšu na stránce pasta a všech 50 KW ...
Read more : Minimální až nulové prodeje | Zobrazení : 11821 | Odpovědi : 19 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854