Právě je 3. srpen 2026 21:18

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Graphic leftovers, Graphicleftovers, GL stock images

Můžu poprosit ctěné osazenstvo o postřehy k této fotobance?

Nechala jsem se nahecovat a vlezla jsem tam, a mám divnej pocit, že jsem někde, kde nemám co dělat. Nahrávání po 20 ks mi připadá poněkud ujetý, ale budiž, už jsem se zorientovala. Nahodilé přijímání a nepřijímání eps v rozmezí 20-35kb nepotěší, když už mají limit, mohli by ho nějak pevně stanovit.

Hlavička "fairtrade" v zápatí mě taky moc neuklidňuje.

Na blogu chcíp pes a galerie ...
Read more : Graphic leftovers, Graphicleftovers, GL stock images | Zobrazení : 28733 | Odpovědi : 22 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Co vylepšit na tomto produktovém videu?

Dnes jsem spáchal své první video pro YouTube - natočil jsem předváděčku dubánčích kalendářů, které jsem konečně dodělal.

Jak říkám, je to moje prvotina, moc jsem se s tím nemazlil (toto jsem nasnímal na pátý pokus), tak budu rád, když mi poradíte, co vylepšit: https://www.youtube.com/watch?v=0BJjkNPIAig

Nemám žádná slušná světla, natáčel jsem to v obyváku na podlaze, ale protože jsem pořád nevěděl odkud snímat (byl jsem na to sám, bez pomocníka), tak jsem nakonec dal foťák ...
Read more : Co vylepšit na tomto produktovém videu? | Zobrazení : 17590 | Odpovědi : 27 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Strategie na SS

Zdravím fotobankstry :-)

Po zadaní klíče: "strategie" do vyhledávacího pole v rohu fóra na mě nevyskočilo vlákno, ze kterého bych hledanou informaci vyčetl. Z toho důvodu toto vlákno zakládám sám. Proto prosím o jakoukoli odezvu na tyto dvě otázky.

Má zásadní vliv na prodeje v jakých dávkách fotky nahráváte na SS ???

V mém případě nafotím kartu fotek, udělám výběr cca 200 fotek, vyvolám do TIFF, poladím ...
Read more : Strategie na SS | Zobrazení : 13352 | Odpovědi : 22 | Fórum : Shutterstock

Property release na Velkou jižní věž katedrály sv. Víta

Dobrý den, snažil jsem se nahrát fotografii barevného okna ve Velké jižní věži katedrály sv. Víta na místě kde se ještě neplatilo ani vstupné, ale na shutterstocku po mně pořád chtějí Property release. Jak to je ve skutećnosti s tím Property releasem? Myslel jsem, že na státní budovy není potřeba. Je vůbec katedrála sv. Víta státní budova?
Read more : Property release na Velkou jižní věž katedrály sv. Víta | Zobrazení : 3421 | Odpovědi : 4 | Fórum : Shutterstock

Názory na mé portfolio na SS

Ahojte, rád bych získal nějakou zpětnou vazbu od zasvěcených lidí ohledně mého portfolia. Než jsem začal nahrávat fotky byl jsem smířen s tím, že prodeje nebudou samozřejmě veliké, ale také jsem nečekal takové malé, portfolio je ještě malé tedy :lol: Tak bych rád poprosil někoho ochotného jestli by se mohl podívat na pár snímků a klíčových slov u nich a mohl zhodnotit jestli je to cesta správným ...
Read more : Názory na mé portfolio na SS | Zobrazení : 15506 | Odpovědi : 26 | Fórum : Diskuse pro nováčky

"Dobrá zpráva" z iStocku

Už vám přišla ta "bezva novinka" z iStocku? Zkrouhnou výdělky na paušál a neexkluzívní contributoři dostanou "skvělých" 0.02 za download. Myslím, že to bude šílený propad ve výdělcích. :(
Read more : "Dobrá zpráva" z iStocku | Zobrazení : 120197 | Odpovědi : 252 | Fórum : iStock

TV Iguanasbear

Nechci vám plevelit vaše kvalitní vlákna, tak si zakládám vlastní. Pro zvláště otrlé diváky. :lol:

https://youtu.be/W7Gmb1G0PzI

https://youtu.be/Tzf2q6BwirE
Read more : TV Iguanasbear | Zobrazení : 2670 | Odpovědi : 0 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Fotoexpo 2016 - mám pár volňásků chcete?

V sobotu 22.10. je výstava FotoExpo, viz. http://fotorady.cz/vystavy/vstupenky-na ... oexpo-2016

Mám díky spolupráci se pořadateli pár volňásků, neměl jsem letos čas vypsat nějakou soutěž a tak, takže pokud někdo plánujete vyrazit a chcete vstupenku zdarma napište. Akorát budeme muset vymyslet kam si pro ni přijedete, protože poštou už to poslat nepůjde.

Takže asi někde osobně v Praze nebo před výstavou (akorát tam jdu nejspíš s dětmi, takže čas kdy ...
Read more : Fotoexpo 2016 - mám pár volňásků chcete? | Zobrazení : 19548 | Odpovědi : 39 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Nákup licencí adobe

Dobrý den, chtěl bych se s vámi poradit a poprosit o radu nad nákupem licence pro photoshop a illustrator. Na webu Adobe jsou následující nabídky, tedy:Plány členství. Protože nechci pracovat se všemi aplikacemi, ale pouze s photoshopem a illustratorem, nemyslím si, že bych kupoval kompletní balík adobe produktů. Když bych si vybral plán "Jedna aplikace" zaplatím za každou 24,19 €, tedy v mém případě 48,38 €. A můj dotaz zní, lze si zvolit plán "Fotografování" ...
Read more : Nákup licencí adobe | Zobrazení : 6954 | Odpovědi : 10 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Začátečnické dotazy

Ahoj všem uživatelům fóra,
zaujala mě možnost přivýdělku přes fotobanky. Celkem dost jsem toho přečetl a stále nabírám kvanta informací. Nejvíce jsem se rozohnil pro tvorbu vektorových děl. Jak už to bývá, hned na začátku jsem se zasekl na několika bodech:

1. Pokud na SS, nebo na jinou fotobanku nahraji kupříkladu 100 děl a 3 roky se tomu nebudu věnovat, zůstanou na fotobance "pracovat", nebo je budou postupně promazávat? Popř. jak mechanizmus funguje?
2. Prozatím ...
Read more : Začátečnické dotazy | Zobrazení : 12848 | Odpovědi : 22 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854