Pred pár dňami som si všimol jednej nepríjemnej veci u videí vyexportovaných z After Effects. Štve ma to, že neviem kde je chyba a ako ju opraviť, tak skúšam, či by sa medzi vami nenašiel niekto, kto by mi vedel poradiť.
Pokúsim sa vysvetliť o čo ide.
V After Effects normálne nastavím kompozíciu na 10 sekúnd s 30 snímkami za sekundu. Vytvorím video a vyexportujem ho do mov s kodekom PhotoJPEG. Malo by teda automaticky mať presne 00:00:10 sekúnd, ale Windows mi ukazuje vo Vlastnostiach súboru, že má len 00:00:09 sekúnd.
Keď si to video z After Effects otvorím v KM Playeri a dám "Informácie o médiu", tak mi to ukazuje, že video má skutočne len 9s 967ms. Keď otvorím v KM Playeri 10 sekundové video vyexportované z Blenderu s kodekom H.264, tak má presne 10s 0ms.
Vie mi niekto poradiť ako dosiahnúť aby videá z After Effects mali presne 10s 0ms namiesto 9s 967ms?
Ak mi nik nebude vedieť poradiť, tak to asi nechám tak. Fotobankám na tom rozdiele 33 milisekúnd asi nezáleží. 9s 967ms videá mi v portfóliu označuje normálne ako 10 sekundové. Ale aj tak by som rád prišiel na príčinu, prečo AE exportuje o 33 ms kratšie videá ako by mal.
Príde mi to tak trochu ako klamanie zákazníka, keď ponúkam 10 sekundové videá a zákazník po ich kúpení zistí, že sú o 33 milisekúnd kratšie.