Právě je 4. srpen 2026 05:39

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Prosím o radu

Dobrý den,
založil jsem si účty na foto-bankách shutterstock, bigstockphoto, dreamstime a fotolia.
Jsem živnostník a neplátcem dph. Dle různých článků by tedy ve výše zmíněných bankách se nemělo vztahovat dph. Je to tomu tak? nebo bych měl v případě některé z nich přejít na dph?

Dále jsem se chtěl informovat ohledně foto-banky http://fotky-foto.cz/ , zda má smysl zde fotografie přidávat a jak je to zde opět s dph? ...
Read more : Prosím o radu | Zobrazení : 2879 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Moneybookers-problém

tak trochu nevím, kam s dotazem, takže zakládám nové vlákno: snažím se přihlásit ke svému moneybookers účtu, jsem si stoprocentně jistá, že mail i heslo zadávám správně a neustále mi to hlásí "invalid credentials". asi po dvacátém marném pokusu jsem teda požádala o nové heslo-obratem mi přišel mail s odkazem, po kliknutí mi měl dojít šestimístný kód SMS-je to tak hodina a nedošlo nic... (ze supportu mi došel odkaz normálně na mou mailovou adresu a ...
Read more : Moneybookers-problém | Zobrazení : 1813 | Odpovědi : 0 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nahravani pres ESP

Ahoj, zkousel uz nekdo nahravat na istock vektory pres ESP? V podstate mi vse jde dobre, az na to ze se mi nenactou z jpegu keyword a title. Myslite ze to ESP proste neumi, chyba na me strane, nebo to jeste ladí? diky
Read more : Nahravani pres ESP | Zobrazení : 99121 | Odpovědi : 199 | Fórum : iStock

Depositphotos - Problém s obnovení tax form

Ahoj, nejde mě obnovit tax form na depositphotos. Minulý rok vše v pořádku, ale teď to po mne chce vyplnit kolonku 6. Foreign tax identifying number. Zkoušel jsem rodné číslo a formulář byl zamítnutý. Nevíte prosím někdo co s tím?
Read more : Depositphotos - Problém s obnovení tax form | Zobrazení : 24897 | Odpovědi : 30 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Na jakých fotobankách se dobře prodávají textury?

Ahoj prosím Vás, kde se vyplatí prodávat textury? Zatím prodávám na Shutterstocku, Fotolii, 123RF. Přemýšlím že zkusím další fotobanku ale nevím jakou... Díky za radu :)
Read more : Na jakých fotobankách se dobře prodávají textury? | Zobrazení : 4601 | Odpovědi : 7 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Bermudský trojúhelník na iStock-u

Na iStocku jsem za hodně dlouhý čas nasbíral nějakých třicet dolarů. No žádný velký business, tento měsíc jsem zjistil, že konto je vynulováno, prostě nula. Má někdo podobnou zkušenost nebo ví, kam se obrátit pro nápravu?
Read more : Bermudský trojúhelník na iStock-u | Zobrazení : 4874 | Odpovědi : 5 | Fórum : iStock

Začátky s fotobankou

Dobrý den,
rozhodl jsem se vyzkoušet ( ještě jsem nezačal ani s registrací ) možnost, kterou nám fotobanky poskytují a zkusit prodávat své fotografie, jenže... Ze začátku mi to přišlo vcelku jednoduché, ale po pár hodinách vyhledávání informací, které si mnohdy protiřečili už mi to tak nepříjde.

Chci se zeptat, udělal by si někdo čas a vysvětlil mi, co vše mě čeká a co budu muset udělat, abych mohl prodávat fotografie ve fotobankách legálně, bez ...
Read more : Začátky s fotobankou | Zobrazení : 15331 | Odpovědi : 28 | Fórum : Diskuse pro nováčky

4k monitor k mb retina

Ahoj, poradil by prosim nekdo jaky vybrat 4k monitor k mb retina (early 2015)? Cena idealne kolem cca 15tis. Diky moc za nazory a zkusenosti.
Read more : 4k monitor k mb retina | Zobrazení : 11935 | Odpovědi : 24 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

prodej na fotobanky v EU

Trochu jsem se snažil něco někde vyčíst, co by pro mne znamenalo prodávat do EU a nepřišlo mi to, jako nějaká velká obtíž. Je ovšem velmi pravděpodobné, že jsem něco špatně pochopil.
Chtěl jsem se zeptat, jestli tu tedy někdo prodáváte do fotobank v EU? A jaké jsou potom povinnosti?

Já jsem vycházel z krátkého postupu pro Adsence, který je popsaný zde:
http://www.jakpodnikat.cz/adsense-dph.php

A z toho mi vychází, že ...
Read more : prodej na fotobanky v EU | Zobrazení : 33616 | Odpovědi : 47 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Dotaz ohledne obrazku

Mam takovy mensi problem se zamitnutim grafiky. Udelal jsem si sablonu fotoramecku ala polaroid snimek, ktery jsem chtel pridat na SS. Bohuzel mi nechteji obrazek prijmout.

Pry: "Non-Licensable Content -- Due to legal compliance restrictions, we cannot license this content in our collection."

Muj dotaz zni. Vadi jim obrazek, nebo ze v nadpisu zminuji, ze se jedna o realistickou sablonu polaroid snimku? Obrazek jsem chtel totiz vyuzit i na jine dalsi veci.
Read more : Dotaz ohledne obrazku | Zobrazení : 14352 | Odpovědi : 25 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854