Adobe After Effects

Video (footage) dnes patří mezi další formát, který se na fotobankách prodává. Tato diskuze je věnovaná jeho tvorbě, různým formátům a možnostem prodeje.

Re: Adobe After Effects

Příspěvekod Bananaboy » 16. listopad 2019 00:58

Skúsil si toto? Osobne to odskúšané nemám, ale podľa toho návodu by sa mala dať nainštalovať staršia verzia.
https://helpx.adobe.com/download-instal ... rsion.html
+Tjava Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1047

Příspěvekod Tjava » 16. listopad 2019 09:17

Nainštalujem verziu 17, ale otvorí aj tak CC20
Přílohy
Temp010.jpg
Temp010.jpg (54.81 KiB) Zobrazeno 6851 krát
Hodnocení: 0
Tjava

Reputace: +2

Příspěvekod Návštěvník » 16. listopad 2019 09:42

V průzkumníku souborů vybrat daný soubor *.aep. Pravým tlačítkem myši vybrat z nabídky Otevřít v programu. Pak vybrat danou aplikaci/další aplikace a zaškrknout K otvírání souborů .aep vždycky použít tuto aplikaci.
Návštěvník

IP: 185.67.188xx

Reputace: 0

Příspěvekod Tjava » 16. listopad 2019 11:30

Dobrý nápad, ale to som skúšal tiež. Je možné, že problém je v tom, že ja považujem inštaláciu z Creative Cloud Desktop-u v Other versions After Effects (17.0) ako CC 17 a After Effects (16.1.3) ako CC 16. Lenže po inštalácii After Effects (17.0) sa mi nainštaluje vlastne CC20 a po inštalácii After Effects (16.1.3) sa mi nainštaluje CC19. Je to pre mňa zmätočné. V noci som sa ešte pokúšal chatovať s podporou mojou poor angličtinou a ak som to správne pochopil tak vraj updatom som si odinštaloval AeCC17 a AeCC17 už viac nepodporujú hotovo. :(
Tjava

Reputace: +2

Příspěvekod Mattes7 » 19. leden 2025 02:05

Pedro píše:Nemáš zač. Pokud něco vím, rád poradím :)

Prosím vedeli by ste mi poradiť? Som začiatočník v Adobe after Effects a chcel by som si vytvoriť take video 3D knihu s rodinnými fotkami na YouTube je tých videí strašne veľa ale už ako hotové a nie je tam tutoriál.A existujú na stránkach už aj hotové šablóny len všetko je to platené a neviem si sú tie stránky dôveryhodne 35€/mesiac a keď v tom programe neviem ešte 100% robiť tak je to take . Neviete mi poradiť či sa to nedá niekde stiahnuť Free alebo ako by som to dokázal vyrobiť take video s fotiek ? Za odpoved vopred ďakujem mooooc
Mattes7

Příspěvekod Námět » 19. leden 2025 08:37

Mattes7 píše:
Pedro píše:Nemáš zač. Pokud něco vím, rád poradím :)

Prosím vedeli by ste mi poradiť? Som začiatočník v Adobe after Effects a chcel by som si vytvoriť take video 3D knihu s rodinnými fotkami na YouTube je tých videí strašne veľa ale už ako hotové a nie je tam tutoriál.A existujú na stránkach už aj hotové šablóny len všetko je to platené a neviem si sú tie stránky dôveryhodne 35€/mesiac a keď v tom programe neviem ešte 100% robiť tak je to take . Neviete mi poradiť či sa to nedá niekde stiahnuť Free alebo ako by som to dokázal vyrobiť take video s fotiek ? Za odpoved vopred ďakujem mooooc

Zkus se podívat na českého tvůrce na youtube. Některá videa jsou sice starší, ale dají se použít. Pokud si začátečník, tak na jeho kanále se spoustě věcí z Adobe After Effects naučíš.

https://www.youtube.com/watch?v=9yQ0s0ma26Q
https://www.youtube.com/watch?v=9HCs3jLDqHA
+Pedro Hodnocení: +1
Námět

IP: 193.201.188.1xx

Příspěvekod PandaWild » 20. leden 2025 21:17

AI z Mauritiu se nezdá být moc kreativní. :|
PandaWild

Reputace: +1981