Právě je 18. červen 2026 12:41

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Začiatky s /IR/ Infrared photography

Dobrý deň,

ako úplný začiatočník s touto zaujímavou perspektívou fotky by som začal s vybavením čo už mám. A či je vhodný na tento druh fotenia?

- statív
- Hoya Infračervený filter R72
- Nikon D 7500 /bez vybratého filtra/ test s ovládačom /Tv/ - fialové svetlo :x
- Objektív : AF-S 18–140mm G ED VR DX
- pekné slnečné počasie a zelené lúky ešte +/- 3 ...
Read more : Začiatky s /IR/ Infrared photography | Zobrazení : 15303 | Odpovědi : 10 | Fórum : O focení

Problem s Illustratorem

Ahoj, mam dotaz ohledne Illistratoru. Pouzivam Illustrator CS6 (na PC) a vzdy po nejake dobe, se zacne zpomalovat pocitac. Nelenil jsem a googlil a nejsem zjevne jediny. Nemate nekdo nejakou fintu, jak se toho zbavit. Ja ho vypnu a zapnu (aby se vycistila nejake chache), ale je to docela pruda, delat to nekolikrat za den.
Read more : Problem s Illustratorem | Zobrazení : 3049 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nákup

Dobrý den,jsem nováček tak se omlouvám jestli bude dotaz hloupý.Jsem osvč a chci používat obrázky k potisku na látku a následně prodat ,ušit a prodat.Obecné info o tom vím,že musím kupovat s rozšířenou licenci atd.Dívala jsem se i na fotobanky vpravo ve sloupcích,ale nechci nikde platit předplatné ani kredity,Je nějaká fotobanka,kde si můžu koupit ilustraci na kus?Proste: líbí se mi fotka,šup do košíku a zaplatím .
Děkuji
Read more : Nákup | Zobrazení : 10385 | Odpovědi : 5 | Fórum : Kde a jak nakupovat

Divné Farby

Po uploade na niektoré fotobanky mi úplne rozhodí farby. Už pri Stock Submiteri vidím, že farby sú divné. Shutter Adobe istock 123RF sú Ok, ale Deposit Dreamstime Pixta sú uplne šedivé. Mám úplne nový LR Aj PS pre info. Šedívá je v prilohe a original pripajam tu: https://scontent.fbts4-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5EC2C4F8
Read more : Divné Farby | Zobrazení : 3136 | Odpovědi : 3 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Šéf Shutterstocku končí

Read more : Šéf Shutterstocku končí | Zobrazení : 19190 | Odpovědi : 20 | Fórum : Shutterstock

Detská nahota.

Ahojte. Chcem uploadnuť zanedlho tieto fotky v prílohe,ale chcem sa opýtať či tí amíci náhodou nepovažujú vyzlečeného 10 ročného pacienta do pol pása za nahotu. Nehľadiac na to že v bazéne alebo na pláži v plavkách je to úplne iný rozmer. Máte už niekto fotky tohoto typu a ako ste s nimi na tom?
Read more : Detská nahota. | Zobrazení : 3975 | Odpovědi : 6 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

změna barev u náhledu

Zdravím,
pokud nahraju vektor na Adobe stock a stránka si sama vygeneruje náhled, tak se náhled změní barevně(připadá mi to jako by si myslel že je to ve CMYK). Ostatní fotobanky se stejnýmy vektory problém neměly. Vektory jsem kontroloval, vše je v RGB. Díky za případné info co je špatně.

PS: popřípadě šel by náhled nahrát vlastní, čímž bych ten problém obešel?
Read more : změna barev u náhledu | Zobrazení : 8499 | Odpovědi : 5 | Fórum : Fotolia

Dostal jste se někdo v poslední době na Colourbox?

Dostal jste se teď někdo (myslím tím úspěšně zaregistroval) na fotobanku ColuorBox? Já to zkoušel někdy před vánocemi a nevzali mě ani s vektory ani s fotkama. Tak jsem z toho trochu překvapenej :)
Read more : Dostal jste se někdo v poslední době na Colourbox? | Zobrazení : 12739 | Odpovědi : 13 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

EYEEM.com

Máte někdo nějaké zkušenosti s fotobankou eyeem.com. jak je to s uploadem popsaných fotografií a celkově nejaké postřehy ? děkuji
Read more : EYEEM.com | Zobrazení : 49608 | Odpovědi : 61 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

bonus program - kompletni plan

Ahoj, ke konci roku jsem stihl jen tak tak dodelat 300 videi za 2019 abych splnil ukol a dostal CC komplet plan na rok (na zacatku prosince jsem tam mel asi 305 videi pridanych shvalenych pri asi 92% uspesnosti). Pravidla jsem tedy dodrzel a cekal jsem do 6 tydnu kod. Stale nic neprislo, tak jsem psal na podporu - rychla odpoved ze bohuzel nejsem v seznamu odmenenych.

Ptal jsem se proc + poslal screeny jako ...
Read more : bonus program - kompletni plan | Zobrazení : 18876 | Odpovědi : 17 | Fórum : Fotolia

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818