Právě je 18. červen 2026 21:35

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Nevidím svoje portfolio

Ahoj,
jsem tu nová, tak se předem omlouvám za případné porušení pravidel.
Po 5ti leté pauze jsem se přihlásila na Istockphoto. Bohužel nemůžu najít svoje portfolio. Když zadám svůj nick do vyhledávání, tak svoje fotky v databázi najdu, ale ze svého účtu je nemůžu spravovat ani je nevidím :? Teď jsem s hrůzou zjistila, že mi 7.2. přišel email - Your new sign-in credentials for ESP - ...
Read more : Nevidím svoje portfolio | Zobrazení : 5594 | Odpovědi : 6 | Fórum : iStock

Nekupuje někdo časopis FONT?

V posledním čísle je nějaký článek o novinkách ve fotobankách: http://www.font.cz/font-154-4-2017-tema ... rzity.html tak mě zajímalo, jestli to někdo nečetl...
Read more : Nekupuje někdo časopis FONT? | Zobrazení : 2023 | Odpovědi : 1 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

soucasny stav pond5 - nahravani

Ahoj, chtel jsem se zeptat, nahravate stale soubory na pond5?
Jde mi o to jak se to chova ohledne partnerstvi s ADOBE.

Nebo je to v praxi uz tak nejak propojene, ze staci pridavat na fotolii/AS?
Pripadne pozorujete propad prodeju na pond5?
Read more : soucasny stav pond5 - nahravani | Zobrazení : 10897 | Odpovědi : 2 | Fórum : Pond5

Foto na zeď jak na to

Zdravím všechny, hledal jsem a nenašel tak zakládám vlákno, chci si domů a do galerie udělat fotky na zeď, zvažoval jsem plátno apod. ale to se musí nechat udělat firmě protože doma to je složité.
Tak se zeptám jestli má někdo zkušenosti s tímto:
1. vytisknout A3 na pixmě
2. zalaminovat laminovačkou na A3
3. nalepit na pěnovku - https://www.vytvarne-potreby-novak.cz/b ... m-70x100cm - říznout dle rozměru řezačkou
4. pověsit ...
Read more : Foto na zeď jak na to | Zobrazení : 14412 | Odpovědi : 29 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Nabídka focení na zajímavých lokalitách

Kamarád a kolega fotograf se teď bude nadlouho věnovat čerstvě narozeným dvojčatům a tak můžu roli parťáka nabídnout někomu jinému

Jezdíme ve dvou autem, jí se a spí kde se zrovna zastaví, pěší treky kolem, hlavně se fotí. Rozpočet bývá hubený, ve všední dny je na lokacích volněji.

Pár starších i nových destinací, které jsme plánovali navštívit a poznat
ČeskoSaské Švýcarsko
Slovenské hory
Německý Balt
okolí Koenigsee, Německo
okolí Neuschwanstein, Německo
okolí Flachau, Rakousko
okolí ...
Read more : Nabídka focení na zajímavých lokalitách | Zobrazení : 9675 | Odpovědi : 5 | Fórum : O focení

Freepick

Nazdárek všem!
Nevím jak u Vás ale já poslední 3 měsíce dostávám pravidelně mail abych podepsal smlouvu s Freepick a dostal penízky za to že tam dám foto, neexlusivně + další peníze za prodeje.
Teďka na to mám více času tak se na to chci pořádně podívat.
Má tam někdo něco?Jaké s tím máte zkušenosti?Má to cenu?
Read more : Freepick | Zobrazení : 14564 | Odpovědi : 14 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Nahrávání na Cutcaster

Dobrý den všem,

nahráváte někdo na Cutcaster - už měsíce mi nejde nahrávat, pořád píšou, že něco předělávají a mám být trpělivý.... Máte to také tak? Díky
Read more : Nahrávání na Cutcaster | Zobrazení : 10811 | Odpovědi : 6 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Prosím o názor k těmto mobilům s foťákem....

Sháním použitelný mobil kolem 5 tis. Prosím o názor k těmto mobilům:

Huawei P8 Lite (zatím u mě vede)
Honor P8 (nemá stabilizaci obrazu videa, celoskleněný :? )
Prestigio Muze D3 (zamítnuto)
Samsung Galaxy S5 (prý se seká)
Huawei Y6 II (špatné parametry pro focení, video průběžně nezaostřuje)

Jde mi spíš o mobil s foťákem pro nefotobankové focení, občasné focení spíš jako inspirace pro vekt. kresbu, ale ...
Read more : Prosím o názor k těmto mobilům s foťákem.... | Zobrazení : 56190 | Odpovědi : 41 | Fórum : O focení

Prodej balíku fotek prosím o radu

Ahojky všem, chtěl bych poprosit o radu jak postupovat. Oslovila mě firma která https://www.mandoemedia.com/ a chtějí koupit balík fotek. Nechtějí to pomocí SS nebo ostatních fotobank. Paní mě psala že to chtějí do jejich software, jestli jsem správně pochopil z jejich stránek tak nabízejí možnost udělat webovky z nějakých template (klidně mě opravte budu moc rád za každou radu), no a psala že to je tedy pro jejich zákazníky, ...
Read more : Prodej balíku fotek prosím o radu | Zobrazení : 5264 | Odpovědi : 8 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

PayPal ucet

Udava se pro platbu na paypal jen e-mail nebo se pouziva nejake cislo uctu? Jde mi o to vystavit fakturu, tak nevim, zda mam uvest email, nebo nejake cislo uctu na ktery mi pak prijdou penize. Poradite?
Read more : PayPal ucet | Zobrazení : 2995 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48567 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818