Právě je 18. červen 2026 11:24

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

zobrazení

Zdravím, poradí mi prosím někdo, kde najdu počty zobrazení fotek?
Předem díky za odpověď.
Read more : zobrazení | Zobrazení : 20277 | Odpovědi : 14 | Fórum : Dreamstime

Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Taky už jste dostali ten "báječný" email od Shutterstocku, jak budou měnit systém provizí za prodané licence?

Já si tedy pohorším u fotek ze současných 28% na 25% a u videa z 30% na 15% ... ať už jdou do háje. Minimální prodeje, poslední dobou jen nejlevnější licence a ještě sníží provize a každý rok v červnu to všem resetují, aby se první prodeje všem počítali od 15%.

Dost mě vytočili.
Read more : Nové úrovně odměn u Shutterstocku | Zobrazení : 378885 | Odpovědi : 1247 | Fórum : Shutterstock

Retro loga

Nevite nekdo jak je to s pravy uziti retro log typu Atari, Commodore Sinclair (plakatech), ktere se pak prodavaji? Muzu je pouzit na grafikach a ty pak prodavat? Defakto by se jednalo o propagaci starych casu 80-90 leta.
Read more : Retro loga | Zobrazení : 5797 | Odpovědi : 8 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Blackbox nebo klasické nahrávání??

Čaute, začínám si více rozjíždět video portfolio. Jsem kameraman a mám spoustu záběrů, které se dají použít pro fotobanky.

Našel jsem možnost dávat videa na Blackbox. Mám tam zatím asi 100 videí. Nicméně, co myslíte? Je lepší nahrávat klasicky například na Shutter, Pond5, ... nebo právě přes Blackbox? Jde mi o to jestli má tradiční nahrávání nějakou výhodu oproti jednoduchosti Blackboxu, který to za mně nahraje na Shutterstock, Pond5, Adobe, a Storyblocks jedním kliknutím?
Read more : Blackbox nebo klasické nahrávání?? | Zobrazení : 6953 | Odpovědi : 9 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

coronavirus

Ahoj tak trochu dotaz pro admina, ale i ostatni tvurce:

hledal jsem nejaky element pro web na SS a nahodou narazil na Vase portfolio a vsiml jsem si ze jste pridaval celkem dost tematiky covid19: muzu se zeptat jestli je se to prodava? Prijde mi ze to ted pridava opravdu kazdy a zcela logicky, ale ma to vubec smysl a berou vse, nebo uz take vyhazuji?
Read more : coronavirus | Zobrazení : 2808 | Odpovědi : 2 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Minimální až nulové prodeje

Ahojte, už to tady bylo možná několikrát. Chtěl bych tu diskuzi trochu více rozvinout.

V portfoliu mám 1200 věcí (obrázků a vektorů)....Teď za poslední měsíc se snažím být více konzistetní a dle rad tady vás píšu snad lepší popisky fotek. Dál se pomocí stránky - https://dropstock.io snažím o lepší keywording. Otázka jestli klíčová slova dělám dobře....Když vezmu příklad. Vyfotím například těstoviny, napíšu na stránce pasta a všech 50 KW ...
Read more : Minimální až nulové prodeje | Zobrazení : 11252 | Odpovědi : 19 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Foto-banky a jejich rozdělen

Ahoj, jen takový dotaz, jsou foto-banky nějak rozděleny? Podle "druhu fotek"? (historické , příroda, architektura, produkty..... ?
Díky Ruda
Read more : Foto-banky a jejich rozdělen | Zobrazení : 3276 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Wirestock

Nevím, jestli to patří přesně do této kategorie. Snad jo.

Natrefil jsem na “fotobanku” Wirestock. Záměrně jsem to dal do uvozovek, protože to není fotobanka v pravém slova smyslu. V praxi to má fungovat tak, že tam nahraje člověk fotky, jejich tým lidí je opatří klíčovými slovy a nahraje na různé fotobanky. Trochu to připomíná Stocksubmitter/Microstock+. V tuto chvíli pak logicky přichází otázka. Co z toho mají oni? Na rozdíl od výše zmíněných služeb si ...
Read more : Wirestock | Zobrazení : 39786 | Odpovědi : 45 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Microstock+ trends

Zdravim fotobankere.
Pouzivate nekdo Microstock+ Trends?
Zaplatil jsem si pro zkousku nejlevnejsi subscription a zatim moc nevidim pridanou hodnotu oproti vyhledavani na shutterstocku.
Read more : Microstock+ trends | Zobrazení : 8807 | Odpovědi : 3 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Petadvacitka

Krásný den, jak jste na tom s kompenzačním bonusem ? Žádáte?
Read more : Petadvacitka | Zobrazení : 2625 | Odpovědi : 1 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818