Právě je 21. září 2026 06:46

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Minimální až nulové prodeje

Ahojte, už to tady bylo možná několikrát. Chtěl bych tu diskuzi trochu více rozvinout.

V portfoliu mám 1200 věcí (obrázků a vektorů)....Teď za poslední měsíc se snažím být více konzistetní a dle rad tady vás píšu snad lepší popisky fotek. Dál se pomocí stránky - https://dropstock.io snažím o lepší keywording. Otázka jestli klíčová slova dělám dobře....Když vezmu příklad. Vyfotím například těstoviny, napíšu na stránce pasta a všech 50 KW ...
Read more : Minimální až nulové prodeje | Zobrazení : 12358 | Odpovědi : 19 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Foto-banky a jejich rozdělen

Ahoj, jen takový dotaz, jsou foto-banky nějak rozděleny? Podle "druhu fotek"? (historické , příroda, architektura, produkty..... ?
Díky Ruda
Read more : Foto-banky a jejich rozdělen | Zobrazení : 3547 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Wirestock

Nevím, jestli to patří přesně do této kategorie. Snad jo.

Natrefil jsem na “fotobanku” Wirestock. Záměrně jsem to dal do uvozovek, protože to není fotobanka v pravém slova smyslu. V praxi to má fungovat tak, že tam nahraje člověk fotky, jejich tým lidí je opatří klíčovými slovy a nahraje na různé fotobanky. Trochu to připomíná Stocksubmitter/Microstock+. V tuto chvíli pak logicky přichází otázka. Co z toho mají oni? Na rozdíl od výše zmíněných služeb si ...
Read more : Wirestock | Zobrazení : 42325 | Odpovědi : 45 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Microstock+ trends

Zdravim fotobankere.
Pouzivate nekdo Microstock+ Trends?
Zaplatil jsem si pro zkousku nejlevnejsi subscription a zatim moc nevidim pridanou hodnotu oproti vyhledavani na shutterstocku.
Read more : Microstock+ trends | Zobrazení : 9116 | Odpovědi : 3 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Petadvacitka

Krásný den, jak jste na tom s kompenzačním bonusem ? Žádáte?
Read more : Petadvacitka | Zobrazení : 2791 | Odpovědi : 1 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Tisk fotografií

Ahoj, prosím o nějaké tipy na kvalitní dodavatele tisku fotek. Klasické i větší rozměry, fotoknihy. Zvlášť mě zajímá tisk na trochu tvrdší papír, než je klasický fotopapír, aby fotky nebyly do oblouku, ale rovně, když se drží v ruce (třeba rozměr cca A5). Díky.
Read more : Tisk fotografií | Zobrazení : 10635 | Odpovědi : 8 | Fórum : O focení

Jaké fotky vkládat

Mám Nikon D7500, jaká fotky je nejideálnější vkládat do F.B., JPG nebo RAW? Je nějaké optimální nastavení fotoaparátu?
Díky Ruda
Read more : Jaké fotky vkládat | Zobrazení : 8232 | Odpovědi : 10 | Fórum : Diskuse pro nováčky

zamietnutie vektorov

Má niekto skúsenosť so zamietnutím vektorov s týmto dôvodom:
Rejection reason: Illustration has rasterization issues such as blurriness and/or artifacting.
Napríklad do starej ilustrácie (tiež jednoduchá vektorová kresba bez efektov, tieňov, prechodov) som pridal obyčajnú jednoduchú kresbu a zamietli ju s uvedeným dôvodom.
Z posledného uploadu 6 ilustrácii bol všade rovnaký dôvod.
Kedysi bol zamietaním uploadov povestný Istock (Gettyimages) teraz je ním Shutterstock
Read more : zamietnutie vektorov | Zobrazení : 7245 | Odpovědi : 3 | Fórum : Shutterstock

Fotobanky a nezletilí (danění)

Dobrý den,
Není mi 18 let a chtěla bych začít prodávat na fotobankách. Mám slušnou kupu kvalitních fotek a tak jsem se rozhodla nějak začít. Mám účet na Shutterstocku pod jménem mého zákonného zástupce (se souhlasem samozřejmě). Je to takový společný účet, a teď k věci.
Mým hlavním problémem je, že nerozumím, jak fungují u fotobanek daně. (Projížděla jsem snad všechno, ale nevím vše.) Samozřejmě nechci abych dlužila velké částky za například podvod, o kterém ...
Read more : Fotobanky a nezletilí (danění) | Zobrazení : 2514 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nic nefunguje

Nejde mi nahrávat ani změnit limit pro výplatu peněz. Prostě nic. Mají stránky mimo provoz, nebo mám zablokovaný účet a nevím o tom?
Read more : Nic nefunguje | Zobrazení : 9530 | Odpovědi : 1 | Fórum : 123rf

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48637 • Celkem témat 1306 • Celkem členů 870