Právě je 18. červen 2026 11:24

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Sociální sítě

Jakou propagaci v sociálních sítích svých portfolií na Fb používáte a s jakým přínosem?
Díky
Read more : Sociální sítě | Zobrazení : 5449 | Odpovědi : 5 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

fotobanky

Dobrý deň, chcem sa spýtať či sa vám dobre predávajú videa na Pond5. S fotobankami som nedávno začal a tak som rozmýšlal, či nebudem robiť len videá (animácie). :D
Read more : fotobanky | Zobrazení : 3103 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Foto Jídla - aparát a příslušenství

Ahoj,

jsem téměř absolutní fotoamatér (vím co je ISO, clona, čas expozice a tam v podstatě končím :)).
Jdu si pro radu jaký pořídit foťák a případné příslušenství pro fotografování jídla. Fotografie budou primárně pro foodblog, ale pokud se začnou dařit lépe, tak určitě skončí i na fotobankách.
V současnosti fotíme starým kompaktem Canon PowerShot SX120 IS a není to žádná sláva ...
Read more : Foto Jídla - aparát a příslušenství | Zobrazení : 10181 | Odpovědi : 17 | Fórum : O focení

Vložení fotografií na další stránky

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, zda je licenčně možné (když má člověk fotografie na prodej na shutterstocku, fotolii apod - vše jako neexkluzivní autor) dát fotografie na stránky, kde si je můžou lidi stráhnout zdarma (jako například pexels.com) a případně zda s tím má někdo kladné zkušenosti - dobrovolný donate od uživatelů, apod. Případně dáváte fotografie na jiné markety (creative market, 500px, apod)?
Děkuji za vaše zkusenosti.
Read more : Vložení fotografií na další stránky | Zobrazení : 1618 | Odpovědi : 1 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Jaký máte externí blesk?

Ahoj, vím že toto sem zas tolik nepatří, ale chci se zeptat jaký máte externí blesk? :) Jak se tak koukám tak je možná lepší koupit jinačí značku, než mám foták (cena a kvalita) :). Koukal jsem na externí blesky Yongnuo jenže jsou manuální, nenašel jsem že by měli TTL režim. Pokud někdo má externí blesk byl bych velmi ...
Read more : Jaký máte externí blesk? | Zobrazení : 4881 | Odpovědi : 6 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Fotka z fotobanky do soutěže?

Zdravím všechny a chci ze zeptat, zda je teoreticky možné (či etické) poslat fotku, která se na fotobankách hodně (neexkluzivně) prodává, do fotosoutěže, v jejíchž podmínkách není konkrétně uvedeno, že je toto zakázáno, jen se tam obecně píše, že v případě fotek dříve zveřejněných práva všech stran nesmí být dotčena, jinak bude sankce. Na sankce nemám a dotaz pořadatelům soutěže jsem již zaslala. Protože ale stále čekám na jejich odpověď, napadlo mě, že třeba má ...
Read more : Fotka z fotobanky do soutěže? | Zobrazení : 3631 | Odpovědi : 5 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Fotobanka v duchodu?

Dobrý den/ ahoj , moje matka začala s fotobankou Shutterstock a od ledna je v předčasném důchodu, ale v předčasném důchodu se nesmí prý nic vydělat navíc.Měsíčně má cca 50 dolarů.Nevíte někdo jak a co s tím? děkuji moc za odpověď.
Read more : Fotobanka v duchodu? | Zobrazení : 4427 | Odpovědi : 7 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Ikony

Ahoj, dělají se ikony nějakým zvláštním postupem, nebo jsou to prostě malé ilustrace, které se nahrávají na fotobanky v sadách? Vektor, jpg, je to jedno?
Read more : Ikony | Zobrazení : 2205 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Reálný výdělek bez shutterstocku

Čau lidi, měl bych dotaz asi hlavně pro ty ostřílenější. Myslíte že je reálný se uživit na fotobankách i přes to že bych nebyl na shutterstocku?
Read more : Reálný výdělek bez shutterstocku | Zobrazení : 13786 | Odpovědi : 29 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Skrill

Chtěla bych se zeptat těch, kteří mají Skrill založený v korunách, tak nemáte žádný problém při přijímání platby v dolarech? Měla jsem nějaké dolary na pokrovém portálu, které jsem si dnes poslala a přítel mi sdělil, že mu takto přichází peníze do 10ti minut na Skrill (avšak jej má založený v dolarech). Já čekám už 2 hodiny a stále nic. Tak jestli tam není zase nějaký háček? Nebo jen převod měny trvá déle ...
Read more : Skrill | Zobrazení : 2120 | Odpovědi : 1 | Fórum : Shutterstock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818