Právě je 18. červen 2026 11:24

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Tisk fotografií

Ahoj, prosím o nějaké tipy na kvalitní dodavatele tisku fotek. Klasické i větší rozměry, fotoknihy. Zvlášť mě zajímá tisk na trochu tvrdší papír, než je klasický fotopapír, aby fotky nebyly do oblouku, ale rovně, když se drží v ruce (třeba rozměr cca A5). Díky.
Read more : Tisk fotografií | Zobrazení : 10027 | Odpovědi : 8 | Fórum : O focení

Jaké fotky vkládat

Mám Nikon D7500, jaká fotky je nejideálnější vkládat do F.B., JPG nebo RAW? Je nějaké optimální nastavení fotoaparátu?
Díky Ruda
Read more : Jaké fotky vkládat | Zobrazení : 7615 | Odpovědi : 10 | Fórum : Diskuse pro nováčky

zamietnutie vektorov

Má niekto skúsenosť so zamietnutím vektorov s týmto dôvodom:
Rejection reason: Illustration has rasterization issues such as blurriness and/or artifacting.
Napríklad do starej ilustrácie (tiež jednoduchá vektorová kresba bez efektov, tieňov, prechodov) som pridal obyčajnú jednoduchú kresbu a zamietli ju s uvedeným dôvodom.
Z posledného uploadu 6 ilustrácii bol všade rovnaký dôvod.
Kedysi bol zamietaním uploadov povestný Istock (Gettyimages) teraz je ním Shutterstock
Read more : zamietnutie vektorov | Zobrazení : 6996 | Odpovědi : 3 | Fórum : Shutterstock

Fotobanky a nezletilí (danění)

Dobrý den,
Není mi 18 let a chtěla bych začít prodávat na fotobankách. Mám slušnou kupu kvalitních fotek a tak jsem se rozhodla nějak začít. Mám účet na Shutterstocku pod jménem mého zákonného zástupce (se souhlasem samozřejmě). Je to takový společný účet, a teď k věci.
Mým hlavním problémem je, že nerozumím, jak fungují u fotobanek daně. (Projížděla jsem snad všechno, ale nevím vše.) Samozřejmě nechci abych dlužila velké částky za například podvod, o kterém ...
Read more : Fotobanky a nezletilí (danění) | Zobrazení : 2338 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nic nefunguje

Nejde mi nahrávat ani změnit limit pro výplatu peněz. Prostě nic. Mají stránky mimo provoz, nebo mám zablokovaný účet a nevím o tom?
Read more : Nic nefunguje | Zobrazení : 9335 | Odpovědi : 1 | Fórum : 123rf

Zjištění fotek které nejsou zařazené do sady. (Shutterstock)

Ahoj, je nějak možné (jinak než manuálně) poznat, které fotografie nejsou zařazené do žádné sady. Trochu (trochu víc) jsem na to ze začátku kašlal. A vlastně i teď když nahrávám víc fotek najednou se to blbě poznává. Není někde možnost zobrazit fotografie bez zařazení. Předem moc díky.
Read more : Zjištění fotek které nejsou zařazené do sady. (Shutterstock) | Zobrazení : 5613 | Odpovědi : 8 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Klíčová slova a popis a v angličtině?

Klíčová slova a popis je nutné zadávat jak češtině tak i v angličtině?
Díky Ruda
Read more : Klíčová slova a popis a v angličtině? | Zobrazení : 2642 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Predaj článkov

Ahojte, kamarát je tvorcaa článkov v angličtine, ale mal som pocit, že nejaká fotobanka to ponuka. Alebo sa mýlim.
Read more : Predaj článkov | Zobrazení : 4413 | Odpovědi : 5 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Nákup fotek budov a měst

Dobrý den,

chystám se využít placených fotobank pro nákup cca 50ti fotek budov a měst ze světa a rád bych, aby bylo vše zcela čisté. Existuje fotobanka, u které mám 100% jistotu, že nenarazím na "zakázané" fotky?

Např. na Shutterstocku se dodnes prodávalo několik fotek noční rozsvícené Eiffelovky - normálně v kategorii pro komerční použití. Trochu jsem s nima komunikoval a už to smazali. Super. Jak to může někdo vůbec schválit? Takovou základní a známou ...
Read more : Nákup fotek budov a měst | Zobrazení : 16009 | Odpovědi : 28 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

3d fotobanky

Mozna hloupy dotaz, ale existuji fotobanky na kterych se daji prodavat 3d objekty, textury atd.? Mate s tim nekdo zkusenosti?
Read more : 3d fotobanky | Zobrazení : 9066 | Odpovědi : 13 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818