Právě je 4. srpen 2026 07:18

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Signal Festival 2017 - mapa

Kdo se chystáte na letošní Signal Festival v Praze budete asi stejně jako já marně hledat mapu instalací. Letos se to totiž pořadatelé rozhodli zpoplatit a to jak tištěnou podobu tak v jejich mobilní aplikaci. Papírová jde koupit až na místě, takže nejde moc rozmyslet kudy jít, kde co fotit ... tedy nešlo to. A protože mi to vadilo, udělal jsem tu mapu sám :)

...
Read more : Signal Festival 2017 - mapa | Zobrazení : 11498 | Odpovědi : 20 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Čištění čipu zrcadlovky

Ahoj,
mám dotaz, na svém foťáku jsem při větších clonových číslech viděl 2 tečky. Zkusil jsem vyčistit čip sám a musel jsem foťák odnést do servisu. Bohužel dnes mi volali že se jim nedaří jednu skvrnu vyčistit a ať to pošlu do servisu v Praze. Psal jsem do Prahy a tam napsali že pokud není nečistota pod IR filterm tak vyčištění není problém. Přijde mi, že to technik tady (v ČB) moc neumí. Přemýšlím že ...
Read more : Čištění čipu zrcadlovky | Zobrazení : 32866 | Odpovědi : 42 | Fórum : O focení

Problem s exportem masek do EPS

Ahoj, mam takovy problem pri exportu obrazku do EPS 10. Nakreslil jsem si objekt bubliny, ktera se sklada z asi 8 objektu a kazdy ma gradientni masku kryti. Problem nastane pri exportu do EPS 10, protoze vysledny soubor ma asi 200 mega. Kdyz ten samy 200 MB soubor otevru v Illustratoru a soubor exportuji do Ai 10, tak ma 1.5 mega. Nevite co s tim?
Read more : Problem s exportem masek do EPS | Zobrazení : 7601 | Odpovědi : 11 | Fórum : Diskuse pro nováčky

FlashFrame

Ahoj, je někdo na FlashFrame? (pokud se nemýlím: myšlenka prodávat fotky ze závodů přímo závodníkům). Uvažuju o registraci, tak by mě zajímaly zkušenosti... postřehy...
Read more : FlashFrame | Zobrazení : 8773 | Odpovědi : 0 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

Graphic leftovers

Dobrý den,

ráda bych se zaregistrovala na Graphic Leftovers, ale registrace mi nechce projít bez vyplněného :
portfolio link, nevíte někdo co to přesně znamená, žádný odkaz nemám...?
Děkuji za odpověď
Read more : Graphic leftovers | Zobrazení : 2751 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Kde najít práci a nekrást?

(jen pro upřesnění titulek má dovětek "a nekrást" jen proto, že mi to tak líp zní.)

Poslední dva roky mi výdělky skomírají natolik, že jsem se musel z ryze fotobankových příjmů přeorientovat na konkrétní zákazníky (prostě grafik na volné noze). (Díky tomu jsem se naučil InDesign, což je v kombinaci s Ai mocný nástroj.)

Někdy od dubna 2017 se mi začalo dařit, natolik, že jsem si fakt nestěžoval.

A teď od října najednou zahálím víc, ...
Read more : Kde najít práci a nekrást? | Zobrazení : 25865 | Odpovědi : 48 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

http://www.gettyimages.com/

Prodává někdo na této fotobance? Našel jsem ji jen náhodou, když jsem se díval na tu fotobanku co posílal admin.. tak tam měli danou tuhle fotobanku vedle SS, DS, 123rf atd...
Read more : http://www.gettyimages.com/ | Zobrazení : 14522 | Odpovědi : 15 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

První výdělek na SS

Tak mi za 7 měsíců přišel první výdělek 38 USD. Je to málo nebo hodně? Nevím, ale rozhodně vím, že mi jdou prodeje nahoru. Tak jsem se jen chtěl podělit o radost.
Read more : První výdělek na SS | Zobrazení : 2880 | Odpovědi : 2 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

EXIF

Ahoj, potřebovala bych poradit. Nechci mazat celý EXIF, ale potřebovala bych změnit informace o ISO. Můžete někdo poradit jak na to? Díky
Read more : EXIF | Zobrazení : 5202 | Odpovědi : 7 | Fórum : O focení

Kategorie ve fotobankách

Ahoj,

tohle mně trápí už dlouho. Jak moc řešíte kategorie při vkládání fotek? Je to maximální vopruz, že jo, a má to efekt? Smysl? Zlatý adobe, který si kategorie udělá automaticky. Díky za 123rf že to nechtějí.

Nejhůř je na tom Dreamstime, protože jich má milion a Shutterstock, kterej to má zase moc obecný a v podstatě všechno co není ze studia spadá do nature, nebo nevím.
Read more : Kategorie ve fotobankách | Zobrazení : 5174 | Odpovědi : 8 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854