Právě je 18. červen 2026 21:34

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Graphic leftovers

Dobrý den,

ráda bych se zaregistrovala na Graphic Leftovers, ale registrace mi nechce projít bez vyplněného :
portfolio link, nevíte někdo co to přesně znamená, žádný odkaz nemám...?
Děkuji za odpověď
Read more : Graphic leftovers | Zobrazení : 2672 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Kde najít práci a nekrást?

(jen pro upřesnění titulek má dovětek "a nekrást" jen proto, že mi to tak líp zní.)

Poslední dva roky mi výdělky skomírají natolik, že jsem se musel z ryze fotobankových příjmů přeorientovat na konkrétní zákazníky (prostě grafik na volné noze). (Díky tomu jsem se naučil InDesign, což je v kombinaci s Ai mocný nástroj.)

Někdy od dubna 2017 se mi začalo dařit, natolik, že jsem si fakt nestěžoval.

A teď od října najednou zahálím víc, ...
Read more : Kde najít práci a nekrást? | Zobrazení : 24569 | Odpovědi : 48 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

http://www.gettyimages.com/

Prodává někdo na této fotobance? Našel jsem ji jen náhodou, když jsem se díval na tu fotobanku co posílal admin.. tak tam měli danou tuhle fotobanku vedle SS, DS, 123rf atd...
Read more : http://www.gettyimages.com/ | Zobrazení : 14095 | Odpovědi : 15 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

První výdělek na SS

Tak mi za 7 měsíců přišel první výdělek 38 USD. Je to málo nebo hodně? Nevím, ale rozhodně vím, že mi jdou prodeje nahoru. Tak jsem se jen chtěl podělit o radost.
Read more : První výdělek na SS | Zobrazení : 2776 | Odpovědi : 2 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

EXIF

Ahoj, potřebovala bych poradit. Nechci mazat celý EXIF, ale potřebovala bych změnit informace o ISO. Můžete někdo poradit jak na to? Díky
Read more : EXIF | Zobrazení : 4970 | Odpovědi : 7 | Fórum : O focení

Kategorie ve fotobankách

Ahoj,

tohle mně trápí už dlouho. Jak moc řešíte kategorie při vkládání fotek? Je to maximální vopruz, že jo, a má to efekt? Smysl? Zlatý adobe, který si kategorie udělá automaticky. Díky za 123rf že to nechtějí.

Nejhůř je na tom Dreamstime, protože jich má milion a Shutterstock, kterej to má zase moc obecný a v podstatě všechno co není ze studia spadá do nature, nebo nevím.
Read more : Kategorie ve fotobankách | Zobrazení : 4914 | Odpovědi : 8 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Sady, sety, kolekce nebo série

Ahoj,

jaké máte zkušenosti se sadami? Myslím sety, kolekce, sestavy, má to třeba Shutterstock.

Já pořád nevím, jestli je lepší dělat to jakoby podle kategorie (např. krajina, jídlo, makro) nebo spíše podle tématu (např. Krkonoše, hory, polévky, burgery, motýli, včely). Já mám ve zvyku jednu věc fotit z několika úhlů a někdy s různým nastavením, kompozicemi atd. a tohle funguje dobře, dost často někdo rovnou koupí 5 variant najednou.

Váhám, tápu, mám to napůl rozdělaný ...
Read more : Sady, sety, kolekce nebo série | Zobrazení : 8603 | Odpovědi : 14 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Predaj Mimo Shutterstock.

Takýto mail mi prišiel...prišiel aj Vám? Poslal som odpoved zatial nič neprišlo späť. Pozeral som ich web instagram facebook vyzeraju doveryhodne.

Hi Weyo,

I wanted to reach out and see if you’d be willing to sell us copies of all of your food photo’s (or maybe a couple hundred depending on how many you have) vs. us buying them via a broker like Shutterstock. We have an in house marketing dept, but we need to ...
Read more : Predaj Mimo Shutterstock. | Zobrazení : 6191 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

lightbox

Prosím vás může mi někdo vysvětlit na co to je?...

A cosik jsem četl, že se dá dát některé obrázky za free? to se dá udělat jak? :lol:
Read more : lightbox | Zobrazení : 14919 | Odpovědi : 9 | Fórum : 123rf

Nahráváte někdo na fotky-foto.cz?

Nahráváte někdo na http://fotky-foto.cz? Je to česká fotobanka, která u nás přeprodává fotky z klasických zahraničních microstock fotobank, takže nejspíše tam váš obsah už bude, ale pokud byste tam měli své portfolio nahrané přímo, tak by ty provize měly být nějak výrazně vyšší. Jen je otázka, kolik prodejů to za měsíc dělá. Osobně si nedělám žádné velké očekávání (i když před lety byl na tom podobně pixmac a ten měl docela zajímavé prodeje).
Read more : Nahráváte někdo na fotky-foto.cz? | Zobrazení : 7335 | Odpovědi : 9 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48567 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818