Právě je 18. červen 2026 10:24

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Názory na mé portfolio na SS

Ahojte, rád bych získal nějakou zpětnou vazbu od zasvěcených lidí ohledně mého portfolia. Než jsem začal nahrávat fotky byl jsem smířen s tím, že prodeje nebudou samozřejmě veliké, ale také jsem nečekal takové malé, portfolio je ještě malé tedy :lol: Tak bych rád poprosil někoho ochotného jestli by se mohl podívat na pár snímků a klíčových slov u nich a mohl zhodnotit jestli je to cesta správným ...
Read more : Názory na mé portfolio na SS | Zobrazení : 14852 | Odpovědi : 26 | Fórum : Diskuse pro nováčky

"Dobrá zpráva" z iStocku

Už vám přišla ta "bezva novinka" z iStocku? Zkrouhnou výdělky na paušál a neexkluzívní contributoři dostanou "skvělých" 0.02 za download. Myslím, že to bude šílený propad ve výdělcích. :(
Read more : "Dobrá zpráva" z iStocku | Zobrazení : 114148 | Odpovědi : 252 | Fórum : iStock

TV Iguanasbear

Nechci vám plevelit vaše kvalitní vlákna, tak si zakládám vlastní. Pro zvláště otrlé diváky. :lol:

https://youtu.be/W7Gmb1G0PzI

https://youtu.be/Tzf2q6BwirE
Read more : TV Iguanasbear | Zobrazení : 2609 | Odpovědi : 0 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Fotoexpo 2016 - mám pár volňásků chcete?

V sobotu 22.10. je výstava FotoExpo, viz. http://fotorady.cz/vystavy/vstupenky-na ... oexpo-2016

Mám díky spolupráci se pořadateli pár volňásků, neměl jsem letos čas vypsat nějakou soutěž a tak, takže pokud někdo plánujete vyrazit a chcete vstupenku zdarma napište. Akorát budeme muset vymyslet kam si pro ni přijedete, protože poštou už to poslat nepůjde.

Takže asi někde osobně v Praze nebo před výstavou (akorát tam jdu nejspíš s dětmi, takže čas kdy ...
Read more : Fotoexpo 2016 - mám pár volňásků chcete? | Zobrazení : 18543 | Odpovědi : 39 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Nákup licencí adobe

Dobrý den, chtěl bych se s vámi poradit a poprosit o radu nad nákupem licence pro photoshop a illustrator. Na webu Adobe jsou následující nabídky, tedy:Plány členství. Protože nechci pracovat se všemi aplikacemi, ale pouze s photoshopem a illustratorem, nemyslím si, že bych kupoval kompletní balík adobe produktů. Když bych si vybral plán "Jedna aplikace" zaplatím za každou 24,19 €, tedy v mém případě 48,38 €. A můj dotaz zní, lze si zvolit plán "Fotografování" ...
Read more : Nákup licencí adobe | Zobrazení : 6645 | Odpovědi : 10 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Začátečnické dotazy

Ahoj všem uživatelům fóra,
zaujala mě možnost přivýdělku přes fotobanky. Celkem dost jsem toho přečetl a stále nabírám kvanta informací. Nejvíce jsem se rozohnil pro tvorbu vektorových děl. Jak už to bývá, hned na začátku jsem se zasekl na několika bodech:

1. Pokud na SS, nebo na jinou fotobanku nahraji kupříkladu 100 děl a 3 roky se tomu nebudu věnovat, zůstanou na fotobance "pracovat", nebo je budou postupně promazávat? Popř. jak mechanizmus funguje?
2. Prozatím ...
Read more : Začátečnické dotazy | Zobrazení : 12268 | Odpovědi : 22 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Počet uploadů za měsíc

Používáte Stock Performer? Nedávno tam zprovoznili zajímavou funkci - porovnání jak jste na tom oproti ostatním contributorům. Je to buď podle výdělku, stažení nebo počtu uploadů. Počet uploadů je zajímavý - tento měsíc jsem přidala 2 obrázky a mám 61%! Tzn. 60% lidí přidalo méně obrázků! A já žiju furt v domění, že všichni makaj jak šílení! :)
Read more : Počet uploadů za měsíc | Zobrazení : 5204 | Odpovědi : 8 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Dlouho neschválené fotky na SS

Zdravím fotobankstry.
Stalo se vám někdy, že jste nahráli fotky (já nahrál 50 fotek). Poté mě ovšem na email nedošlo statusy o schválení nebo zamítnutí jako vždy chodívají. Objevilo se 6 fotek schválených v portfoliu a 11 fotek čekající na schválení (images waiting for review). Je tomu ovšem už přes týden :-)
Co se mohlo stát? Shořel snad schvalovači laptop? :-) ...
Read more : Dlouho neschválené fotky na SS | Zobrazení : 11224 | Odpovědi : 22 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Jak najít chybu v EPS

Prosím o radu, na SS mi vyhodili obrázek s poznámkou:
Inaccessible Vector Objects -- Sublayers are required to be unlocked and/or vector needs to be expanded.
Jedná se o abstraktní obrázek složený z objektů vyplněných barevnými přechody. Když se na to koukám v AI přes Layers, nevidím, že by bylo něco zamčeného. Co sledují tím Expanded, to netuším, protože v AI nedělám.
(Na Fotolii byl obrázek schválen).
Read more : Jak najít chybu v EPS | Zobrazení : 5247 | Odpovědi : 6 | Fórum : Shutterstock

Model Release

Ahoj chci se zeptat, fotil jsem nedávno jednu osobu, které bylo 17 let. Za pár dní má 18 a fotky se jí líbí a řekla mi, že prý ty fotky můžu dát na fotobanku. Jenomže jí bylo 17 let a tu smlouvu mi podepsala až teď (18 let). Je tedy vše v pořádku a můžu ty fotky dát na fotobanku? Dík
Read more : Model Release | Zobrazení : 2119 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818