Právě je 4. srpen 2026 07:56

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

klicova slova

Ahoj, chci se zeptat ohledně klíčových slov na istocku :) Dnes jsem zjistil, že mě tam přijali :) Jenže ten jejich upload je pro mě divnej :D :) Chci se zeptat hlavně ohledně klíčových slov. Dal jsem tam klíčová slova z 123RF ...
Read more : klicova slova | Zobrazení : 12720 | Odpovědi : 18 | Fórum : iStock

Je potřeba model release?

Ahoj :) Dneska u baráku kombajn sklízel obílí :) Tak jsem to šel fotit ale jak jsem přišel dom, koknul jsem na fotky a vidím, že na některých fotkách jde vidět řidič + nápisy atd ale to vyretušuju. :) Řidič není úplně zaostřený :) ...
Read more : Je potřeba model release? | Zobrazení : 9454 | Odpovědi : 14 | Fórum : O focení

Animační program zdarma (jen do 29.7)

Ahoj vespolek, dneska mi přišel mailem odkaz na celkem zajímavý animační program
https://sharewareonsale.com/s/free-dp-a ... 0-discount
Stáhla jsem si ho a jen malou chvíli si s tím zatím hraji. Vypadá to celkem nadějně, exportuje to mj. i rovnou do mov, ale také do avi. Je tam mnoho konfigurovatelných efektů a řekla bych, že se s tím dají celkem animovat i fotky. Na ovládání je to dost jednoduché. Takže kdyby někdo ...
Read more : Animační program zdarma (jen do 29.7) | Zobrazení : 16219 | Odpovědi : 30 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Alamy - nahravanie fotografii

Ahojte, chcem sa opýtať skúsenejších pár otázok:
- ako postupovať po schválení fotografií?
- ako zistím, ktorú fotografiu som už upravil (kategórie, KW a pod.)?
- musím pridať až 50 KW?

Čo znamená "Images on sale with good or optimized discoverability."
a čo znamená "Images on sale with poor discoverability."
Preložiť si to viem, ale nerozumiem o čo ide? Keď sú foto v kategórii "poor" tak ešte nie sú zobrazené na predaj? A ako ich ...
Read more : Alamy - nahravanie fotografii | Zobrazení : 10994 | Odpovědi : 4 | Fórum : Macrostock fotobanky

Contributorská taktika

Ahoj,
chci se zeptat jestli se někdo podělí o systém nahrávání. Posledních pár týdnů nahrávám tak do středy/čtvrtka a pak shromaždují a nahraji zase po víkendu. Nechci aby to přes víkend zapadlo, takže nechávám na nový týden. Posíláte pořád, i přes víkend. Nebo vůbec nahráváte jednou týdně nebo každý den? Případně jestli má někdo zkušenosti co je lepší na prodej. Přijde mi že při pravidelném nahrávní jsou prodeje lepší. Díky
Read more : Contributorská taktika | Zobrazení : 7055 | Odpovědi : 11 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

exkluzivita

Ahoj, rad bych se podelil o sve hruzne zazitky na fotolii.

Posledni dobou cca 2 mesice jsem si rikal, ze mi zacly naskakovat nejake zvlastni prodeje za kredity (vyssi nez obvykle). Myslel jsem ze je to opet nejaka zmena ohledne adobe apod. Nevenoval jsem tomu pozornost. Dneska rano jsem sel opet nahravat a koukam ze u posledni davky cca 50ks naskocila exkluzivita YES. Bylo mi to divne protoze vzdy jsem mel NO. Tak jsem to ...
Read more : exkluzivita | Zobrazení : 14922 | Odpovědi : 17 | Fórum : Fotolia

arcurs

Ahoj, chtěl bych se zeptat používal jsem tento generátor klíčových slov "www.arcurs.com/keywording", ale jak vidím tak buď nejde (krátkodobě) nebo ho někdo už odpojil :/ Nevíte co s tím je? :) a pokud ne :) tak znátě nějaké další stránky tomuhle podobné? Díky :)
Read more : arcurs | Zobrazení : 2422 | Odpovědi : 2 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Bigstock portfolio

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně Bigstocku. Schválili mi fotografie, ale nezobrazily se mi v portfoliu a ani nejdou vyhledat. Kde jsem udělala chybu, prosím? :-)
Read more : Bigstock portfolio | Zobrazení : 2668 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Offset by Shutterstock

Ahoj, chci se zeptat jestli má někdo zkušenost s touto FB nebo co to je. Určitě by se mi líbilo prodávat fotky minimálně za 250 dolarů, ale fotky na to nejspíše nemám. Přispíváte tam někdo, jak schvalujou, atd.
www.offset.com
Read more : Offset by Shutterstock | Zobrazení : 5075 | Odpovědi : 5 | Fórum : Shutterstock

Výplata

Dobrý den,

měl bych dotaz. Na Shutterstock mám u Earnings Summary 35.51 dolarů, jenže Unpaid Earnings je jen 0.50 dolarů. Jak je to možné, že se u Unpaid Earnings nezobrazuje celá částka 35.51? Jde mi o to, abych třeba o těch 35.51 dolarů nějak nepřišel. Minimální částku pro výplatu mám 30 dolarů.

Děkuji.
Read more : Výplata | Zobrazení : 6294 | Odpovědi : 7 | Fórum : Shutterstock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854