Právě je 18. červen 2026 12:41

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Na jakých fotobankách se dobře prodávají textury?

Ahoj prosím Vás, kde se vyplatí prodávat textury? Zatím prodávám na Shutterstocku, Fotolii, 123RF. Přemýšlím že zkusím další fotobanku ale nevím jakou... Díky za radu :)
Read more : Na jakých fotobankách se dobře prodávají textury? | Zobrazení : 4381 | Odpovědi : 7 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Bermudský trojúhelník na iStock-u

Na iStocku jsem za hodně dlouhý čas nasbíral nějakých třicet dolarů. No žádný velký business, tento měsíc jsem zjistil, že konto je vynulováno, prostě nula. Má někdo podobnou zkušenost nebo ví, kam se obrátit pro nápravu?
Read more : Bermudský trojúhelník na iStock-u | Zobrazení : 4693 | Odpovědi : 5 | Fórum : iStock

Začátky s fotobankou

Dobrý den,
rozhodl jsem se vyzkoušet ( ještě jsem nezačal ani s registrací ) možnost, kterou nám fotobanky poskytují a zkusit prodávat své fotografie, jenže... Ze začátku mi to přišlo vcelku jednoduché, ale po pár hodinách vyhledávání informací, které si mnohdy protiřečili už mi to tak nepříjde.

Chci se zeptat, udělal by si někdo čas a vysvětlil mi, co vše mě čeká a co budu muset udělat, abych mohl prodávat fotografie ve fotobankách legálně, bez ...
Read more : Začátky s fotobankou | Zobrazení : 14592 | Odpovědi : 28 | Fórum : Diskuse pro nováčky

4k monitor k mb retina

Ahoj, poradil by prosim nekdo jaky vybrat 4k monitor k mb retina (early 2015)? Cena idealne kolem cca 15tis. Diky moc za nazory a zkusenosti.
Read more : 4k monitor k mb retina | Zobrazení : 11276 | Odpovědi : 24 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

prodej na fotobanky v EU

Trochu jsem se snažil něco někde vyčíst, co by pro mne znamenalo prodávat do EU a nepřišlo mi to, jako nějaká velká obtíž. Je ovšem velmi pravděpodobné, že jsem něco špatně pochopil.
Chtěl jsem se zeptat, jestli tu tedy někdo prodáváte do fotobank v EU? A jaké jsou potom povinnosti?

Já jsem vycházel z krátkého postupu pro Adsence, který je popsaný zde:
http://www.jakpodnikat.cz/adsense-dph.php

A z toho mi vychází, že ...
Read more : prodej na fotobanky v EU | Zobrazení : 32345 | Odpovědi : 47 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Dotaz ohledne obrazku

Mam takovy mensi problem se zamitnutim grafiky. Udelal jsem si sablonu fotoramecku ala polaroid snimek, ktery jsem chtel pridat na SS. Bohuzel mi nechteji obrazek prijmout.

Pry: "Non-Licensable Content -- Due to legal compliance restrictions, we cannot license this content in our collection."

Muj dotaz zni. Vadi jim obrazek, nebo ze v nadpisu zminuji, ze se jedna o realistickou sablonu polaroid snimku? Obrazek jsem chtel totiz vyuzit i na jine dalsi veci.
Read more : Dotaz ohledne obrazku | Zobrazení : 13708 | Odpovědi : 25 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Vlákno stížností a nářků

Zdravím, na různých místech tohoto fóra se již psalo o tom, že stížnost pomáhá a prodeje se rozjedou. Tak zakládám toto vlákno nářků, kde si každý může postěžovat na oslabené prodeje. Hlavně si tu nikdo nesmí libovat, celé to totiž běží na vlně "zákona schválnosti" ;)
Read more : Vlákno stížností a nářků | Zobrazení : 609859 | Odpovědi : 1643 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

vlastní webové stránky

před časem jsem se ptala diskutujících, jak (krom fotobank) dále zužitkovat svou komerční a výtvarnou tvorbu. jednoznačná rada zněla zapracovat na vlastním webu, takže jsem se do toho dala-Na volné noze jsem sehnala člověka, který se dle referencí jevil ideálně. jelikož jsem měla vlastní vizi, zpracovala jsem si celý design webu sama, od návrhů jednotlivých stránek přes ukázky aktivního stavu veškerých textů a kategorií apod. předala jsem ke zpracování podklady udělané opravdu pečlivě stránku po ...
Read more : vlastní webové stránky | Zobrazení : 34663 | Odpovědi : 21 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

Spelling / Grammar

Ahoj,
prosím o radu. Mám problém s touto chybou. Nahrál jsem 3 letáky už asi po 5 za sebou a vždy mi to vyhazují s chybou:

Spelling / Grammar -- Image and/or metadata contains spelling or grammatical errors.

Zkusil jsem asi čtvery různé keyworlds (několikrát dokonce kopírováno z již schválených letáků). Přejmenoval jsem data z "Flyer with blue color" na "Design with blue color" a pak už jen na "L24" protože při posílání mi to ...
Read more : Spelling / Grammar | Zobrazení : 19600 | Odpovědi : 37 | Fórum : Shutterstock

Staňte se jasnovidcem.

Navazuji tímto tématem na prognostické vlákno "Co se stane po smrti autora".
Můžete zde psát své úvahy co se stane až:

1. Posílí koruna http://echo24.cz/a/wcXWc/konec-interven ... kovala-cnb

2. Spadne dolar http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/cnbc-t ... ru/1439275

3. Skončí Shutterstock a Istock v podobě a hlavně slušných výdělcích, tak jak jsme je doposud znali.

4. Až se všechno výše uvedené sejde pěkně dohromady.

Velmi se těším na ...
Read more : Staňte se jasnovidcem. | Zobrazení : 13844 | Odpovědi : 27 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818